REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Vechiul parc din campusul universitar, înghițit de gunoaie. Video

Vechiul parc din campusul universitar, înghițit de gunoaie. Video

Cristina BĂRBUCEANU 29 ianuarie 2023 | 00:00 1817

În anul 2021, an în care Constanța a devenit Capitala Tineretului, s-a construit Ovidius Park, în Campusul Universitar. Însă, în imediata apropiere a acestuia se află vechiul parc, care arată absolut îngrozitor. Imaginea este dezolantă, gunoaiele sunt la loc de cinste, la fel și vegetație crescută excesiv, asezonată cu băncile vandalizate.

Vechiul parc din campusul universitar, inghitit de gunoaie. VideoÎncă de la intrarea în parc, ne lovim de o bancă vandalizată și de gunoaie

În perioada 2021-2022, Constanța a fost Capitala Tineretului. Putem considera aceasta o mare realizare pentru orașul de la malul mării, mai ales ca s-au luptat serios constănțenii pentru obținerea acestui titlu, dat fiind faptul că aceștia au întreprins acțiuni de promovare a orașului și multe altele.

Vechiul parc din campusul universitar, inghitit de gunoaie. VideoMulte gunoaie și vegetație nestilizată

La toate acestea au contribuit și festivalurile organizate în Constanța, mai ales în sezonul cald. Însă, oare care dintre toți tinerii petrecăreți își uită bunele maniere și, totodată, uită ce au fost învățați acasă, și anume: să nu distrugă bunurile publice sau să nu arunce gunoaie pe jos?!

Vechiul parc din campusul universitar, inghitit de gunoaie. VideoMizerie și vegetație

Ne întrebăm acest lucru mai ales când ne plimbăm prin vechiul parc de la Campusul Universitar.

Vechiul parc din campusul universitar, inghitit de gunoaie. VideoVandalii au pus gunoaiele sub bancă, sperând că acolo nimeni nu le va vedea?!

Ce-i drept, depinde acum și cum nimerim, dat fiind faptul că, în imediata apropiere a vechiului parc, se află Ovidius Park, inaugurat în 2021.

Vechiul parc din campusul universitar, inghitit de gunoaie. VideoOvidius Park arată, în schimb, impecabil

Vechiul parc din campusul universitar, inghitit de gunoaie. VideoO bancă a fost pur și simplu smulsă din locul ei și a fost împrejmuită de gunoaie

Dacă aruncăm privirea în partea opusă, zărim vechiul parc, el oferind o imagine dezolantă. Gunoaiele sunt la tot pasul: foarte multe pet-uri, hârtii, pungi, chiar și un closet făcut bucăți, bănci distruse, vegetație crescută excesiv.

Vechiul parc din campusul universitar, inghitit de gunoaie. VideoCe caută într-un parc resturi dintr-un closet?!

În plus, și în stația aflată vizavi de acest parc, zac grămezi de gunoaie, plus că stația pare că a fost pur și simplu vandalizată.

Vechiul parc din campusul universitar, inghitit de gunoaie. VideoNici stația nu a scăpat de cei care aruncă gunoaie peste tot

Printre cei care au produs acest dezastru ecologic să se numere oare și studenții prezenți la festivaluri sau studenți care urmează cursurile Universității de prestigiu „Ovidius”?!

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat ca daca era e***e Rector lua spaga si de la pesti nu numai de la studenti. Era singurul care putea sa scape orasul de prostitutie. Ca la cat de lacom era se lasau pestii de meserie.
0
0
Gunoaiele arata mentalitatea locuitorilor. Asa gunoi este in caracterul ,educatia celor care populeaza zona. E vinovat numai cel ce arunca? Oare? O societate in care membrii nu interactioneaza pozitiv intre ei ,este o societate de calitate inferioara. Nu spui copilului,tanarului ca a fi imputit nu e o mandrie,ca a face scandal nu inseamna ca esti super si multe altele,duce la declin. Cine e de vina? Pustanii astia dilimandrosi ,de unde au luat exemplele? Gunoi pe strazi inseamna gunoi in oameni. Primariile si societatile de curatenie sunt abia pe locurile urmatoare.
3
1
Constanta este un gunoi de oraș. Administrarea acestui oras într-un mod eficient nu este posibilă cu cei care l-au condus și îl conduc. Toți sunt puși numai pe furat.
7
0
Asta e treaba pol locale, dar ei vor sa sea amen Zi la soferi poate le pica si lor o spaga mica ceva
7
0
Se vede ce treaba au politistii locali, sunt invizibili, mai bine stau in masini si te pandesc sa nu parchezi, scuze, DORM in masini.
7
0
Noaptea se practica prostitutia acolo in spate. Plin de pesti si stoarfe.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614