REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Verzii au postat o petiţie online, care îl vizează şi pe Cernea!

Verzii au postat o petiţie online, care îl vizează şi pe Cernea!

Replica API 12 aprilie 2013 | 00:00 195

Petiţie online:

"MANIFESTUL VERZILOR LIBERI - Partidul Verde IN PERICOL!

Pentru cei ce mai cred că în România se poate mânca sănătos, se poate respira un aer curat şi se poate trăi într-un mediu sigur, spunem următoarele:

1. A fost o dată un partid numit atât de sincer şi frumos PARTIDUL VERDE. Din el făceau parte oameni care iubeau natura şi care respectau mediul. Mai mult, PV avea în componenţă persoane care-şi găseau mereu timp pentru a ieşi la un miting de protest sau pentru a-şi face auzită opinia atunci când o situaţie sau alta o cerea. Acest nucleu al verzilor sinceri există şi astăzi. Unii mai sunt membrii ai PV, alţii nu. Pentru că PARTIDUL VERDE încă există din punct de vedere juridic. Spiritul lui, însă, A MURIT.

2. Imaginaţi-vă frunza unui stejar, sănătoasă, viguroasă şi luminoasă. Abia apucaţi s-o priviţi şi observaţi că un pumn de omizi încep s-o devoreze. Scârboase, respingătoare şi dăunătoare, aceste vietăţi lasă în urma lor un dezastru. Frunză cu frunză, nervură cu nervură, coroana semeţului stejar se ruinează. Încăput pe mâna hidoasă a găştii malefice MV-DA, Partidul Verde devine o umbră a ceea ce a fost o dată.

3. Povestea de groază a început în momentul negocierii unei fuziuni-aranjament între PV şi MV-DA (Mişcarea Verzilor-Democrat Agrarieni). Fără un mandat oficial al Biroului Permanent Naţional al Partidului Verde, negocierea s-a făcut prin doi oameni (Silviu Dumitru şi Ovidiu Iane). Lucrat (intenţionat) în mare secret, acest protocol de fuziune este plin de ciudăţenii: cea mai stridentă este cea care prevedea că doar cei de la MV-DA puteau propune un candidat pentru preşedinţia PV la Congresul din 19 ianuarie 2013. Ceea ce ar fi trebuit să fie UN CONGRES s-a dovedit o colecţie de decizii nestatutare pe care acum instanţa va trebui să le lămurească.

4. Verzii adevăraţi şi liberi ştiu că situaţia Partidului Verde trebuia să fie cu totul alta la această oră. Ni se aruncă prafuri în ochi de tipul "iată, acum avem reprezentare în parlament şi poate vom avea şi un europarlamentar". NU AVEM NEVOIE! Decât aşa, mai bine lipsă. Dacă domnul Remus Cernea îşi doreşte atât de mult un post în Parlamentul European, n-are decât să-l obţină dar să lase în pace Partidul Verde. TOŢI MEMBRII (actuali sau foşti) PV trebuie să fim conştienţi de un lucru: da, am fost păcăliţi dar asta nu înseamnă că trebuie să lăsăm partidul pe mâna unor pseudoecologişti. Ar fi mare păcat!

Grupul Baricada Verde cere:

-invalidarea congresului din 19 ianuarie 2013: domnul Remus Cernea să nu se panicheze dacă justiţia va face dreptate fiindcă postul său călduţ de parlamentar ineficient nu-i va fi luat de nimeni. VREM DOAR SĂ ELIBERĂM PARTIDUL VERDE DE ELEMENTELE DĂUNĂTOARE!

-alegeri libere si democratice: preşedintele PV trebuie să fie UN ECOLOGIST, o persoană cu un CV adevărat şi care să merite acest post;

-aşezarea doctrinei PV pe linia consacrată, ecologistă (fara derapaje sexualiste sau antireligioase);

SEMNEAZA DACA TE INTERESEAZA!"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369