REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Vela Shape III, tratamentul revoluționar împotriva celulitei a ajuns şi la Constanţa

Vela Shape III, tratamentul revoluționar împotriva celulitei a ajuns şi la Constanţa

Replica API 3 aprilie 2017 | 20:40 1041

Lansare

Lansare

Lavinia Pîrva

S-a lansat cel mai revoluționar tratament de remodelare corporală și diminuare a celulitei, Vela Shape III, la Constanța! Cel care a inițiat lansarea este dr. Bogdan Caraban, chirurg plastician. Evenimentul a avut loc vineri, 31 martie a.c., la Clinica Diantus Estet situată pe bulevardul Mamaia 218 din municipiul Constanța. Invitatul special la acest eveniment a fost frumoasa Lavinia Pîrva, iubita artistului Ștefan Bănică Jr.

Bogdan Caraban

„Vorbim despre VelaShapeIII, un echipament de remodelare corporală, care să spunem că îmbunătățește toate aspectele țesutului nostru. Reușește într-un număr foarte scurt de ședințe, în mod noninvaziv, să trateze celulita, ne scapă de pielea fleascăși ne ajută să scăpăm de centimetri nedoriți. Pentru a trata celulita avem nevoie de un minim de patru ședințe care se realizează la interval de două săptămâni și reușim în timpul ăsta să reducem gradul celulitei cu faptul că trecem de la o celulită de gradul III care are un aspect fibros absolut neplăcut, la o celulită de gradul II care apare în momentul în care țesutul este relaxat doar în câteva puncte. Echipamentul este un tratament nedureros, noninvazi, care nu are absolut deloc timp de recuperare. Vă puteți relaxa timp de 30 de minute și puteți uita de toate aspectele neplăcute ale pielii.”, a declarat pentru Replica de Constanța, Ramona Filicanu, manager de educație Beauty Med Solution. Lavinia Pîrva, frumoasa iubită a lui Ștefan Bănică Jr., a fost prezentă la evenimentul de lansare al noului tratament revoluționar care vine în combaterea celulitei, Vela Shape III. “Am nevoie și consider că orice femeie are nevoie de îngrijire. Este foarte important să ai un ten, o piele sănătoasă și frumoasă și tehnologia ține cu noi pentru că iată a apărut acest aparat extraordinar Vela Shape III, care pe mine m-a ajutat și mă ajută.Rezultate se văd chiar de la prima ședință și asta este extraordinar. Să te menții în formă, să ai un aspect sănătos al pielii indiferent de vârstă este necesar să muncești foarte mult. Cu Vela Shape III reușim să avem rezultate bune fără prea mare efort”, a precizat Lavinia Pîrva, invitat special al evenimentului.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218