REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Verdict pentru Elena Udrea! Fostul ministru va rămâne în închisoare

Verdict pentru Elena Udrea! Fostul ministru va rămâne în închisoare

Valentina CAMARA 20 martie 2023 | 14:58 3713

Fostul ministru al Turismului a primit un verdict din partea magistraților ICCJ. Aceștia au respins contestația de executare în dosarul Gala Bute. Astfel, Elena Udrea va rămâne să-și execute pedeapsa în închisoare.

Verdict pentru Elena Udrea! Fostul ministru va ramane in inchisoare

Așadar, Elena Udrea va rămâne să-și execute pedeapsa în închisoare, după ce magistrații ICCJ au respins contestația de executare în dosarul Gala Bute.

Este decizia momentului pentru Elena Udrea

„CCJ în dosarul nr 2433/1/2022 respinge contestația Elenei Udrea, care rămăne în pușcărie. Detalii soluţie: d.p.23/ Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de contestatoarea condamnată Udrea Elena Gabriela împotriva sentinţei nr. 466 din data de 1 noiembrie 2022 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia penală, în dosarul nr. 1201/1/2022.

În baza art. 275 alin. (2) din Codul de procedură penală, obligă contestatoarea condamnată la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 275 alin. (6) din Codul de procedură penală, onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru contestatoare, până la prezentarea apărătorului ales, în cuantum de 85 lei, rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 20 martie 2023”, se arată în minuta instanței.

Amintim că în același dosar a fost condamnat și Rudel Obreja, sportivul care s-a stins din viață în urmă cu câteva zile.

Anunțul făcut anterior de avocata Elenei Udrea

Amintim că fostul ministru al Turismului a mers astăzi, 20 martie, la Curtea Supremă. Aceasta a fost scoasă din arest pentru judecarea contestației la executarea pedepsei în dosarul Gala Bute.

„Ne așteptăm să câștigăm, respectiv să fie anulată condamnarea doamnei Udrea și formele de executare. Bineînțeles că este afectată, mai ales că Rudel Obreja a fost persoana care nu a cedat presiunilor DNA la momentul respectiv. Nu a dat declarații nereale, așa cum i se solicitase, pentru a o denunța în mod nereal pe doamna Udrea”, a declarat avocata Elenei Udrea, care a mai precizat că fostul ministru al Turismului este afectată de decesul lui Rudel Obreja.

Întrebată de ce a făcut fostul ministru al Turismului acea cerere de recuzare a celor două judecătoare din completul de judecată, avocata a precizat următoarele: „Cele două doamne judecători fuseseră și în completul care judecase contestația în anulare. Având în vedere că în contestația în anulare deja se dezbătuse chestiunea deciziei CCRP și în această chestiune, nu puteau să participe la judecată”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si eu care credeam ca estee la Paris sa-si cumpere o geanta din piele de p..a de elefant.
3
0
Pe Chelaru Florin de la Navodari cand il salta DNA -ul , a stins cu furatu , ne obliga sa semnam pentru asociatii lui !
7
0
Psd-ii sunt mai p****i si mai nehaliți ca altii, vezi câți psd-isti sunt la puscarie fata de alte partide, Ciolacule, nu faci un sondaj de opinie ?
7
1
Țara şpăgilor. Numai cu nişte locuitori laşi ar fi putut ajunge țara pe culmile corupției şi prostituției. Vota-ți ciorilor corupții in continuare ca să aibă şi diaspora motive sa se cace pe ea de țară țigănească
11
0
Ce fel de Ministru talhar ai fost
13
4
Ce dorești unora sa se îndrepte împotriva ta.Nu ești tu cel care trebuie sa judeci oameni...Exista pentru fiecare o judecată după ceea ce a făcut.Rahati de oameni.
8
13
Udrea Elena , puscăriașă tupeistă, nesimțită care merită să stea în pușcărie mulți ani. aMuista asta a s**t-o , a maglit si a șpăguit ! Așa că...marș coardă după gratii ! Coardă !
20
6
nutzi este garantia lui alina bica care danseaza la bari . macar una sa fie in custodie pana se satura de chinuiala si il dau pe tava pe cine trebuie .....se stie cine e omul
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367