REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Vedetele de la „Românii au talent“, în timpul pandemiei: Mihai Petre şi-a închis sala de dans, Pavel Bartoş şi-a anulat spectacolele. Cum suportă autoizolarea Smiley și Andra

Vedetele de la „Românii au talent“, în timpul pandemiei: Mihai Petre şi-a închis sala de dans, Pavel Bartoş şi-a anulat spectacolele. Cum suportă autoizolarea Smiley și Andra

Replica API 27 martie 2020 | 21:37 1035

Cel de-al 10-lea sezon al emisiunii „Românii au talent” continuă la PRO TV cu ediţiile înregistrate până acum, iar juraţii şi prezentatorii s-au baricadat în casă din cauza pandemiei. Pavel Bartoş şi-a anulat spectacolele şi filmările, iar Mihai Petre şi-a suspendat repetiţiile la sală şi concursurile de dans. Click! a aflat de la prezentatorul actor şi de la juratul dansator cum li s-a schimbat viaţa după izolare.

Mihai Petre

Fanii show-ului „Românii au talent”, transmis în fiecare vineri, de la ora 20.30, la PRO TV, pot sta liniştiţi pentru că ediţiile înregistrate deja se pot difuza normal până în luna mai, când, dacă situaţia nu se schimbă, ar trebui găsită o soluţie. „PRO TV a amânat o serie de filmări şi nu ştim ce va fi la acel moment (din mai – n.r.)”, ne-a spus Pavel Bartoş (45 de ani).

„Să urmărim etapa preselecţiilor, apoi vom vedea ce va urma”, ne-a spus şi coregraful Mihai Petre (40 de ani). I-am întrebat cum îşi petrec timpul acasă şi cum se distrează cu fiicele lor. Pavel are trei fete cu soţia Anca, Eva (16 ani), Sofia (6 ani) şi Rita (12 ani), iar Mihai două cu Elwira (38 de ani), pe Catinca (8 ani) şi pe Ariana Ilinca (2 ani).

Pavel Bartoș

„Stăm doar în casă şi când ai trei fete, nu te poţi plictisi. Trăim momente dramatice, dar e şi un moment de respiro, văd şi partea plină a paharului”, a spus Bartoş. Iar Petre ne-a spus că el şi familia lui „nu au ieşit afară de peste o săptămână”. „De pe 11 martie suntem acasă şi ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Avem norocul de o curte mică şi ieşim doar acolo. Avem multe activităţi împreună – de la bowling cu sticle cu apă numerotate şi până la exerciţii fizice, lansăm provocări diferite. Suntem foarte activi”, a spus Mihai Petre. Celelalte activităţi au fost grav afectate.

„Am închis sala de dans. Dar concep exerciţii pe care le trimit elevilor mei. Pregătesc două seturi de antrenamente – unul fizic, circuite şi unul de exerciţii specifice pentru dans, care pot fi făcute în casă. Există mereu soluţii, sunt creativ şi mă adaptez oricărei situaţii”, a mai spus Mihai Petre căruia i s-au anulat şi multe evenimente. Şi Pavel Bartoş ne-a spus că Teatrul Odeon e închis şi că nu mai joacă momentan. Dar e activ online, pe platformele de socializare.

Smiley

Solistul Smiley (36 de ani) mai are câteva zile de izolare alături de colegi după ce a fost plecat în SUA. De când s-a întors în România, pe 14 martie, artistul nici măcar nu şi-a revăzut live iubita, pe Gina Pistol (38 de ani), sau părinţii, însă, prin videoconferinţă, a intrat în legătură cu ei şi a participat la diverse emisiuni.

Andra

La rândul ei, Andra (33 de ani) a rămas acasă alături de Cătălin Măruţă (42 de ani) şi de copiii lor, Eva (4 ani) şi David (9 ani). Solista şi-a amânat concertele, însă a susţinut spectacole live pe conturile sociale şi a vorbit cu fanii. Apoi toţi patru au făcut live şi au prezentat noul membru al familiei, căţelul pe care l-au cumpărat de câteva săptămâni. „Vă rog din suflet, fiţi responsabili! Ţineţi legătura cu cei dragi prin telefon şi prin internet şi nu ieşiţi din case. E singurul mod de a ne proteja, de a încetini răspândirea virusului. Spălaţi-vă pe mâini foarte bine, dezinfectaţi suprafeţele pe care le atingeţi des. Este important să nu ne expunem inutil, să nu aglomerăm spitalele în această perioadă de criză”, a spus Andra pe conturile de socializare, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367