REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Vela: Am găsit 4 mașini de 200.000 de euro pentru Jandarmerie, ca să asigure protecția unor demnitari PSD

Vela: Am găsit 4 mașini de 200.000 de euro pentru Jandarmerie, ca să asigure protecția unor demnitari PSD

Replica API 17 ianuarie 2020 | 18:11 677

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune că a descoperit că pentru Jandarmerie au fost cumpărate mașini de 200.00 euro, pentru protecția demnitarilor PSD, și sute de televizoare de 1.000 de euro bucata. Ministrul a adăugat că a cerut Camerei Deputaților să returneze un BMW seria 7 cumpărat de minister în perioada în care era condus de Carmen Dan.

Potrivit ministrului, au fost cheltuiți bani „aiurea”, în loc să fie cumpărate mașini noi pentru polițiști.

„Aș fi preferat ca domnii de la sindicate să ia măsuri și când doamna Carmen Dan a cumpărat un Șeptar, un BMW Seria 7, echivalentul a vreo 10 Dacii Logan și l-a dat în comodat la Camera Deputaților. Și atunci erau sindicate”, a spus Vela.

„Am solicitat Camerei Deputaților să returneze mașinile de lux cumpărate pe banii polițiștilor, din venituri proprii, de la încasările de la plăcuțele de înmatriculare, cumpărând prin acest minister, în loc să cumpere autoturisme pentru colegii de sindicat ai domnilor care ridică această problemă li mă întreabă pe mine făcând comparații așa macabre. Până acum au fost miniştri care au cumpărat BMW seria 7, ultimul tip, să-l facă cadou la Camera Deputaţilor, din banii poliţiştilor. Au cumpărat patru maşini Touareg noi, 200.000 de euro, toate patru la Jandarmerie care să asigure protecţia unor demnitari PSD. De 200.000 de euro puteau fi cumpărate cel puţin cinci sute de pistoale. Ca să salvăm membrii de sindicat din stradă, care au Carpaţi acum. Nu am observat să facă observații diplomatice și cu bunăvoire unii sau alții”, a adăugat el.

El a adăugat că a găsit „sute de televizoare cumpărate la Jandarmerie cu o mie de euro bucata” și alte achiziții pe care le consideră inoportune.

digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Majoritatea politicienilor suntei la fel,promiteti,mintiti si dati pe altii. Cauta matale prin schemele politiilor judetene si spune cetatanilor pe care ai jurat s ai aperi,ce dificit de politisti are ministerul matale si ce masuri iei Asta cu ce a facut x si y laso pentru alegatori
0
0
Voteaza Andu primar ptr Mangalia, singurul candidat independent care poate scoate orasul din mocirla....
0
1
POPULIST DE 2 LEI. Am mai vazut de-astia. Cifre, euro - bun de impresionat amaratii care atarna la o merdenea si doua tigari. TiKalos.
2
1
esti tare prostan. Habarnistule! Afla mai intai cum functioneaza un minister de interne si apoi iesi la declaratii. Cand credeam ca nu exista mai prosti decat minustrii pesede vin penele si demonstreaza ca exista si mai prosti. Pesede macar au avut proaste. Penele au si proaste au si prosti. Urmeaza usereplus cu sifoane proaste tradatoare de patrie. Si mai grav. Vai de noi. Unde esti tu Tepes Doamne...
3
2
Stii ca esti pe faras si nu mai prinzi loc in noul govern din cauza de Ben Oni Ardelean viitorul ministru MAI.Asa ca mai flexat....
4
6
eeee vezi ma velica nui pentru cine se pregateste ci pentru cin se nemereste acuma o sa se plimbe demnitari burtosi pnl
8
5
Pwntru proasta satului, de sub mine: nu a rezolvat, dar a inceput. De aia nu merge nimic in tara asta, pentru ca niste asistati sociali ca tine, traiesc cu mentalitatea, lasa-i sa fure, dar sa faca ceva si pentru noi. Este un inceput si sa speram ca va continua.
4
8
Ai rezolvat tot cu cele 4 masini ?!
8
4
La racoare ascunsi sa stea infractorii ca asa e normal in stat de drept, pentru niste contracte manarite si parandarat se aplica puscarie la infractori si atunci vor fi bani de alocatii si autostrazi.
9
3
DNA va trebui sa continue sa faca curatenie in institutiile publice, iar banii publici sa fie cheltuiti corect, in interesul contribuabililor si al statului. Forza DNA! Continua ce ai inceput pe vremea Codrutei! Afara penalii spagarii si infractorii de la Stat din functiile bine platite. Banii sa fie luati inapoi de la banditi
15
4
Face pe zbiru invocand subiecte false. Se pare ca ii place sa fie sef lu nea ministru. Austeritate e acum sub PNL nu atunci sub PSD cand erau fonduri. Cineva a cerut si a motivat astfel de dotari. Nu se ia la stat asa ceva fara motivare. Dar ne arunca cu praf in ochi crezand ca nu stim, ca sa ii injuram pe pesedisti. Oricum ii injuram dar sa nu exageram aiurea. Altele sunt problemele in minister, cum ar fi coruptia, nepotismul, incompetenta, abuzul si chiar prostia unor angajati.
13
13
iar bagati articole de psd, raman postacii fara obiectul muncii? nimic de catu, de johanus, de orban, de turcana? totul merge struna de patru luni de zile!!!
13
14

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367