REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VASILIS KARRAS VINE ÎN ROMÂNIA! Legenda muzicii greceşti, în concert la Sala Palatului

VASILIS KARRAS VINE ÎN ROMÂNIA! Legenda muzicii greceşti, în concert la Sala Palatului

Replica API 11 iulie 2018 | 00:25 971

click pe imagine!!!!

Vasilis Karras, legenda muzicii grececeşti, vine în anul centenarului în premieră în România, cu band-ul sau format din 20 persoane, cu un concert live de excepţie, care va avea loc pe data de 14 octombrie 2018, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Capitală. Ionuţ Galani, cel mai bun interpret de muzică grecească din România, a pregătit câteva piese special pentru a cânta în deschiderea acestui concert.

“Am ales să vin pentru prima dată în Romania la cererea publicului şi la insistenţa organizatorului. Vreau să descopăr personal ţara frumoasă pe care o aveţi şi mă bucur că acest concert coincide cu Anul Centenarului, o comemorare atât de importantă pentru România! Ştiu că în România există una din cele mai semnificative comunităţi elene din diaspora. Va fi o mare plăcere şi onoare pentru mine să fiu măcar pentru o zi alături de voi! Vă aştept pe toţi pe 14 octombrie, la Sala Palatului să sărbătorim împreună cei 40 de ani de carieră muzicală şi să cântăm multe din melodiile de suflet atât ale mele cât şi ale voastre! Va fi o seară de neuitat!” a spus Vasilis Karras.

“As’tin na leei” , „Den Pao Pouthena”, „Nychta Kselogiastra”, „Gela mou”,„ An hatheis ti tha kano”, „ Aporo an aisthanesai typseis”, „ Den akoys”,„Ap’to Vora mehri to Noto”, „Feinomeno” , "Erhomai" și „Aliti me lene” sunt doar cateva dintre cele mai cunoscute piese ale lui.

Născut în Kokkinochori Kavala, Vasilis Karras are doi frați, Damianos și Anastasia. La vârsta de 10 de ani s-a mutat cu familia sa în Salonic. În 1969, la vârsta de 16 ani, a avut prima sa apariție muzicală la clubul de noapte „Refugiatul“ în Evosmos Salonic. În paralel lucra ca mecanic auto, a doua sa mare iubire după cântec. Şi-a început cariera profesională în Salonic.

Titlul de „Lord al Dragostei nebune“ l-a câştigat ca urmare a impresionantelor sale cântece dedicate celei mai nobile legături care poate implica doi oameni, dragostei, cu toate stadiile ei, care ating inimile fanilor săi, încununând astfel cariera sa cu un frumos palmares de peste 40 de albume în discografie. Din 1980, de când a lansat primul său album au trecut doar putini ani până când toate discurile sale au devenit aur și platină, în timp ce cel mai mare succes comercial a fost albumu l“M’eheiskaneialiti” în 1997, care a înregistrat vânzări de peste 180.000 de exemplare, cu versuri și muzică de Mihail Rakintzis.

Vasipap, Minos EMI, Universal Music Greece, The Spicy, Sony BMG, Virus Music sunt casele de discuri care au adus publicului larg frumoasele sale cântece în toţi aceşti ani. El a colaborat cu mari compozitori si textieri precum Phoebus, Giorgos Theothanous, Alekos Chrysovergisși Spiros Giatras, Evi Droutsas, Panos Falaras, Christos Dantis, Kyriakos Papadopoulos și Ilias Philippou, Michalis Hatzigiannis, Christos Nikolopoulos si mulţi alţii.

Vasilis Karras a făcut duete cu cântăreți cum ar fi Stratos Dionisiou, Pantelis Pantelidis, Natasa Theodoridoy, Antonis Bardis, Peggz Yina, Stelios Rokkos, Marianthi Kefalas, The PYX LAX, Constantina, Angela Dimitriou, Tolis Voskopoulos, Nikos Zoidakis, Despina Vandi, Elli Kokkinou, Eirini Mercuri, Alchimiștii, Paola. Cu cei mai mulţi dintre ei a colaborat şi pe scenă cu diferite ocazii atât în Grecia cât şi în străinătate.

Vasilis Karras este, de asemenea, compozitor și textier , scriind peste 150 de melodii pentru mulţi dintre cântăreţii consacraţi de muzică grecească. În toți acești ani a susţinut numeroase concerte în Europa, SUA, Asia, Canada și Australia și este primit cu entuziasm de către greci și străini.

Evenimentul este organizat de Nikki Events.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mari mincinosi sunteti,unde e concursul?
0
0
...ARMANLU NU CHARI , DAR SE CRESTE....
0
0
Am un bloc, am si valoare, autorizatie n-are. Cel mai bun ca cantaret, machedon cu parul cret, va fur banu din cotet. La nunta sa ma chemati, ca mai am si cativa frati. Si va facem de sezon, ca noi in voce avem ton
1
2
Armanu nu chiari
0
2
Vine in romania pt ca in grecia nu exista banii grecia e o tara terminata plin de immigranti illegali musulmani plin de hoti si criminali ca sa iesi pe strada e foarte periculos si cu motocicleta de asemenea avem bikejackers!!!! eu nu imi place grecia deloc !!!!!! Vreau sa ma intorc inapoi!!!!
3
2
Urmeaza si concursul!
0
0
Si concursul?
5
0
Da, Karras este cantaret cu adevarat. Dar de unde si pana unde Galani cel mai mare cantaret de muzica greceasca? Si sa fim seriosi, pregateste piese noi? El stie vreo 10 cu totul si va canta altele noi? Cand? La concertul din 2050? In ultima vreme canta mai mult machedoneste ca deh asta-i neamul. Nu stiu cum il suporta grecii, ba machedoneste, ba greceste. Si unde face concertul, nu cumva pe blocul ala nou care trebuie demolat?
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614