REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Vergil Chiţac: „De ani de zile PNL Constanţa este asistatul social al PSD”

Vergil Chiţac: „De ani de zile PNL Constanţa este asistatul social al PSD”

Replica API 31 martie 2017 | 18:53 546

Scandalul continuă!

Scandalul continuă!

Vergil Chițac a organizat joi, 30 martie, a.c., o conferință de presă prin care a făcut câteva precizări cu privire la contestarea alegerilor: „M-am declarat și vreau să fiu garantul alegerilor corecte în interiorul filialei Constanța, în ciuda presiunilor la care am fost supus. Nu pot tolera abuzul, care au devenit un deja-vu o dată la patru ani, când au loc alegeri interne la PNL Constanța”.

„Probabil că știți că suntem într-un proces de contestare a acestor alegeri la nivel național, am făcut demersuri și în justiție. Contestarea se bazează pe doi piloni. Întâi de toate nu sunt de acord cu data de 31 martie, pentru că nu am fost consultați. Cum este posibil ca să planifici data alegerilor data în care președintele organizației municipale, și se știa lucrul ăsta de două săptămâni, într-o delegație parlamentară NATO, având și calitatea de președinte a delegației române. Nu pot să lipsesc. Asta în contextul că sesiunea anuală va fi organizată la București. Așa se face o dată la 6 ani, între 6 și 9 octombrie, iar eu trebuie să transmit acolo un mesaj cum că România se va pregăti exemplar. Am contestat convocatorul. Eu observând în campania pentru Primărie că nu a existat așa o infuziune cum mă așteptam. În vară, am făcut un recesământ a tuturor membrilor PNL. Am luat Registrul Național al membrilor, și din 2100 de oameni. La capătul acestui proces am rămas cu 230 de membri la municipiu. În momentul de față sunt 270 de membri. Convocatorul pe care l-au prezentat cei de la județ conține 700 de membri. Am observat că în Constanța, sunt 400 de oameni care s-au înscris în 2016. Din cei 700, că este foarte important, 375 mai precis s-au înscris în 2016”, a declarat Vergil Chițac. Chițac a adăugat și că în caz de va pierde contestația, va rămâne un simplu membru de partid. „Nimeni nu va participa la alegeri pentru că prezența noastră ar legitima aceste alegeri. Înscrierile pe funcții s-au făcut pentru o dată care va fi stabilită în urma contestației pe care am făcut-o noi. Noi credem că vom câștiga. Vom înainta un proces prin care vom cere anularea alegerilor din 31, și vom cere și amânarea alegerilor din județ. Dacă nu vom câștiga, nu vom câștiga. Ne vom retrage în glorie proprie! Eu rămân un simplu membru de partid și îmi văd de treaba mea”, a conchis Chițac.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gata a venif Vergilut ia problema in mina si nu o lasa decit moarta.Facator de nikic oportunist atiit si nimic mai mult.Vai de sarmani constanteni care au votat pensionarul.
3
0
Nu numai PNL Constanta,dar si PNL Navodari sunt de fapt filiale ale PSD dar cu alta sigla. Este un codoslac mascat inca de pe vremea lui Patriciu, prieten bun al lui Nastase, care l-a si "impropietarit" cu Petromidia Navodari. Toata lumea stie asta si din acest motiv asa-zisii liberali de la Constanta si Navodari sunt poreclitzi"liberalii rosii",in frunte cu mogaldanii Dragomir,Lupu..Ce vreti, Tzeparii nu pot fi decat tzepari si gainari.. Votati Tzeapa liberala!
8
0
Uitati-va si voi la fata idiotului ala cu geaca portocalie. Un atarnat de amiralul lu peste facut de Base jmeker. Plecati dracu de acolo cacanarilor.
5
2
Tot cu oameni de la stat vrem sa construim dreapta in Constanta? Ori Hutuca ori Chitac, tot dintr-un sistem vin. Un om din privat nu ar fi cumva mai nimerit? Ca doar vorbiti de PNL aici.
4
2
Cu arogantul maxim Rezeanu nu va vad departe! Nimic nu a facut pentru comunitate! 0 barat si multe pretentii si aere!
7
0
Amiralul de carton prea se da destept ! Are langa el niste nimicuri care nu au adus un membru in partid si vor sa ia partidul ... Mai baieti, la munca mai intai. Vezi Tusa, Caliminte, Stere Hira
9
1
Asistati social ai PSD! Dar v-ati simtzit bine,handicapatzilor!
2
0
Amirale dupe ce iei partidul am sa te rog sa faci la fel si cu trepadusii tai care in momentele astea tensionate imi sparg usile pe aici la sediul judetean. Daca tot sunt consilieri locali nu ii vad in langa tine acum! Sau coloana ta vertebrala este "de la marina"?
7
1
Ceea ce n-au inteles Dragomirii, Hutupanii & Co. este faptul ca s-a terminat perioada in care PNL ul s-a tot aflat la remorca PSD-ului. Gata, meritam si noi, constantenii, o soarta mai bina, destul am fost umiliti in ultimul timp. Este nevoie de multa ORDINE si DISCIPLINA in partid, iar echipa lui CHITAC poate scoate din mizerie partidul.
13
2
Hidrocefalul are un tupeu!... Sa nu va povestesc de caracterul lui. Cat despre fini, nasi si alte legaturi stranse, sa va povesteasca Hasotti.
10
2
asta trebuie demis din acest partid ptr. afirmatia ce o face; Cu cata nonsalanta poate sa jigneasca acest cretin acest partid ? DEMITEREA IMEDIAT acestui nemernic !
2
7
Domnule CHITAC, scapati-ne de acest clan mafiot cu dragomir, finii boroianu, bourceanu, hutuca, odor, si altii, se stiu ei. Si inca ceva ce cauta sef anaf in politica si mai ales la butoane.. cezi odor, hutuca, bla, bla..
9
5
oaia cheri cat de repede..
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367