REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Vedete din showbiz-ul românesc care au devenit mame de tinere

Vedete din showbiz-ul românesc care au devenit mame de tinere

Replica API 2 martie 2021 | 00:00 1606

Studiile specialiștilor spun că mamele tinere sunt mai răbdătoare și mai înțelegătoare cu micuții lor. În plus, medicii susțin că femeile care rămân însărcinate până la vârsta de 30 de ani au în general o sarcină mult mai ușoară. Iată care sunt vedetele din showbiz-ul românesc care au devenit mame tinere și cum s-au descurcat!

Unele vedete din showbiz-ul românesc s-au grăbit să își întemeieze o familie chiar de pe la 20 de ani și au devenit mame tinere, nelăsând timpul să treacă în defavoarea lor.

Frați sau mamă și fiu?

Mario este fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu și, la capitolul frumusețe, i-a moștenit pe amândoi în mod egal. Alexandra Dinu l-a născut pe Mario Mutu la vârsta de 20 de ani, după ce s-a îndrăgostit iremediabil de Adrian Mutu, pe platourile de filmare.

Cei doi au divorțat în anul 2003, însă Mario Mutu este un adevărat cavaler acum și nu de puține ori, lumea crede că el și mama sa sunt, de fapt, frați! Pentru că s-a întors în România alături de mama sa, Mario petrece acum timp și cu tatăl său, pentru că, de-a lungul timpului, cei doi nu s-au întâlnit prea des.

Vedetele din România și-au întemeiat o familie de timpuriu

Antonia s-a căsătorit în anul 2011 și a dat naștere unei fetițe superbe care-i seamănă complet, pe nume Maya. După ce s-au despărțit doi ani mai târziu, Antonia și fostul soț, Vincenzo Castellano, au purtat nenumărate negocieri în instanță pentru custodia copilei.

Acum, avocații au povestit că după 7 ani, cei doi au ajuns la un numitor comun, iar custodia nu va fi exclusivă, ci Maya va fi alături de ambii părinți, în funcție de orarul ei de la școală și de pandemia de coronavirus.

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a adus pe lume o fetiță pe nume Sofia Maria la doar 21 de ani. Artista s-a refăcut foarte repede după sarcină și a intrat imediat în rolul de mămică, care i se potrivește mănușă.

Karmen trăiește acum momente unice de fericire alături de fiica ei, Sofia, și de soțul ei, Bogdan Căplescu, care se asigură că nu îi lipsește nimic și că îi oferă toată iubirea lui pentru o viață armonioasă în trei.

Cu toate acestea, Betty Vișănescu a furat startul și a devenit mămică la doar 17 ani. Nepotul lui Florin Salam se numește Matthias Ștefan, iar numele său este inspirat de la numele mamei lui Betty, care s-a stins din viață.

Betty Stoian și soțul ei, Cătălin Vișănescu, se iubesc mai mult pe zi ce trece, iar el i-a fost alături în cele mai dificile momente în timpul sarcinii. Fiica lui Florin Salam a dezvăluit că a născut prin operație de cezariană pentru că se temea de o naștere normală, scre spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218