REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Vergil Chiţac, după decizia de suspendare a Regulamentului locurilor de parcare: Voi da dispoziție ca Poliția Locală să nu mai amendeze

Vergil Chiţac, după decizia de suspendare a Regulamentului locurilor de parcare: Voi da dispoziție ca Poliția Locală să nu mai amendeze

Replica API 20 noiembrie 2020 | 17:18 5842

După ce Curtea de Apel Constanţa a decis suspendarea proiectului de hotărâre privind stabilirea și sancționarea contravențiilor cu privire la utilizarea locurilor de parcare de pe raza municipiului Constanța, primarul Constanţei, Vergil Chiţac spune că va da joi o dispoziţie Poliţiei Locale să nu mai amendeze şoferii şi va cere Confort Urban pentru a bloca softul prin care se încasa plata.

"Am luat act de hotărârea instanței de a suspenda amendarea celor care nu plătesc parcarea. Așa cum am mai spus și scris, atât timp cât Regulamentul parcărilor e anulat, parcarea nu poate fi considerat un serviciu oferit populației pentru că nu e definit nicăieri. Mai simplu spus, nu poți să pui oamenii să plătească ceva ce nu există.

Mâine voi da dispoziție ca Poliția locală să nu mai amendeze și Confort Urban să blocheze softul prin care se încasa plata prin sms pentru ca oamenii să nu mai fie păcăliți. Vom comunica pe toate canalele posibile această nouă realitate. Situația va fi reglementată într-un nou Regulament al parcărilor ce va fi adoptat cât mai repede posibil", a transmis Vergil Chiţac.

Citeşte şi:

UMBRA lui FĂGĂDĂU BÂNTUIE, încă, prin PARCĂRILE din Constanța

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acest oras nu este in stare sa aiba un regulament de parcare. Nu exista regulament de parcare care sa multumeasca pe toata lumea. Atunci cand incerci sa faci ordine deranjezi
0
1
Ba cacatule, chitac e primar de 2 saptamani! Cum mortii ma-tii sa nu il scoti vinovat pentru jaful facut in astea doua saptamani de incasat taxa abuziva?!
5
1
asa te vrem. nu ca pe bolandul stalpuletm care mazilea lumea nevinovata si zilnic reducea, deliberat, numarul locurilor de parcare.
2
1
Da ma lesinatule, vrei parcare rezidentiala non stop cu 50 bani pe 24h, ia plateste 1 leu ora si atunci poti sa si dormi acolo
2
1
Desfiintati aceasta politie.Nu fac nimic doar iau salarii uriase.Sunt taietori de frunze la caini stand in masini,nu fac nimic decat sa se plimba in lidl , isi iau mancare, manaca si stau in masinile politiei locale.Luatile masinile sa mearga pe jos.Puneti camere de filmat pe ei urmaritile activitatea zi de zi, sa vedeti ce fac si pe ce se duc banii contribililor.O politie doar cu numele.
12
1
Bai jegurilor, in toate judetele se plateste parcarea. Si toate prin SMS.Numai la Cta trebuie sa fim gica contra.Toate saraciile si-au luat masini, stau cu , chirie,mor de foame , dar masini avem.Sictir.
9
8
una din hotararile pe care o sustin!avem un oras care chiar merita mai mult!
6
3
Singura solutie este montarea de "Parcometre", toate orasele au aceste aparate de plata a parcarii cu timp limitat.
10
2
dar da-ti si o dispozitie ca daca ai platit locul nu are nimeni voie sa parcheze pe el, ca sunt destui milogi care fac scandal pe chestia asta cand ii spui ca nu are voie sa parcheze pe locul tau ca l-ai platit.
9
5
Pe viitor dati politia locala jos din masini sa mearga pe jos alaturi de oameni si sa fie vaxuti pe strazi nu doar la plimbare cu masina pe benzina contribuabililor si eficienta 0 Au ajuns sa blocheze prima banda de pe tomis ingreunand treficul doar ca sa verifice un sms pentru parcare fara sa coboare din masina nu i mai lasati sa cheltuie banii din bugetul local pe benzina si plimbari
13
0
Ba cacatule, Chitac e primar de 2 saptamani! Cum mortii ma-tii il scoti vinovat pentru jaful facut in epoca mazare-fagadau?
9
5
Te-am votat sa deblochezi Grivitei,zona peninsulara,scos popici,fluidizat Pandurului de masinile parcate pe carosabil caci trotuarul este foarte lat!
8
5
inapoi celor care au platit parcare pana acum! Daca nu venea instanta sa-ti spuna vergile, faceai pe prostu
7
6
Gata vergile. Ai rezolvat problemele constanteti.
7
4
In sfarsit , am votat pe cine trebuie si in Constanta. Putina curatenie si disciplina si orasul va iesi din mizeria creeata de mazare si fagadau
11
6
doar pana la alegeri. Dupa alegeri se aplica un nou regulament care exista deja se va plati iar parcarea si municipiul Ct va intra in carantina.
13
3
Bine ca se scoate mizeria asta de taxa. Saraciile alea de la politie traiesc numai pentru a da amenzi si pentru a ridica masini. Urmatorul pas sa fie scoatea stalpilor lui Babu de pe trotuare.
12
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218