REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Vedetele se laudă cu bustul de la „Mama Natură“. Amalia Năstase: „Nu am sânii lăsați, așa arată sânii naturali“

Vedetele se laudă cu bustul de la „Mama Natură“. Amalia Năstase: „Nu am sânii lăsați, așa arată sânii naturali“

Replica API 22 ianuarie 2020 | 00:00 739

Amalia Năstase

Operaţiile estetice sunt la mare modă, însă iată că sunt şi vedete care se pot lăuda şi pot fi admirate pentru naturaleţea lor. Cele care sunt împotriva bisturiului şi se mândresc cu sânii lor pot fi considerate şi cele mai puternice femei din România. Andreea Marin, Andreea Esca şi Amalia Năstase au un decolteu frumos, deşi sunt şi mămici.

Sunt mame, şi-au hrănit copiii la sân, sunt femei puternice şi pot fi considerate şi printre ultimele vedete din România care se pot lăuda cu naturaleţea lor! La finalul lunii decembrie, Andreea Marin a împlinit 45 de ani şi este mămica unei fetiţe în vârstă de 12 ani, pe nume Violeta.

click pe foto

Aflată în vacanţă în Bali, alături de logodnicul ei, consulul Adrian Brâncoveanu, fosta ”Zână a surprizelor”, Andreea Marin s-a pozat la o cascadă, în costum de baie, fanii admirându-i decolteul obraznic în cadrele postate pe conturile sociale. ”Nu am nici o operaţie estetică şi nici nu intenţionez să îmi fac”, spunea ea, în urmă cu ceva vreme.

O altă divă a micului ecran care se poate lăuda cu formele naturale este Andreea Esca. Vedeta PRO TV este mămica a doi copii, Alexia şi Aris, însă decolteul afişat la pupitrul ştirilor, de luni până vineri, scoate în evidenţă un bust ferm, ţanţoş, neatins de lama bisturiului.

Andreea Esca

La vârsta de 47 de ani, soţia afaceristului Alexandre Eram poate fi considerată un etalon de frumuseţe. Amalia Năstase este şi ea mândră de calităţile fizice cu care a înzestrat-o ”Mama Natură”. Fosta nevastă a lui Ilie Năstase a slăbit peste 35 de kilograme, cu sport şi cu o dietă sănătoasă, iar norocul ei a fost că bustul nu a fost afectat, în urma acestui proces de transformare.

La vârsta de 43 de ani, ea are trei copii: Alessia (15 ani), Emma (12 ani) şi Toma, de numai 4 anişori. Pentru că acum are din nou o siluetă armonioasă, afacerista a revenit la rochiile mulate, cu decolteuri adânci.

Andreea Marin

Câţiva fani au criticat-o pentru modul în care îşi expune bustul, făcând afirmaţii de genul ”Ai sânii lăsaţi!”, însă replica Amaliei a fost pe măsură: ”Eu ştiu că mulţi dintre voi nu mai sunteţi naturali/naturale, dar acest fenomen se numeşte sâni naturali. Sunt foarte puţine care îl mai manifestă. Neperfectă, sunt doamna Amalia, sunt o forţă!”, a fost răspunsul acesteia, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine este Amalia? Este fosta sotie a lui Nastase. De ce este vedeta? Este acum maritata cu altcineva. De ce isi spune Nastase?
2
2
Nu arata rau.
3
1
Vai, vai... au ajuns si madamele astea, sa-si arate tatele ?? Nu ne mai mira nimic. Pe cine intereseaza tatele astora ?!
6
1
articol despre tzitze ,bravo ma
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614