REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Vergil CHIŢAC, în mijlocul PIEŢARILOR din Tomis 3

Vergil CHIŢAC, în mijlocul PIEŢARILOR din Tomis 3

Replica API 9 noiembrie 2020 | 00:10 7865

Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a ieşit pe teren pentru a sta de vorbă cu pieţarii din Constanţa, în contextul în care, de luni, 9 noiembrie, aceştia trebuie să-şi închidă tarabele. Edilul a stat de vorbă cu producătorii din Tomis 3 şi i-a liniştit, anunţându-i că va amenaja piețe în exteriorul pieţelor care se închid.

Acolo unde Primăria Constanţa nu va putea organiza piețele în exterior, va direcționa producătorii către locurile rămase libere în piețele care nu se închid.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chitac te face Encica si Serban praf, doi spagagi de prima clasa. Vorbesc bland si pe la spate dau raportul in fiecare zi lu babu si chitac. Aia stiu si cand te kkk Niste incompetenti care fabrica harti sa iti scoata ochi nimic neadevarat.
0
0
Encica umbli dupa Chitac cum umbla cainele dupa stapan.in afara de faptul ca lingi alt cur la tine nu s.a schimbat nimic,porti aceeasi haina care.ti crapa pe burta aia umflata de bulibasa procopsit. Halal sa.ti fie Chitacule ca nu ne.ai scapat de javra spagara. Revin si cu alte barfe. Bravo Gospodaru te.ai vazut secretar PMC, ai mai citit si tu ceva legi sau tot pe fb le cauti? Esti de Doamne fereste
2
0
Sa fie amendati toti kktii din poza pt nerespectarea distantarii sociale. Pe batranio aia de la tarabe vreti sa-i scoateti in frig si voi nu respectati regurile impuse tot de voi. Sa va dau la muie de jigodii.
1
0
azi la tv am vazut ce masuri s au luat cu piata tomis 3 . incredibil , tarabele scoase pe locurile de parcare , solutii din anii 1960 . greu de imaginat si acceptat . demolati fratilor maghernita aia , ridicati o piata moderna , aveti exemple in toata europa si in tara in orasele vestice .
3
1
Coruptia continua in Constanta. Cipanezii continua sa distruga orasul.PNL USR sau PSD aceiasi makidoneala. Chitac este un maimutoi in mana lor.
8
3
Sa vedem cum o sa rezolvi cu pietele !----doar esti fost militar nu ?--_ca te dadeai mare in campanie !
4
4
polaris da vina pe constanteni ca nu tin curat in oras. Iar papagalul de chitac, protejatul replica, angajeaza pesedei ! Pe cand vice fagadau ? Ca are experienta.
7
2
Gata, au inceput "vizitele de lucru" ale Tovarasului Chitac? Iar Replica a devenit "organul de propaganda" oficial al pensionarului de lux? Sa vezi de acum cum va curge lapte si... piere peste tot pe unde va trece noul Tovaras!
12
9
Eu sunt tigan din Piata Chiliei dar nevasta-mea machidoanca ii dau muie zilnic
13
3
Peste 470 de cetateni care locuiesc pe Sos. Mangaliei au ajuns la limita rabdarii din cauza nebuniei care se desfasoara , pe repede ca hotii , din cauza constructiei ilegale , pe un spatiu verde , a unui mastodont de bloc care este in proiect cu 8 etaje, inghesuit cu japca intre blocurile SM 2 si SM 3 , fara parcare exterioara, bloc jepcuit cu aprobari suspecte de a fi oneroase de pe vremea lui Mazare si Fagadau ! Pe 6 decembrie la ora 12 fix toti riveranii vom face un miting de protest in fata Liceului Tehnologic unde vor fi cele 5 sectii de votare ... apoi vom vota ! Asteptam !
17
5
,, ...va amenaja piete in exteriorul pietelor care se inchid". Mie nu imi suna romaneste...Voua ?
17
1
Encica socotitorul tatabelor si a orasului care este scriitor denuntator si binganitor trebuie dat afara si trimis intre cei pe care i a chinuit .....iesi afara encica
16
1
Domnule primar v niti pe strada biruintei in spatele bl DR 25sa vedeti cum sta ditamai vila fara autorizatie de constructie ! Si totusi pana acum nimeni nu a vazut desi s-au facut sesizari. Iar sectoristul tace din gura pentru spaga cand se fac sesizari pentru deeanjarea linistii publice. Sectoristul TANER marele spagar trece si nu vede nimic.
12
2
Babu jegosu penal si Fatalau sclavul lui, au distrus orasul Constanta. Nu au facut nimic 4 ani si acum cand Chitzac vrea sa faca treaba au sarit makidonii jegosi sa suga pulile. Mai bine le lasati pe makidoance ca lor le place pula de mokanel in cur.
31
8
... Domnule Primar veniti si la blocul in constructie se pe Sos. Mangaliei nr 61 , pe locul de joaca al copiilor nostri , care deja are 5 etaje construite ala-n-dala cu balcoane cum nu s-a mai vazut ... deasupra trotuarului ! Acum.vom vedea daca avem un primar cu sange in coaie , militar , sa opreasca magaria si abuzurile lui Babu si al machidonului Bela Naci ... ! Tineti cont ca pe 6 decembrie , peste 400 de locuitori din cart. Abator la cum veti proceda ... vir vota cu P.N.L. ! MULTA SANATATE VA DORIM !!!
22
1
Million nu are WC...clientii urineaza intrew Lidl si piata...
26
2
bai va dati seama ca yin il toarna pe yang sa prinda post la wc? si invers ...ssssscumpule se clatina scaunu
10
0
Mars ma asta care posteaza sub numele de Horia. sa ma pis pe chitacul tau. un fomist era si in academie si fomist e si acum
17
7
Eugen.. Esti prea optimist.. Chiar crezi ca echipa Yin si Yang poate gestiona impreuna o taraba? Astia se fura intre ei mai rau ca psd-ul... Fiecare pentru el acum.. Am auzit ca se bat pe un post la de manager la wc-ul public din Tomis 3..
11
0
Ce plm cauta echipa Yin si Yang acolo ma! Encica, Serban.. Va cauta primarul taraba?
16
0
Daca le inchideti, poate le si igienizati corespunzator!
21
1
tb doar ventilate cu aer proaspat
13
1
La market nu e covid e profit Romanu e prostit
19
0
chitac e de 100 ori mai bun decat ce a oferit usr, stelian dusu de la celco sau cacagheorghe licitatie directa. Chiar si decat vanzatorul de adidasi Cacargeanu.
21
24
Dati afara ciuma psd ista BADESCU LAURENTIU si DORCEA ALEXANDRU scursuri umane psd iste care au distrus bugetul ambulantei cu hotiile lor. Reparatii de sute de milioane iar masinile nu merg. Nu svem cu ce lucra din cauza analfabetului lingau DORCEA ALEXANDRU Dati afara acesti sobolani psd isti care acum ling clantele la pnl ca sa ramana in functii spunand ca da oricat Dle Bourceanu nu uita ce ia facut Badescu sotiei in 2017 cand a dato afara spunand ca e inffractoare
23
18
O sa plangeti ca l-ati votat pe boschetul asta securist.
46
17
Stere,Stere ce bandit esti ,zici sa faca park hai,pe urma sa faci tu un bloc pe park nu?
29
6
Toti vanzatorii de tutti fruti si cocomello se dau producatori... Inchideti piata, demolati o si faceti parc.Piata la Tomis 3 e ca la mogadishu.
39
9
Sa iti dau salamul prin gura sa vezi schimbarea.
12
16
o sa va futa pnl de nu o sa stiti de voi
36
14
i-ai luat cu tine si pe hotii cristinel si horica ??? Da-ti-as muie de papagal muist !!! Cu cacat !!! M-ai pacalit de data asta...
42
8
ma intreb cum se vor re-organiza oamenii care si-au platit chiriile pe un an pentru o locatie,cum vor vinde oamenii aia legume la -15 grade,cum vor proteja marfa de inghet,cum vor mentine niste preturi acceptabile,de unde vor pune pe mese familiilor hrana zilnica.si mai sunt intrebari.deci ciomagim populatia cu masuri aberante in schimb in loc sa taiem pensiile nesimtite si salariile unor categorii de bugetari care taie frunze la caini mereu gasim metode sa le marim veniturile si asa aberante gen dorneanu sau mitica de la liga cu ''pesioare'' cumulate de 10-15 mii de euro lunar.
33
9
Il doare in partea dorsala de pietari!!! Sa vedem fapte, nu vorbe...
50
8
se vede schimbarea....constanta arata altfel cu chitac..
19
47
Ce m-ai pacalit.sclavule. Vrei sa conduci de pe Facebook
33
8
Asta inseamna sa fii aproape de oameni si de problemele lor.
29
61

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367