REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vergil Chițac

Vergil Chițac

Replica API 1 ianuarie 2017 | 00:00 447

Dragi constănțeni, vi-l mai aduceți aminte pe Vergil Chițac, revelația de la alegerile locale? A fost... cât pe-aici să câștige Primăria Constanța, și nu neapărat fiindcă e el omul rupt din stele! În fine, nu mai contează, omul e acum senator. Așa că, așteptaț-vă să mai auziți ceva de la el sau despre el peste vreo 4 ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un mare caracter si un intelectual pe care cetatenii se pot baza!!! Cei care vorbesc aiurea mai bine nu mai dati comentarii ca nu stiti despre ce vorbiti !!!
1
0
O mare valoare, un mare intelectual ! Se promoveaza nonvalorile, "mosulica" de la PSD, ce interese !? Meschine ! Despre ce vorbim !?
6
1
Are totusi fata umana si cv. ! Nu pare vandut, inca...
5
2
Coautor moral la boroienizarea filialei.
6
1
Putina decenta domnilor atat la laude cat si la critici.Nu am auzit de nicio inventie sau nu stiu ce performante militar-intelectuale ale lui si nici nu am auzit ca lucrarile lui stiintifice nu ar fi copiate de pe undeva.Omul incepe cu totul alt capitol al vietii de pensionar-senator.Peste patru ani,sau poate mai devreme ,in functie de performanta va fi ales sau nu.Pana atunci,fiind in opozitie,va bombani cu capul in santina sau leganat in hamacul parlamentar.
7
3
V Chitac ii acel candidate cu sloganul timp aveti incredere....Sigur cine il poate trece cu vederea.Dinsu ii pornit sa reprezinte si iar si iar.Sa nu mai auzim de dinsul,pai conteaza asta omul ii bugetar 4 ani si cred ca asta ii tot ce intereseaza.Reprezentativitate nu nu se pune problema.Is curios va fi pt Cta s-au pt PNL-isti dinsului.Ca de ii politician nuuu joaca.
3
6
Un mare om, un mare caracter, cu un CV onorabil, nici nu stiti ce au pierdut constantenii ?! De el am auzit si vom mai auzi, va veti mandri cu el si initiativele lui. Cata educatie, cultura si studii are acest domn , nici nu ca puteti imagina !! Este o pierdere pentru C-ta, dar un castig pentru tara. Voi va bucurati ca va reprezinta "mosulica" de la PSD !?....?!....
8
13
maca la popota ca porcu cate doua porti de fasole..
7
3
Asta e macar un om, dar ratatul ala de la Gepeto e o nulitate, vai mama lui!
10
3
A obtinut un rezultat pe care PNL-ul nu-l va mai realiza mult timp de acum incolo! Probabil ca realizarea AMIRLULUI va fi predata la orele de politica cu tineretul liberal! Cat despre regrete...nici nu stiti voi ce am pierdut noi constantenii, ne vom da seama in scurt timp! Sunt convins ca vom auzi despre CHITAC extrem de des si vom ajunge sa ne mandrim cu initiativele lui! Cat despre postaci...asta e tot ce pot!
10
13
O dezamagire, un oportunist ratat. A intrat in partid cu ghetele nespalate si a calcat in picioare tot ce a prins. Rezultatul? Mare smecher de bucuresti, patron la un partid muribund.
13
7
Poate ca are studii, nu are caracter.
14
4
Amiralul are macar un CV onorabil. Dureros este faptul ca a ajuns deputat un escroc cu notorietate, precum Boroianu.
17
6
acest individ votata d multi cu siguranta platiti caci altfel nu se poate, asta care nu a ajutat niciodata pe nimeni la necaz avand averi exorbitante si ca sa vezi acum senator ! Oameni buni va veti convinge ce face asta , se va opune ca jigodia de base la tot ce vor sa faca noul guvern, dupa cum a-ti auzit ce a declarat cretinu de base: el se va opune indiferent daca va fi bine, pai oare pe unde este vazut nu merita scuipat si chiar mai mult, mai rau ....
9
8
Un popotar..un atarnator notoriu..
15
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614