REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vergil Chițac, vizită inopinată la Casa Căsătoriilor: Căutăm soluții urgente...

Vergil Chițac, vizită inopinată la Casa Căsătoriilor: Căutăm soluții urgente...

Replica API 20 noiembrie 2020 | 23:01 4025

Primarul Vergil Chiţac a efectuat, vineri, 20 noiembrie a.c., o vizită inopinată la "Casa Căsătoriilor" pentru a evalua situația gravă a imobilului în care funcționează Serviciul Stare Civilă al Primăriei.

„Am efectuat recent o vizită inopinată la "Casa Căsătoriilor", alertat de situația gravă a imobilului în care funcționează acolo Serviciul Stare Civilă al Primăriei.

Am găsit la fața locului o situație neplăcută, care m-a îngrijorat foarte mult. Clădirea se află într-o stare avansată de degradare, care impune soluții de intervenție rapidă: tencuiala este desprinsă/căzută, pereții sunt afectați de igrasie din cauza gradului ridicat de umezeală, iar gândacii și șobolanii sunt prezențe constante în imobil și în vecinătatea acestuia. Spațiile de lucru sunt insuficiente și improprii desfășurării activității cu publicul. La fel de grav este că nu se poate asigura confidențialitatea datelor furnizate de cetățeni, pentru că acest sediu este foarte mic și aglomerat în permanență. Din cauza acestor condiții, au de suferit atât constănțenii, cât și funcționarii care deservesc publicul în incinta imobilului. Căutăm soluții urgente pentru rezolvarea acestei situații, care se află pe agenda mea de priorități și urgențe“, a transmis primarul Constanţei.

A.F., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai atunci sa mergeti si la agentia SPIT d epe Badea Cartan, mai avem putin si cadem printre scandurile alea, ne este si frica sa mai intram acolo sa platim ceva , ca ne este frica sa nu cumva sa nu mai iesim de acolo , naibii te duci sa platesti ceva si mori acolo, ma mir cum de nu s-a sesizat nimeni pana acuma
2
0
Stati linistiti ,o sa vedeti in 4 ani ce va face,,,,,tare imi este ca,in Constanta nu se va schimba nimic.este doar vina populatiei ca alegem toti mediocrii sa ne conduca orasul...ne trebuiesc oameni de caracter,puternici,de atitudine,nu ceea ce vedem astazi..
3
0
Ma tem ca acest amiral e din acelasi calapod cu Mazare si Fagabou.
7
1
Chitacos esti dus ! Faceti parcari !
6
0
Vergilica puta mica, tot astea te preocupa pe tine...cine in ce imobile mai e, care prin ce case mai sta...ai samsareala in sange...cum faci tu vizite d-astea cu presa dupa tine, sa vada lumea cata treaba ai tu...
7
5
Sa se mute intr-o vila din alea de pe Eminescu, care cine stie a caror smecheri sunt...
6
4
Am iefectuat o vizita inopinata asa cu presa dupa mine, deghizat in amiral de apa dulce .. hac! ... aceasta a fost prioritatea zero a mandatului meu ... hac!
9
4
Esti asa de pamplezir. Tot ce vor altii faceti.
8
2
Ii duceti si pe ei la city mall.Ei lipseau de acolo.In rest avem tot acolo.O casa mortuara mai lipseste din mall ca sa fie totul complet.
13
1
go go go Chitac! bravos! se vede mana dnului profesor! ai grija cu securistii de la usri, cum am fost membru, iti spun ca ei cauta motive sa te sape, sa nu ai incredere in ei. nu stii ce se ascunde in spatele fetei de mutulica a lui cocargeanu sau in spatele discursului de pseudo intelectual a lui cacagheorghe. Grija mare!
10
6
o scoala inchisa este cea mai buna locatie..fie si in medeea.qed.
9
4
acum nu mai e sub demnitatea amiralului de uscat sa poarte botnita? in martie umbla covidat fiind cu demnitatea sus!
16
6
cresa Licuricii functioneaza in cladirea neconforma a unui afacerist amic cu fagadau care se da in faliment, dar umbla cu maserati.
22
0
Schimba seful acolo! E sefa o spagareasa!
24
2
un cuib de securisti deghizati
16
2
D.le primar..de ce platim taxa pentru eliberarea certificatelor de nastere? E legal? Va rugam sa verificati...ca pana in pandemie se eliberau gratuit
19
0
vizita de lucru a lu chitac.... ca pe timpu' lui ceasca'
7
15
ca si-asa est in zona trotuarul din fata casei porcului obosit din parnaie cand il eliberezi ? Cine i-a dat aprobare porcului sa ocupe trotuarul ???
17
4
Nasol. Gasiti o cladire detinuta de un mache Hasoti de preferat dar e bun si un Cara Stere etc faceti contract pe 25 de ani si ii dati un milion anual chirie. Clasic
29
1
Si lla SPAS pe Uniri stam inghesuiti in camarute fara ferestre. Aici cand veniti domnule primar sau de noi nu va pasa?
21
2
Carpa de sters la cur a lui Comanescu.
26
16
Ca sa-ti elibereze un certificat de deces pe loc trebuie sa platesti taxa de urgenta. In schimb, te programeaza online pentru acelasi certificat de deces peste mai mult de o luna! Deci astepti mai mult de 40 de zile sa ajungi acolo unde, pentre niste banuti in plus, iti elibereaza documentul in cateva minute. Nici sa mori nu poti s-o faci pe gratis. Sictir!
36
0
Va sugeram sa construiti un sediu propriu al primariei, modern, dotat cu tot ce trebuie, astfel incat functionarii sa nu mai stea inghesuiti, sa existe loc pentru arhive si cetatenii care ii vor calca pragul sa fie multumiti.
31
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614