REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Vedetele galei Superkombat au oferit daruri copiilor de la Centrul de Plasament „Micul Rotterdam“

Vedetele galei Superkombat au oferit daruri copiilor de la Centrul de Plasament „Micul Rotterdam“

Replica API 19 iunie 2015 | 00:28 171

În prezența prințului Paul, a prințesei Lia și a fiului lor, Carol Ferdinand

În prezența prințului Paul, a prințesei Lia și a fiului lor, Carol Ferdinand

Luptătorii Superkombat au adus zâmbetul pe buze copiilor din Centrul de Plasament „Micul Rotterdam“ din Constanța! Un număr de 55 de copii, cu vârste cuprinse între 4 și 19 ani s-au bucurat, joi, de cadourile oferite de vedetele Superkombat, în colaborare cu Fight for Life. Micuții au mulțumit în toate felurile lui Eduard Irimia, președintele Superkombat, luptătorilor Cătălin Moroșanu și Sebastian Ciobanu pentru atenția oferită, mai ales că, prin această acțiune de caritate, copiii au avut șansa să facă poze cu idolii lor și să obțină autografe.

„Am început o campanie la nivel național, care se numește Fight for Life, prin intermediul căreia încercăm să transmitem un mesaj, ca sportivii și oamenii să fie mai responsabili. Am vrut să facem niște copii fericiți. Sunt încântat că în România există case de copii care se ocupă extraordinar de micuți. Le lipsește căldura sufletească și tocmai de aceea am încercam să-i facem fericiți pentru moment, în prezența actorului de la Hollywood, Alteța Sa Regală. O parte din banii de la gală o să o donăm fundației înființate de fotbalistul Mihai Neșu, unde sunt copii cu probleme“, a spus Eduard Irimia, președintele Superkombat.

Cătălin Moroșanu abia și-a putut stăpâni emoțiile în mijlocul atâtor copii, mai ales când a văzut că toți îl recunosc, îi știu performanțele și-l urmăresc ori de câte ori au ocazia. „Este un gest foarte frumos din partea noastră că am putut să ajutăm acești copii frumoși și ne simțim extraordinar. Sunt emoționat, sunt atâția copii în jurul meu...Una e când ești în ring și trebuie să fii luptătorul acela puternic și alta e când stai când stai lângă acești copii. Știu ce înseamnă să ai un copil, să-i aduci o bucurie în suflet în momentul în care faci niște cadouri frumoase. Eu am avut o copilărie liberă, am crescut în pădure, tatăl meu a fost pădurar și am avut libertatea să alerg în natură și de asta sunt așa de puternic, pentru că mâncam tot felul de lucruri, tot felul de fructe de pădure. Asta m-a făcut să fiu un om puternic“, a spus Cătălin Moroșanu.

Cât despre gala de la Constanţa, dar și despre adversarul său, Colin George, Moartea din Carpaţi a precizat: „Toată viața mea m-am bătut cu luptători mari, numai cu animale de 2 metri, așa că, unul în plus, pentru mine nu contează. O să cadă de la înălțime“.

Revenind la evenimentul de la Micul Rotterdam, în asentimentul lui Moroșanu a fost și Sebastian Ciobanu. „ Mă bucur să mă aflu la acest centru. Am reușit să facem o mică surpriză, să dăm niște cadouri din partea superkombat și Fight for Life. Ne bucurăm să-i vedem așa bucuroși, îi așteptăm să ne susțină, avem de înfruntat adversari puternici“, a spus Ciobanu.

„Iubesc România. Este a treia oară când vin în această țară, sunt oameni buni, gazde minunate. Îmi place Cătălin Moroșanu pentru că este bun, este un gentleman. Mi-ar plăcea să joc într-un film cu el, de ce nu la Hollywood?! Este cu mine, nu împotriva mea“, a precizat, la rândul său, invitatul special al Superkombat, actorul Costas Mandylor. „Pe asta nu am făcut-o. Mi-ar plăcea să joc într-un film cu el“, i-a răspuns Moroșanu.

„Această vizită este splendidă pentru noi. Îmi place aici. Superkombat are o datorie, să facă acte de caritate. Copiii din fiecare oraș, fiecare țară, e important să înțeleagă că fiecare este campion în sufletul nostru. Îmi place foarte mult Superkombat, 93 de țări filmează acest eveniment, este foarte bine pentru imaginea României, sunt mândră de acest lucru. Este ceva unic, fiecare meci este o surpriză. Venim la gală, lui Carol (n.red. fiul prințului Paul și al prințesei Lia) îi plac karatele foarte mult“, a completat prințesa Lia, aflată și ea în vizită la centrul de plasament, împreună cu soțul său, prințul Paul, și fiul lor, Carol Ferdinand.

Imediat după evenimentul de la Micul Rotterdam, luptătorii s-au îndreptat spre City Mall pentru cântarul oficial, dar și pentru prezentarea oficială a concurenților celui de-al treilea Grand Prix Mondial al anului în circuitul Superkombat. Gala Superkombat World Grand Prix III va începe vineri, de la ora 20:00, la Sala Sporturilor din Constanţa şi numără nu mai puţin de 11 confruntări.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218