REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vedetele se distrează în timp ce fac bani frumoşi la malul mării

Vedetele se distrează în timp ce fac bani frumoşi la malul mării

Replica API 29 iulie 2019 | 00:00 430

Vara este destinată relaxării, însă vedetele noastre reuşesc să îşi facă şi concediul, dar şi meseria deopotrivă. Ionuţ Dolănescu, Dani Oţil, Daniela Gyorfi, Anca Ţurcaşiu şi Axinte îşi rotunjesc veniturile muncind pe litoral. Celebrul fiu al Mariei Ciobanu şi al regretatului Ion Dolănescu a fost surprins de fotoreporterii Click! la o plimbare cu soţia şi fiica pe malul mării. Fără ie, cu burtica dezgolită!

Soare, plajă, mare. Cam de aceste ”tratamente” au parte vedetele noastre pe litoral şi, unde mai pui că reuşesc să câştige şi bani relaxându-se. Ionuţ Dolănescu (47 de ani) locuieşte în America, însă face naveta în România pentru a onora numeroasele concerte, alături de soţia sa Doiniţa, care îl acompaniază la vioară. Vara aceasta, agenda lui este plină de spectacole, iar câteva dintre ele se desfăşoară şi pe litoralul românesc.

Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu

Spre exemplu, ieri, 27 iulie, fiul Mariei Ciobanu şi al regretatului Ion Dolănescu a cântat la Năvodari. Cu o săptămână înainte de cântare, el şi-a luat soţia şi cei trei copii (pe Iancu, Ioana şi Vlad) şi au sosit pe mare, la relaxare. Fotoreporterii Click! l-au surprins alături de soţie şi de fiica lor, Ioana, la o plimbărică pe malul mării. Toţi bronzaţi, zâmbitori şi foarte liniştiţi. Artistul şi-a lăsat ia acasă şi şi-a scos burtica la soare. După cum se ştie, onorariul pentru un concert de-al său este de la 2.500 de euro în sus, aşa că Ionuţ a câştigat şi bani frumoşi pe lângă relaxare şi distracţie.

Anca Ţurcaşiu

Anca Ţurcaşiu (49 de ani) a stat cam toată vara la mare şi probabil îşi va încheia activitatea în septembrie, la finalul sezonului. După cum se ştie, de ani buni reşedinţa sa de vară se mută la mare, întrucât a fost cooptată de anumite hoteluri să se ocupe de buna dispoziţie a turiştilor. Vedeta cântă şi iniţiază seri distractive pentru turiştii cazaţi la hotelurile respective, şi nu numai. Aşadar, când nu se află pe scenă în calitate de actor, ea poate fi întâlnită la mare pe post de prezentatoare a unor seri speciale.

Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi (50 de sani) şi Florin Petrescu, alias Axinte (46 de ani), au avut vacanţă şi cântări la comun. Cei doi artişti au cântat în Mangalia, la o terasă cunoscută turiştilor. Blondina şi-a adus şi familia cu ea, pe soţul manager George Tal şi pe fiica lor Maria. Înainte de programul artistic, Daniela a stat la plajă, s-a relaxat la cumpărături sau a avut diverse activităţi distractive alături de soţ şi de micuţa lor. Tariful Danielei pentru un program artistic începe de la 1.500 de euro şi creşte în funcţie de eveniment şi de minutele petrecute pe scenă. Şi Daniela a avut o vacanţă profitabilă din acest punct de vedere.

Dani Oțil

Dani Oţil (38 de ani) are şi el jobul ideal. Alături de echipa sa de la ”Neatza” (Antena 1), s-au aflat ba în Delta Dunării, ba în Mangalia, de unde s-a transmis timp de o lună matinalul. Simpaticul prezentator are o pasiune pentru motociclism, însă de data aceasta s-a mulţumit doar cu sporturile nautice. La finalul emisiilor, el s-a dat cu placa, ori s-a bronzat alături de iubita lui, Miss Funduleţ, Gabriela Prisăcariu.

click.ro

Răzvan şi Dani

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si astia care monteaza instalatii de aer conditionat castiga,mai castiga si patronii de carciumi si asa mai departe. Care e problema? Si de fapt,persoanele descries chiar sunt mari vedete? Pe bune?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614