REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Verdict CAB - Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

Verdict CAB - Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea

Replica API 21 septembrie 2019 | 00:34 511

Traian Băsescu

Magistrații Curții de Apel Bucureşti au decis vineri că fostul presedinte Traian Basescu a colaborat Securitatea. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel la ÎCCJ în 15 zile.

Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) a solicitat instanţei stabilirea calităţii de colaborator al Securităţii în cazul fostului preşedinte Traian Băsescu. Antena 3 a prezentat două note informative date de "Petrov", numele conspirativ care ar fi fost dat fostului preşedinte Traian Băsescu. În cele două note se vorbeşte despre doi colegi de la Institutul de Marină.

În acţiunea depusă la CAB de CNSAS pentru stabilirea colaborării cu Securitatea a lui Traian Băsescu, se arată că fostul preşedinte şi-a turnat colegii şi a menţinut legătura cu Securitatea ca persoană de sprijin, până aproape de căderea regimului. În dosar sunt documente de la SRI şi MApN.

"Constată calitatea de colaborator al Securităţii în privinţa pârâtului Băsescu Traian. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Recursul se depune la C.A.B.-S a-VIII-a C.A.F. Pronunţarea se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 20.09.2019, conform art. 396 alin. 2 din Codul de procedură civilă", a decis CAB.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Basescu a avut sange in instalatie si le-a rupt coltii la toti HOTII, mari patroni de multinationale si trusturi media Tv. Ce se mai vaiecareau alde patriciu, voiculescu, ovidiu vantu...ia spart Base pa toti! Tot Base le-a taiat ghearele hraparete sacalilor la pensiile speciale si i-a adus pa toti cu pensii dupa CONTRIBUTIVITATE, adica dupa munca nu ca acum cu SPECIALII godaci psd ai lu DRACnea care ne mananca tot bugetul si ne omoara pe toti. TAIATI ORBILOR PENSIILE SPECIALE CA INGROPATI TARA SI PE NOI TOTI! HOTILOR, CRIMINALILOR.
2
0
Ma uit si vad aici cu piatra-n mana numai kkati de la Haznaua 3! Vedeti mai intai cine-l acuza! CNAS care de cand psd a facut praf totul in institutiile statului, seamna izbitor de mult cu CNA condus de Radu Herjeu sau SSIJ condusa de Adina Florea. Si asta spune tot! Il acuza Mircea Dinescu, ala cu hainele rupte pe el,fara dinti in gura aborsindu-se de la la balconul revolitiei alaturi de Iliescu si Roman, si-acum ditamai boieroiul...
5
0
Functia de comandant il forta sa colaboreze. Era obligat sa raporteze tot. Asta nu -i o scuza pt faptul ca a ascuns adevarul atata timp.
1
1
@Petre ipocrit bulangiu ce esti! De ce nu recunosti ca l-ai votat cu doua maini de doua ori? Acum cand ti-a trecut gustl de pu....a din gura zici ca e tatar, cae ipocrit... Ce natie de .... cu asa un ordinar in frunte timp de zece ani.
0
2
Radea ciob de-o oala sparta. Duma zilei -A INTRAT BASESCU-N TRIBUNAL SI-A IESIT PETROV...
3
3
unde sunt limbiceanu , patapievici , tismaneanu ....si alti jegosi . In trecut securistii erau in umbra .....acum sunt la soare , adica in functii cheie . De ce mai beneficiaza mincinosul basescu de avantajele unui fost presedinte ?
4
2
Nu este o noutate si nu este singurul.
7
2
Verdict tarziu
5
2
Un SECURIST
5
3
Doresc sa vad reactia lingailor patapievici, plesu, liiceanu, intelectualii anusului.
7
2
pisamas pe voi
3
3
Nu a colaborat cu securitatea! Colaboreaza! Timpul este gresit...
14
2
Ce tatar ipocrit! Spunea de Voiculescu ca-i turnator, ei fiind colegi. Ipocrit ca toti tatarii.
15
5
Stiu si cei de la gradinita, nu-i o noutate
13
3
Am spus eu astai stat mafiot.
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218