REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

VEDETELE au făcut VALURI pe LITORAL

VEDETELE au făcut VALURI pe LITORAL

Replica API 3 august 2020 | 00:50 6045

Zeci de vedete şi influenceri din România au petrecut în acest weekend pe litoralul românesc. Printre ele, s-au aflat și foști concurenți de la Puterea Dragostei, influencerii Șelly și Andrei Gavril dar și artiste de renume din muzica românească.

De la sud, la nord, litoralul trece prin diferite etape de imagine. Zone total opuse, însă la fel de aglomerate, fără a se respecta, în cele mai multe dintre cazuri, normele impuse de Starea de Alertă. Dacă în Vama Veche s-a lăsat cu petreceri, horă și înghesuială, în Mamaia fițele au fost la ele acasă. Prezente au fost și vedete ale căror nume răsună atât în România cât și în lume. De exemplu, Anca Turcașiu a fost prezentă la inaugurarea celui mai mare complex de pe litoralul românesc, Amfiteatru-Belvedere-Panoramic. Jorge a fost și el prezent în Constanța alături de soția sa, dar și de Andreea Bănică și soțul acesteia.

În Constanța, mai exact la Hotelul Oxford, s-a cazat și cântăreața, Oana Radu aceasta bucurându-se de plajă și de razele arzătoare ale soarelui. În nordul litoralului a fost și artista Jo, cazată în zona cluburilor.

Foști concurenți de la Puterea Dragostei și Insula Iubirii, la malul mării

În weekendul ce doar ce s-a încheiat, prezentă la malul mării a fost și Nicoleta Molnar, fostă concurentă la Insula Iubirii și fosta iubită a lui Cătălin Meșter. În present, aceasta se iubește cu una din ispitele din concurs Marco Passafaro însă, nu se știe dacă a fost și acesta alături de ea pe litoral. Valuri au făcut și Daiana Marcu și Ana Maria Lintaru cazate în nordul litoralului.

Influencerii Șelly și Gami și ei pe litoralul românesc

În sudul litoralului au fost și Șelly și Andrei Gavril (Gami) însoțiți de partenerele lor dar și de frații Munteanu. Aceștia fac valuri printre adolescenți și sunt cei mai urmăriți influenceri ai momentului. Tinerii au fost cazați la Novum by the sea din Olimp.

Trebuie menționat și faptul că în cursul săptămânii, prezenți la malul mării au mai fost și Daniela Crudu, Aurel Temișan însoțit de soția sa și mulți alții.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hahahahah vai de plua voastra...
1
0
As trage si eu o data in lintaru aia
3
0
...au venit sa isi amortizeze investitiile din iarna...asa le zice acum la curve ...vedete ?
6
0
curvistinele astea de fapt au venit sa mai faca rost de bani sugand ceva....
9
0
Un articol de prost gust fara sens, promovati toate japitele pamantului.
10
0
Sunt niste panarame ordinare! Articol de rahat, ca de altfel, majoritatea gasite pe aceasta fituica ieftina!
14
0
Sa ma pish pe vedetele voastre!!!
14
0
FIV-ar curvele ale dracu .!!
18
0
Au venit dupa clientela. Saracia le bate la usa, si isi cauta sponsori. Bine ca promovati toate spartele si resapatele obosite. Asta vinde! Curvele si circul!
14
1
Daca curvele si filfizonii astia de doi bani sunt vedete, atunci si prostii care scriu reportajele astea sunt ziaristi.Adica niciodata !
16
0
Orice fleoarta,panarama si orice individ cu mintea cat cizma pot deveni ,,vedete'' daca teveurile vor audiente din partea puzderiei de insi fara nici un nivel de inteligenta,buni de animale de companie pentru caini. Care vedete? Care arta si divertisment de calitate? totul e facatura si chiloti ,aluzii sexuale in loc de umor,promiscuitate si prezentarea tarii ca sursa de fete si baieti care in afara de futut nu stiu nimic,poate sa imite prost ceva artisti straini si atat. Vedete caca maca.
19
0
Proastele astea si cu papitzoiul pensat shely vin la mamaia pentru ca in alte parti nu ii baga nimeni in seama .Aici sunt destui sa le sufle in cururile de vedeti .
19
0
Sa va iau vedetele in pwla. Au venit la supt de pwla, rapandulele naibii
19
0
care vedete ba?cum au facut valuri?belvedere este cel mai de cacao,iti rupi picioarele in mare,numai ciment,parca esti in zabrauti. anca,esti o prsta,tu crezi ca olimpul mai e cum era in 80,cind erai penala? pe cime dreq influenteaza pacalici astia,poate taranci din satele olteniei,cl,tl.
25
0
De 2 bani!
24
0
Curve...........
29
0
hai ca s-a terminat si cu litoralul. Gata cluburile...gata turismul...ca late atractii oricum nu mai avem
16
0
Temisan, Anca Turcasiu sunt vedete dar stoarfele alea obosite prezentate in context numai vedete nu pot fi numite.
37
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614