REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Vergil Chiţac

Vergil Chiţac

Replica API 30 martie 2017 | 00:00 268

Senatorul Vergil Chiţac, făcut „ca la Nufărul” de colegii din PNL Constanţa

Fraţilor, asta nu-i treabă,

M-aţi făcut scurt şi pe grabă!

M-am simţit lezat, parol,

La modul cel mai nasol.

Fac alegeri, da’-s absent

Că merg la eveniment…

Nu fac faţă la „lucrări”,

Mă tot duc... în şapte zări!

Foaie verde şi-o cazma,

Senator... vai steaua mea!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu era ok la pensie ma gindesc si ati inteles ca banul public de la buget deee ii mai ok.Zisese k reprezentati constanteni daaa ia sa vad unde se tin acele audiente.
0
0
Stiu ca si PNL-istii din Constanta sunt plini de pete si mediocri! Dar cine crede ca domnul Chitac este cavalerul fara prihana si frica se inseala! Razgaiat si adulat de cei pe care i-a servit de-a lungul timpului distrugand pervers tot ce ii statea in cale i-a venit momentul caderii!
1
0
Dar nu il vad in spate pe marele tinerel de pe locul 1 in consiliul local Constanta. Erai atat de mandru de el! Se poate un raspuns? Sau ai plecat la Berlin?
1
0
Oricata imaginatie am avea, PNL -ul nu are nimic de-a face cu politica. O structura ciudata, slugarnica si fara viitor. La asa partid e normal sa vada in Chitac o valoare. In fine, poate ma insel eu si omul lupta pentru popor.
3
1
A nimerit din societate printre coruptii de Dragomir, Hasoti si Huturca si acum nu intelege de ce este sarit. Pai nu te potrivesti cu hotii acestria. De fapt tot PNL este o adunatura mica ramasa ce se mai crede importanta
5
2
pana cand crezi ca te mai crede cineva ? Oare nu intelegi ca esti un rebut comunist nesatul si imputit ?
4
4
Chitzac este un magistral bou. Un parazit si un idiot cum nu mai este altul. A fost seful infractorilor din academia de marina si vorbeste el despre politica. Un papagal cu care nu trebuie sa ne mai afisam. La gunoi gloaba.
7
6
Chitac este singurul care poate face ca PNL sa isi revina din groapa in care se afla acum din cauza lui Dragomir, Hutuca si Boroianu! Chitac la judet si Muhscina la municipiu!
5
7
Cipanizarea partidului e iminenta.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108