REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

"Vedeta" din Năvodari care s-a răsturnat cu maşina în Mamaia băuse şi nu avea permis de conducere

"Vedeta" din Năvodari care s-a răsturnat cu maşina în Mamaia băuse şi nu avea permis de conducere

Replica API 15 mai 2014 | 00:00 801

Marius Nedelcu, din Năvodari, care s-a răsturnat cu maşina în Mamaia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, era băut şi nu avea permis de conducere, susţin oamenii legii. "A fost propus spre arestare pentru conducerea unui autovehicul în stare de conducere şi fără a poseda permis de conducere", au declarat reprezentanţii IPJ Constanţa. Însă, chiar dacă a fost reţinut, Nedelcu a scăpat întrucât magistraţii Judecătoriei Constanţa au respins, la data de 14 mai, propunerea procurorilor, cu privire la măsura arestului preventiv. Acesta nu este la prima abatere, el fiind o mai veche "cunoştinţă" a oamenilor legii.

"Dispune punerea în libertate a inculpatului Nedelcu Marius reţinut în baza Ordonanţei de reţinere din data de 13.05.2014", se arată pe portalul instanţelor de judecată, la data de 14 mai. Reamintim că Marius Nedelcu s-a răsturnat cu maşina în staţiunea Mamaia, după ce a distrus un stâlp de iluminat din zona staţiei de taxare. Un morman de fiare a rămas acum drept mărturie. Poliţiştii rutieri spun că sâmbătă, 10 mai, ora 03.40, au fost sesizaţi despre faptul că acesta a condus un autoturism în staţiunea Mamaia, dinspre Năvodari către Constanţa, iar în zona staţiei de taxare, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a acroşat un stâlp de iluminat public şi s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, care a refuzat testarea cu aparatul Drager, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, stabilindu-se că era băut. În plus, el nu avea nici permis de conducere, motiv pentru care a fost reţinut şi propus spre arestare, dar a fost lăsat în libertate.

Certat cu legea zdravăn: Scandal la restaurantul La Scoica şi bătăuş de şoferi de ambulanţă

Marius Nedelcu este cunoscut în Năvodari ca făcând "legea", el fiind implicat în mai multe scandaluri. Spre exemplu, în noiembrie 2011, acesta a băut zdravăn şi a provocat un scandal monstru la restaurantul La Scoica. Individul se pare că se pare că s-a dus şi el, ca omu' , să petreacă câteva ore într-un cadru plăcut, numai că, după ce a băut mai mult decât îi permitea vena, a început să urle, să ameninţe clienţii şi personalul restaurantului, înjurând de mama focului pe toată lumea. Mai multe mese s-au golit instantaneu, fără ca cineva să mai apuce să achite nota de plată. Nedelcu a început să rupă mese şi scaune, ba chiar a aruncat şi cu câteva farfurii prin local. Totul până a venit Poliţia. Sătui de scandal, ospătarii au sunat la 112 şi au cerut ajutorul poliţiştilor din Năvodari. Oamenii legii l-au calmat, după ce şi-au luat şi ei o doză de injurii, apoi l-au condus la secţie. Mai departe, Nedelcu a fost luat cu binişorul şi dus la Parchet, apoi în faţa judecătorilor. Întorcându-ne în timp şi mai mult, în august 2009, observăm că acelaşi Nedelcu a agresat un şofer de ambulanţă. Cadrele medicale terminaseră treaba la o intervenţie şi au vrut să plece numai că drumul era blocat de un BMW, în care doi bărbaţi discutau. Şoferul ambulanţei i-a rugat să elibereze drumul, iar când a apăsat pe claxon s-a dezlănţuit iadul. L-au lovit pe şofer cu pumnii în faţă până ce i-au rupt piramida nazală. La scurt timp, agresorii au fost identificaţi de poliţiştii din Năvodari ca fiind Marius Nedelcu şi Marius Chivu.

Liliana CHIRU

Update:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614