REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Vergil Chițac a luat stațiunea Mamaia la pas: Săptămâna viitoare mai am jumătate!

Vergil Chițac a luat stațiunea Mamaia la pas: Săptămâna viitoare mai am jumătate!

Replica API 12 august 2022 | 13:29 7029

Primarul orașului Constanța, Vergil Chițac, în cursul zilei de vineri, 12 august a.c., a organizat o conferință de presă cu prilejul sărbătoririi zilei de 15 august a.c., zi cu dublă semnificație pentru români: Adormirea Maicii Domnului și Ziua Marinei Române. Evenimentul a avut loc pe plaja H2O din stațiunea Mamaia. La eveniment a fost prezent și viceprimarul Ionuț Rusu.

”Am mers pe jos jumătate din Mamaia, săptămâna viitoare voi face următoarea jumătate. Avem un weekend prelungit, cu prilejul Sf. Maria. Ne așteptăm că 30.000 de turiști să vină în Mamaia. 24 de mii sunt locurile de cazare clasificate, și vremea va fi bună în Dobrogea, azi, sâmbătă duminică, luni. Din ce văd, agenții economici sunt pregătiți. Se discuta că lumea nu vine pe plajă din cauza lățimii plajelor. Lățimea plajelor, stoparea eroziuni, este un proiect al Ministerului Mediului, nu al Turismului, cu scopul de stopare a eroziunii. Este un proiect pe 2 generații. Din datele pe care le am, deja în unele zone eroziunea a fost mai accentuată decât până acum, sistemul este un sistem fizic. Sectoarele fiind închiriate, operatorii, împreună cu Apele Române trebuie să facă că plajele să fie o atracție pt turiști", a spus primarul Vergil Chițac.

Cât despre stațiunea Mamaia, primarul a spus că: ”Suntem tentați să ne raportăm tot timpul la ceea ce se întâmplă acum. Istoric vorbind, s-a înfiripat, aici, în zona asta, de la Cazino, s-au facut niște construcții. Ce s-a întâmplat după anii 90, a fost o evoluție a stașiunii după ureche.

1. Avem în evaluare plan urbanistic stațional

2. Ministerul Mediului discută direct cu mine PUZ-ul, de la intrare în Mamaia până la Hanul Piraților. Acestea fiind niște planuri fundamentale pentru dezvoltarea stațiunii Mamaia”, a mai spus primarul Vergil Chițac.

Chițac: Mamaia arată mai bine ca anul trecut, dar nu cum îmi doresc eu!

Primarul a mai precizat că, în luna septembrie vor fi alte 3 evenimente sportive, fiind vorba de o prelungire a sezonului estival. Este vorba despre Beach Wrestling, SAF

In luna sept vom avea 3 evenimente sportive, cu menirea plrelungirii sezonului estival: beatch wresling, șah și baschet în 3.

Totodată, Chițac a spus că Mamaia arată mai bine ca anul trecut, dar nu așa cum își dorește el. ”Sunt spații comerciale care nu arată bine. Sunt zone neîngrijite”, a precizat primarul.

Viceprimarul Rusu: Constanța și Mamaia să existe pe harta turistică internațională

”Acest OMD trebuie să includă și stațiunea Mamaia dar și orașul Constanța. Trecând la evenimentele pe care le avem, este vorba de prelungirea sezonului estival, astfel ca orașul Constanța și stațiunea Mamaia să existe pe harta turistică internațională în cât mai multe luni turistice. Să avem evenimente turistice din aprilie până în septembrie. Împreună cu toți operatorii din Mamaia, ei să poată folosi unitățile de cazare cât mai mult din timpul anului, pot să le facă traning angajaților, și să îi păstreze pe tot parcursul anului. În luna august sunt nu mai puțin de 30 de evenimente. În septembrie vor fi 3 evenimente internaționale. Și 2 competiții de film Sun Screen și o competiție de fim internațională. În octombrie avem pe masă câteva competiții foarte valoroase”, a spus viceprimarul Ionuț Rusu.

V.R., A.V., L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La pas la pas dar in gura da da in gura cînd o iei.Trece el mandatul asta si ne lasi pensionare de lux.Zi sa mori tu ca nu încasezi si pensie si salariu. ALUPIGUS cu drag dar sa fie cu toata gura.
1
0
draga Amirale Primar:Vergil Chitac te rog frumos sa ai timp in agenda ta sa rezolvi cat mai repede reparatia straziilor din Constanta cat si reparatia din spatele Magazinului Tomis ca sunt praf facute incat unii se plang din Vina administratiei Dvs Maiorule Vergil Chitac ca straziile din spatele. magazinului Tomis sunt gropi imense si unii isi rup picioarele pe aici ! se va rezolva problema asta pana-n 1 Septembrie ?pff prea putine sanse daca nu rezolvi bye Nu mai pupi al doilea mandat de primar
2
0
ca fata de golanas are viceprimaru rusu!
3
0
cum e fraiere sa mergi prin soare,printre blocuri,in mizeria aia de statiune?sa.ti platesc 100 lei pe zi ca sa ce? mergi fraiere la Varna sa inveti si tu cum arata un oras cu 10 km de parc,nataiat de mazare si infractorii lui,basca de tine,berbecule!iei banii de pomama chitacule!nic de armata nu esti bun!
1
0
terenurile si autorizatiile pentru constructii sunt opera lui mazare care a inceput tiggania in mamaia
2
0
Preaadormitilor! Chitac nu este nici pe departe primarul perfect. Dar nu el a distrus Constanta si Mamaia. Acum se vad "roadele" administratiei lui Mazare. Astia au distrus tot si pe termen lung. Nu va mai lamentati ca prostii. Autorizatiile de construire sunt date de pe vremea lui Mazare.
1
1
Sefa i-a lasat pe preostalaii Constantei sa se faca de kakao singuri!
3
0
G***i senil si mincinos, nu l-ai luat si pe Feliciu cu tine, sa sperii chiar toti copiii ?
1
0
a mers pe jos jumate din Mamaia dar i s-a terminat benzina!Poti sa mergi si cu drona ca tot nu vezi ce e si cum arata Mamaia,Constanta!Apropo la Eforie merg mai bine afacerile?
1
0
Da ma Chitac a distrus Mamaia el a retrocedat toata parte verde dinspre ghiol unde sau facut blocuri si hoteluri fara parcari , harababura din Mamaia Nord apartine de Navodari aritectural de rahat . Stati si plangetil pe Mazare la mosi si babe puiul si ulei la astia mai tineri circ . Voi normal nu stiti sa traiti din Mamia castiga o mana de patroni care ei singuri si au dat cu stangul in dreptul , iar acum cauta vinovati numai ei nu sunt . Pe toate fantanile arteziene cele cu statuiete pe mijloc din Mamaia care le mai tine minte sunt retrocedate si sau facut blocuri sau hoteluri .
2
0
Greu, bos cu un s, greu cu sondajele. Ai be li t o, bos ca in latina, doi la sura mai ei, cartitoiule.
4
0
Greu, bos cu un s, greu cu sondajele. Ai be li t o, bos ca in latina, doi la sura mai ei, cartitoiule.
3
0
De la eforie merge prin port dimineata si seara nu poate sa mearga prin cozile interminabile de la Dorali. Ma dak tot faci drumu dece nu faci viaducta la intersectia cu cumpana si deacolo pana la DOBROGEA 3 benzi 1 sa fie de autobuz k ai loc a scuze nare viziune.k pe mare nus trotuare
3
0
Toti votacii acestui idiot in genunchi si program de s**t
3
0
Sa se duca dracului ca a nenorocit orasul arogantul asta incompetent.
2
0
Ce cauta de fapt garoiul in Mamaia?
1
0
Cei doi reprezinta doua insulte la adresa constantenilor. Atit!
2
0
Comenteaza la greu, ca aia, ca cealalta, asteapta ca viperele ca lumea p*****a si majoritata din acest oras sa le puna ciolanul pe masa. Si asta se va intampla ca colcaie de fomisti
2
0
Virgile intra si in spitalul judetean , si stai la sala de nasteri sa vezi cati copii ies morti d3 acolo si cum ies moasele si doctoritele cu buzunarele pline
2
0
Ziua in care vad ca are si orasul asta un primar ca un primar. Nu am crezut ca mai poate fi posibil.
4
1
Ce fata de lache are Ionut! Probabil de asta il tine Chitaila pe langa el, sa iasa el in evidenta si sa para inteligent... sunt un fel de Stan si Bran, inversati.
1
0
nu mai bine o iei la pas spre Eforie! definitiv
4
1
Ce a facut animalul?! Asta-i bolnav cu capul! Pai, mai este o saptamana si se termina sezonul si a iesit pe teren sa verifice Mamaia! Nu mai e bataie de joc la adresa noastra, e boala!!
5
0
amiral arogant, oras distrus . Rezultatul ultimelor alegeri.
7
0
a distrus constanta, aeroport avem, da nu sunt zboruri, de acum se zboara numai pe ukraina, ce sa zbori in uk sau germania? kogalniceanu e k muzeul marinei..bafta si la pensie la nepoti,lasane sa traim decent
2
0
ai distrus mamaia, aceasta statiune, si acum vrei sa faci la fel k in centrul constantei, un an de zile de bombardamente, k cabine ptr statiile de autobuz de 2 ani ,nuu avem, mos senil, sperak sa te duci la dra ku ,e si sa scapam de tine cat mai repedee,mare mental esti,la burbea..
3
0
un general de armata si un amiral fara flota sunt vedetele actuale ale politicii de la noi.Propun pe loredana groza la armata si delia la interne
1
0
3 evenimente de tot rasul. Mai lipseste capionatul de macao si 9 pietre
1
0
as vrea sa il intreb pe domnul primar de ce mereu se duce doar la acea plaja. chiar mirosim toti a p****i
2
0
sper sa-ti iei la pas cateva caramizi in cap talhar papalau. ai distrus orasul, nimic n-ai facut bun. suntem orasul cu cea mai scumpa gigacalorie
2
0
2 ratati in viata.
2
0
dle viceprimar...cand v-ati privit ultima data in oglinda???chiar nu-ti este rusine???nepieptanat, barbos,neingrijit...nu te vede si pe dta. familia cand parasesti casa...DOAMNE...ce aratare de om...pacat ca ocupati functii inalte...sa va fie...rusinicaaaaaaaa.
3
0
La recomandarea doctorului. Multa miscare! In rest nimic.
1
0
Cu maimuta.Rusule, cine te imbraca ma ?arati de parca zici ca ai plecat la balci la tara la tine de unde esti tu din Fundenii de Deal.... incerci sa o arzi pe trend dar caraghios este un cuvant mult prea mic pt ridicolul in care te scalzi.... cat priveste pe amiral e suficient aa ne uitam pe strazile orasului si e suficient.in Mamaia se plimba ca e loc.turistii sunt in Grecia Turcia Spania Italia Croatia.... ati lasat turismul pe mana lu Bucovala si Martin asta e nivelul
4
0
astia doi sunt vinovati pentru cele 7 femei arse la spitalul de la gara si ei fac conferinte de presa in mamaia in loc sa fie in puscarie?
3
2
S**i p**a bosotig batran. Habar nu ai despre ce vorbesti.
4
0
Ia vezi Garda, ca pe unde se fac nunti in Mamaia ospatarii nu platesc impozit pe al doilea serviciu la care merg noaptea, daca vine un control, se minte ca abia acum i-au angajat. Angajatii tai ba de la Raja, ba de la statia de epurare Palazu Mare nu sunt niciodata la munca in weekend, daca vine control, se da ceva sa se inchida ochi, Mihai Lupu, evaziune Fiscala la greu, cum pot fi platiti in doua locuri in acelasi timp?si la statia de epurare si la restaurant?la restaurant iau banii fara sa fie taxati, in mana, se descurca astia de fura statul bine asa.
3
0
Pai mai trebuie campionat de piticot si de popa prostu ca astia sunt fruntasi..
2
0
Vai mortii ei si constanta si mamaia.
3
0
Luati-l cu huoo pe bosorog !
3
0
Pe Autel Vlaicu mai ales
3
0
Ia-o la pas prin Constanta
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920