REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Vergil Chițac

Vergil Chițac

Replica API 18 aprilie 2017 | 00:00 168

Senatorul Vergil Chițac, explicând în altă limbă decât cea pe care o înțeleg colegii liberali

La alegeri am zis "pas",

Fiindcă nu mai am compas.

Am pierdut, băieți, o tresă,

Încercând să-nvăț engleză.

La partid orice-aș vorbi

E ca și cum nu aș fi.

În ce limbă să explic

Să mă înțeleg un pic?

Cu ăștia nimic nu merge,

Azi le zic... mâine se șterge!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ZICI chitac SI TRAGI APA.A PACALIT CONSTANTENI CU ASA ZISA LUI REPREZENTATIVITATE SI ACU ARE SAL DE BUGETAR ASIGURAT 4 ANI PLUS PENSIA DE TURNATOR SCUZE NAVIGATOR. FLATULATIE DE OM.
2
0
I-a venit randul si domnului Chitac sa intre in derizoriu! A ajuns la limita incompetentei! Perversitatea se pedepseste tot cu perversitate! De la colegii lui acum pe care dupa cele invatate in meseria anterioara de la mentori azi ii loveste si sfideaza! Dupa patru ani de experienta parlamentara esuata mergi acasa! Regele e gol! Prea a fost alintat in vechea meserie de altii si a lovit la comanda pentru rasplata! E doar un farseur! Imagologic e terminat! E norocos ca nimeni nu vrea sa dea din casa pentru fapte din trecut! La pensie care este frumoasa!
2
0
Huuuaaaaa bai jigodie penala ce esti, chiar nu ai pic de rusine de repros stiind ca ai facut doar rau acestui popor ??? mars la kkt jigodie ca nu te va mai alege nimeni, chiar si cei apropiati, ai fost ales precum basau prin frauda si cumparare de voturi cretinule
3
1
Don senator rebuie inteles.MApN-ul i-a pus in ranita un baston de amiral.Do'amiral,in loc sa stea linistit si sa-si lustruiasca bastonul,l-a furat valul politichiei.Acum sa nu credeti ca-l duce la fund.Nu.El va continua sa pluteasca asa, prin bugetul tarii,pentru un ,,mic ''ados la bugetul personal.Nu am sa-i reprosez nimic,dar parca zicea bine don Boc.Pensionarii care se leaga de o functie remunerata de la stat trebuie sa renunte la pensie.Si as mai completa pentru urmatoarea legislatura.O limita de varsta,nu ar strica.Cam intre 35-70.de ani,Si daca se micsoreaza si numarul parlamentarilor?
5
2
daaaa cel mai bun oportunist asa zis reprezentant al prostimi in fapt se reprezinta pe siesi.
6
2
Cel mai bun lider pe care l-ar putea avea partidul!
6
8
Esti un bou si un gainar. Nu te vrea nimeni. Pleaca la pensie, borfas apevist. Ai pierdut definitiv. Esti un hot imputit.
9
1
Sarmanul tot incearca sa se opuna cipanizarii si boroienizarii filialei, fara succes insa. Pregatirea militara e inutila in fata dejectiilor.
9
5
A patit ca Olguta. A avut de ales intre mai multe limbi si nu se stie ce a ales pentru exprimare, probabil limbajul de lemn.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614