REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Vergil Chiţac

Vergil Chiţac

Replica API 22 iulie 2017 | 00:00 476

Îi plac mult cuvinte pompoase, preţioase, magnifice! Este senator de Constanţa şi apare, din când în când, la tv! Vorbim despre Vergil Chiţac, care vineri seara a ţinut să explice, din nou, cum e cu Portul Constanţa, cu danele şi de ce anumite idei sunt "prostii magnifice". Soluţii - ioc!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pumn de fier in manusa de catifea ....imi vine sa rad. imi aduc aminte cum amiralul scotea manusa de catifea si deschidea pummnul de fier la cei 50 eur la plic de la milogii pe care ii trecea la mecanica fluidelor in anul 2...ce vremuri. AMIRAL de tinichea...APVist adevarat...nici o legatura cu marina, cu armata...
0
0
Cind ati candidat ptr primarie v- am votat in speranta ca meriati si veti face ceva ptr Constanta dar ati dat din coate si ati ajuns senator ! Ce face-ti ptr constanta ? La tv vorbiti frumos asteptam faptele !
0
0
sa inteleg ca voi constantenii nu acceptati nimic si pe nimeni ce nu au nimic in comun cu mazarica, nu mai curg falsele cadouri si atravite in acelasi timp, pentru ca va cred in stare ca sunteti capabili sa-l votati si post mortem
1
1
Imi pare rau ca nu pot sa vorbesc ca voi! Scuzati-ma!
1
3
general fara sa comande macar o subunitate, amiral fara sa conduca o nava , politician prin redistribuire... vorbeste despre port fara sa aiba habar doar tinand cont doar de intereselele lui Comanescu care il finanateaza... Om de paie care a trait degeaba...
5
1
Vergilut dragule mai scutestene rogute ai primit slujba bugetata ce toot dai tare cu mincatul de kkt.Ajunge stai pitit 4 ani.De facut ceva pt urbe nu vb nu nu stai linistit.Ai facut ce trebuia te-ai lipit la malai acu dai tare cu cacaturi.
6
2
Cu parere de rau,toate partidele au in componenta lor insi din astia cu mental antediluvian. Tot ramasii astia in urma sunt si prin conducerile marilor organizatii economice ,oriunde exista functii mai importante sau banoase pur si simplu. Nu veti vedea decat extrem de rar un om competent pe o functie mare,cei cu calitatii fiind ori simpli angajati,fie umiliti si dati afara ca nu sunt lingai,obedienti. Asa va fi inca trei secole cel putin,sau poate vom fi vanduti cu totul, tot de insii astia,ca oricum poporul doarme si bese linistit, in lasitatea lui.
7
1
Vergil are o eticheta . Una singura : cea de tanara speranta a liberalilor ! Daca ,,seniorul'' Quintus , s-a facut de rahat aproape de centenar , este de asteptat ca ,,speranta'' de la malul marii sa confirme dupa sarbatorirea sutei de ani ! Mai asteptam , ca zece cincinale zboara repede , nu alta ...
8
1
Arogant, desi gradul de amiral l-a luat datorita proptelilor, nicidecum caurmare a unor merite militare din teatrele de operatiuni. De fapt, asta este o problema ale tovarasilor militari care sunt soldati doar cu numele, marioneta. Aproape toti o freaca prin unitati si asteapta avansari la termen si vor salarii si pensii majorate. F multi nu stiu nici sa traga cu prastia,darmi'te cu arma.Sunt si cateva mii de....adevarati, care au luptat pe bune in teatre de operatiuni de afara, riscandu-si viata in fiecare clipa. Pt ei,respect si recompense fara numar! Pt putori si oportuntunisti,nimic.
12
2
un popotar inputit.
10
2
Plin de el, dar gol pe dinauntru...Un tip ce se hraneste cu iluzia ca ar reprezenta ceva. Alt papagal marca PNL, plasat in siajul papagalului sef, Orban...Ce-a ajuns partidul asta!
12
3
Amiral fara sa fi fost macar odata,ambarcat pe o nava militara !!
13
3
O nulitate, martor impasibil al boroienizarii filialei locale.
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367