REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vergil Chiţac

Vergil Chiţac

Replica API 16 noiembrie 2019 | 00:00 658

Vergil Chiţac, senatorul devenit independent după ce s-a certat cu unii de pe la PNL, va candida la Primăria Constanţa. E sigur în proporţie de 99%, mai rămâne un mic detaliu, de 1%, care l-ar putea împiedica, şi anume dacă îl susţin sau nu anumite persoane. Prietenii lui ştiu de ce!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mos Teaca de Constanta. Armata cu cai de lemn...
0
1
Fara grija va vom spune cine este Vergil Chitac si gasca sa din locul unde a vietuit bine!
2
0
Cine e Chitac?
9
6
Palaz primarul cel mai bun
4
10
lasa ba ca somitatea aia a voastra numit Ion Stelian nu e spagar, nu e hot, e un ingeras coborat pe pamant sa ne salveze pe noi constantenii. Vai doamne ce ne am fii facut fara el!
4
8
Chitzac esti un hot si un spagar. Tradator ordinar si trantor. Ai sa vezi tu in campanie ce vor spune toti colegii tai despre tine.
8
5
Amiral? La cate razboaie a fost? Pe dracu. A fost sub catedra, la adapost,, la cald si bine. Un nemernic peltic si habarnist
10
3
Este cea mai buna varianta pentru Primaria Constantei! Amirale, ai votul meu si al celor care vor progresul orasului! Ai aratat ca ai facut multe in viata pana acum, iar toate acestea imi ofera incredere ca poti face lucruri normale si pentru oras! Nu pot vota indivizi care pana acum n au realizat nimic, ba mai mult au fost atarnatorii unora sau altora! Avem nevoie de tine!!!
10
18
sa tragi tzeapa partidului care te-a facut parlamentar, apoi sa te milogesti de Alde sa te primesca si pe tine in partid dar sa iei flit, Alde care din foame de membri a primit-o si pe femeia de servici, iar apoi sa te declari independent, inseamna sa fii secatura politica perfecta! Ca "independent" are chitac atatea bani pentru o campanie electorala? Si daca da, de unde? Din fostul salariu de bugetar sau din pensie? Sau urmeza sa "achite" "datoriile" celor care il finanteaza, atunci cand ajunge primar? Concluzia: perfect ptr functia de primar al Constantei! Prostii sunt invitati sa-l voteze!
20
4
fata de Stelian, Chitac a realizat lucruri in viata, a educat generatii de studenti, a ajuns amiral, a terminat 1 o facultate grea si anume constructii nave etc. Stelica ce a facut? a adunat machindonii in jurul lui la usr crezand ca va schimba ceva in Cta...hahahaha...adica se va fura in continuare, doar ca vor fii altii. A fost avocatul lui mazare? si hop top serviciile il pun primar ca e ascultator.
10
14
Doamne fereste sa candideze lepra asta
17
9
Lasa ca Fagadau e bun!
6
16

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614