REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

CHIȚAC, despre consilerii USR: Veți PLĂTI prețul dureros al BOICOTULUI

CHIȚAC, despre consilerii USR: Veți PLĂTI prețul dureros al BOICOTULUI

Replica API 20 iunie 2021 | 23:12 4502

Cu ocazia desfășurării alegerilor la Organizația Municipală a PNL Constanța, în data de 19 iunie, primarul Vergil Chițac a subliniat și câteva aspecte privitoare la USR. Mai exact, acesta a declarat faptul că între cele două formațiuni politice nu mai există încredere și, totodată, aceștia stau să facă postări pe paginie de socializare în loc să facă treabă.

„Pe toate canalele, imediat după campania electorală, am decis să las toată mizeria în urmă și să încercăm să împingem orașul înainte. După câteva luni de parteneriat la guvernarea locală, liniștea politică și încrederea reciprocă a partenerilor s-a destrămat la Constanța. Orașul a intrat în zodia contrelor inutile iar actul de guvernare ar putea deveni impredictibil în următoarea perioadă. Colegii noștri de la USR par a nu fi înțeles asumarea responsabilității de guvernare iar orașul Constanța are nevoie de soluții nu de postări pe Facebook și de propaganda lor de opoziție. Din rațiuni discutabile, USR pare a opta pentru confruntare și este decizia lor. Eu sper, și în al doisprezecelea ceas, că USR va găsi înțelepciunea necesară pentru a colabora, însă, vreau să fie foarte clar că sunt pregătatit pentru toate variantele și am scenariu pentru toate oricât de catastrofice ar părea ele. Toate opțiunile sunt pe masă și anume, de la refacerea alianței cu USR și până la asumarea unei guvernări independente liberale. Vom veni cu proiectele noastre în fața consilierilor locali iar cei care ne vor sabota vor răspunde în fața constănțenilor, în fața orașului și vor plăti prețul dureros al boicotului lor. Vor rămâne cu marea ispravă de a privi de la televizor viitoarele campanii de politică”, a declarat primarul Vergil Chițac.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inca o data demonstrati dragi constanteni ca sunteti niste mari IPOCRITI! Nu va convine nimic,va pute totul , oricine ar incerca sa faca ceva sa se miste dracului odata orasul asta este pus la zid de niste minti inguste! Va meritati pe deplin soarta cretinilor !
4
3
O sa te. MAI VOTEZE DRACU CEL MAI NENOROCIT PRIMAR HUUU
2
4
stati voi linistiti ca nu o sa plateasca nimic va tot automultumiti ca o sa platesca la alegeri .. pe asta il doare in teaca de alegerile voastre pana atunci cumuleaza pensie nesimtita cu salariul basca comisioane se scalda in bani fara sa faca nimic ce viata ... pacat ca nu ia nimic cand da coltul
2
1
Fmm de hodorog senil
4
3
POATE N-ATI OBSERVAT DAR LA MOS TEACA ADMINISTRAREA ORASULUI ESTE ,,ACT DE GUVERNARE''...SA O ZIC PE DOBROGEANA...HAI SICTIR INFATUATULE !!!
5
1
ramane in istorie cu denumirea amiralul parcarilor. Au ajuns sa te critice si prietenii si dusmanii. Spune drept, cu ce te are horia la mana?
8
1
Stai tu linistit, va dam la vot muia inapoi, ghinion.
6
2
Tu vei plati pretul pentru dezastrul de la Constanta. Parca ai fi pionul otravit al psdului. Nu mai pupi alt mandt.
15
2
Cacagheorghe joaca pervers si vrea sa salveze voturi. Putin il intereseaza de parcari ca oricum el parcheaza pe trotuar sau alte probleme ale munciipiului. Il intereseaza sa prinda post de parlamentar peste 4 ani.
7
3
cum era aia...mweciumarosie?ce mweee va dau astia!!!! hahahaah
6
1
S a rupt lantul de iubireeeeeeee
10
0
Ia uite cum a ajuns scroafa in copac. Pai bai amaratule, fara usr tot pnl era acum inca pe banca de rezerve ca si pana acum, un partid de parliti. Multa mwe iti urez dupa cum ar spune orban. Du-te-n mm de nespalat ce esti. Multa mwe Vergil si la tot pnl-ul.
14
2
Ai reusit sa enervezi pe toata lumea cu sensurile unice si taxa de parcari si acum o dai in bailamos, ca altii iti pun piedici. Am mai vazut filmul asta!
29
0
Alianta cu PNL nu functioneaza. Voi reprezentati alt profil de electorat decat PNL. Aveti grija ca daca va trage PNL dupa ei, dispareti impreuna la urmatoarele alegeri.
25
0
Singurul care saboteaza orasul e primarul , secondat cu succes de Horica. Ce a cautat sa vorbesca acolo, ca parca nu era sedinta PSD ?
39
2
un rpimar care vede numai pe altii.el este foarte bun.dar atentie cu el primar o sa avem multe de indurat pentru ca vede numai pe altii si el nu este bun de nimic.intradevar
25
3
Pana acum Mos Teaca continua dezastrul psdist. Singurul lui proiect e sa ne scuture de ultimul banut.
37
2
Si tu si ei ati dezamagit cumplit. O primarie mizerabila care continua EXACT politica lui Fagadau. NIMIC nu s a schimbat! V ati adunat o gasca de birocrati, orgoliosi, ignoranti si puturosi. Toti o sa platiti la alegeri, stai linistit!
61
4
Daca mergeti in continuare asa, cu decizii contra asociatiilor de proprietari si cu parcarile o sa faceti alianta cu PSD
50
3
Sictir parcagiule.
59
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369