REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Vela: Măsurile de relaxare, luate în coordonare cu toate statele membre UE

Vela: Măsurile de relaxare, luate în coordonare cu toate statele membre UE

Replica API 5 iunie 2020 | 00:00 1221

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a afirmat, vineri, într-o videoconferinţă organizată cu prilejul reuniunii informale a Consiliului JAI, că în special în această perioadă în care a început relaxarea restricţiilor este necesar ca orice astfel de măsură să fie luată în coordonare cu toate statele membre ale Uniunii Europene şi cu luarea în considerare a situaţiei epidemiologice specifice la nivel local.

Marcel Vela

"Demnitarul român a trecut în revistă cele mai importante măsuri de relaxare luate la nivel naţional, subliniind că se intenţionează aplicarea acestora în mod gradual, în funcţie de evaluarea situaţiei epidemiologice", informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), scrie Agerpres.

În cadrul videoconferinţei desfăşurate cu prilejul reuniunii informale a Consiliului JAI, organizată de Preşedinţia croată a Consiliului Uniunii Europene, miniştrii au avut un schimb de opinii cu privire la controalele la frontierele interne şi libera circulaţie a persoanelor în contextul pandemiei COVID-19 şi măsurile avute în vedere pentru ridicarea restricţiilor în perioada următoare.

Ministrul Vela a adăugat că, având în vedere magnitudinea diferită a efectelor crizei la nivelul statelor membre şi stadiul diferit în care acestea se află, este esenţială luarea în considerare a particularităţilor crizei în plan naţional în definirea măsurilor şi calendarului de relaxare a restricţiilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie coordonat cu toate statele ,fiindca ce e ok in germania nu e ok in Spania ,iar ce e ok in franta nu e ok in anglia,ai inteles,se pare ca nu ai cum sa intelegi.
2
4
Cum sa iei masuri de relaxare in coordonare cu alte state din MUE cand pandemia difera de la tara la tara ...am ajuns marioneta uniuni europene...
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614