REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

„Veorica“ a donat cei 20.000 de euro câştigaţi la „iUmor“

„Veorica“ a donat cei 20.000 de euro câştigaţi la „iUmor“

Replica API 4 iunie 2019 | 00:00 428

Cei 11 finalişti ai show-ului „iUmor” (Antena 1), şi-au disputat sâmbătă seară trofeul celui de-al şaselea sezon şi marele premiu de 20.000 de euro. Irena Boclincă, alias „Veorica”, a câştigat detaşat competiţia, însă a ales să doneze integral banii finalistului Vasi Borcan, imobilizat într-un scaun cu rotile.

Cu un moment în aceeaşi notă cu cel din audiţii, actriţa Irena Boclincă (38 de ani) a pus-o încă o dată în scenă, extraordinar, pe Viorica Dăncilă, premierul României. Cu un moment viral încă din audiţii, despre care s-a vorbit zile întregi în media, presiunea pusă în marea finală pe actriţa originară din Republica Moldova a fost una uriaşă. Ea a vorbit şi despre condamnarea fostului lider PSD Liviu Dragnea şi a ironizat acţiunea jandarmilor la protestele din 10 august 2018.

„Am pierdut mult la capitolul respect noi, ca popor. Ne batem joc! Aşa cum se întâmplă cu şeful meu. Se spun tot felul de lucruri, dar cum vă permiteţi? E totuşi deţinutul unei funcţii importante de stat, deţinătorul unei funcţii importante. (...) Am vorbit cu Regina, mie îmi place de ea pentru că are mereu o faţă zâmbitoare, senilă şi poartă haine colorate, ceea ce orice om îi place să arate bine. A întrebat de ce iese aşa multă lume în stradă în România. I-am spus: «Socializare, scumpă doamnă!». Că de ce au intervenit jandarmii? «Şi ei sunt tot români, de drag!». După ce au plecat jandarmii, la oamenii care demonstrau le-a părut rău. Aţi văzut ce mai plângeau?”, a spus Irena Boclincă, în rolul premierului Dăncilă.

Când prezentatorii i-au rostit numele, după încheierea votului, Irena a fost copleşită de emoţii: „Nu e uşor să vii într-un oraş şi să o iei de la zero, dar totuşi acest premiu va merge către cineva care poate nu că ar avea mai mult nevoie decât mine, dar cu siguranţă îi va folosi - Vasi Borcan!”. Vasi e concurentul din Iaşi care la vârsta de 12 ani a fost imobilizat în scaun cu rotile din cauza unei distrofii musculare, dar care a transmis tuturor o lecţie de viaţă. „Tot timpul am vrut să fac un act de caritate şi niciodată nu am avut bani să fac asta!”, a mai completat Irena.

„Nu-mi imaginam nici o clipă că se va întâmpla asta, e o sumă destul de importantă şi puţini oameni ar face gestul acesta. Mă onorează foarte mult şi mă face şi pe mine să simt că am făcut ceva frumos în viaţă!”, a mărturisit Vasi Borcan, care a plecat acasă cu cei 20.000 de euro puşi în joc la „iUmor”.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367