REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Veste bună pentru pariori: Se redeschid păcănelele!

Veste bună pentru pariori: Se redeschid păcănelele!

Replica API 29 mai 2020 | 00:00 2208

Coronavirusul schimbă regulile și în cazinouri și în casele de pariuri sportive. Consilierul guvernamental în domeniu estimează redeschiderea industriei jocurilor de noroc pe 15 iunie. COVID-19 a blocat industria jocurilor de noroc din data de 18 martie, de atunci casele de pariuri, sălile de jocuri și cazinourile stau închise.

Pandemia a schimbat regulile in cazinouri și designul aparatelor de păcănele. Pariorii vor purta măști! Și nu se vor mai putea mișca când vor și cum vor, de la un aparat, la altul.

Sorin Constantinescu: Iei plexicul, pune plexicul

Conform spuselor lui Sorin Constantinescu, consilierul guvernamental în domeniul jocurilor de noroc: "Între aparate va fi montat plexiglas. Este mobil și în funcție de unde joacă clienții la aparate se va extrage și se va monta la un alt aparat. Sunt clienți care joacă la două aparate sau la trei aparate. Iei plexicul, pune plexicul... Nu mai e frumusețea aia a jocului care era înainte de condițiile astea restrictive. Plus mască, plus tot timpul trebuie aparatele dezinfectate. De câte ori se ridică un client de la aparat, trebuie dezinfectat aparatul. Altul vrea să joace, trebuie să aștepte până se dezinfectează. Nu văd cum își va reveni, în condițiile astea restrictive, industria pe termen scurt sau mediu!"

Pandemia schimbă regulile și în casele de pariuri

Până-n martie, în România funcționau legal 8.034 de agenții. Aproape o mie în București. Și în cele 1.900 de oficii ale Loteriei Naționale se va intra cu restricții. Reprezentanții companiei au spus că sunt pregătiți să redeschidă activitatea în condiții speciale, cum prevede starea de alertă. La ghișee, între casier și jucători, vor fi montate panouri de plexiglas. Salariații vor purta vizete, podeaua va avea marcaje pentru distanța de siguranță, sălile vor fi dezinfectate zilnic, jucătorii vor purta măști de protecție și își vor dezinfecta mâinile la intrare. Cei care prezintă simptome de infecție respiratorie nu vor avea acces în agențiile loteriei și nici în sălile caselor de pariuri sportive.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine nu le mai deschideau niciodata, ca numai boschetii le-au dus lipsa.
1
0
...pana v-o lua dracu..pacanele...ca munca nu se leaga de voi...cand va ajung necazurile,dati fuguta la primarie sa va dea..AJUTOR...SOCIAL..DAR CUM??? sa munciti...cum adica...noi sa muncim???niciodata nu vom munci...munca-i pentru utilaje..
2
0
POK, ai ucis gramatica fara mila...
1
0
este una din efectele saracirii populatiei- in Albani ajunsesera o casa la 640 de locuitori iar banii nu se mai duceau in comert etc Pt sanatatea populatiei au fost interzise la 1 ianuarie 2019 PUNCT
1
1
Sa vedem invazia de amatori de jocuri in salile respective. Toti banii neutilizati in perioada de izolare se vor duce la patronii care stiu sa evite impozitele reale.
3
0
La cate sunt in Cta 4 5 in fiecare intersectie cred si eu ca deabia asteapta dar nu stiu de in are romanu sau romanu bani din alocatie sa ajutorul de somaj......
2
0
Pt cei cu pacanele, nu-i o tragedie! Aici, jucatorii nu comunica intre ei si nu stau fata in fata, ei sunt acolo in lumea lor, asa ca separarea se va face usor cu panouri puse intre aparate. Apui o tava de porbagaj cu clor la intrare, le vinzi si o masca cu 3 lei cand intra, un pulverizator cu spirt pt maini si gata. La final stergi bine aparatul si-i ok. La fel si pt pariori, distanta si plecsiglass ai fiecare cu buletinul lui. Nasol este pt cazinouri, unde sunt rulete si mese de joc pt mai multi clienti odata. Acolo este aproape imposibil sa asiguri distanta intre jucatori.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218