REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Veste mare pentru mame! Cei ce interzic alăptatul în public ar putea să primească amenzi usturătoare

Veste mare pentru mame! Cei ce interzic alăptatul în public ar putea să primească amenzi usturătoare

Replica API 25 aprilie 2018 | 00:55 483

Mamele au primit o veste îmbucurătoare. Cele care militează pentru alăptatul în public nu trebuie să se mai simtă nedreptăţile de oamenii care nu sunt de acord cu acest gest. Potrivit ultimelor informaţii, Senatul a adoptat o iniţiativă legislativă ce presupune amendarea celor ce interzic alăptatul în public.

Senatul a adoptat o inițiativă legislativă prin care se stabilește dreptul mamelor de a alăpta copiii în public. Astfel, mamele care alăptează un copil de până la 24 de luni vor avea voie să facă acest lucru în orice spațiu public.

Cei ce interzic alăptarea copiilor în public s-ar putea alege cu amenzi cuprinse între 100 și 500 de lei pentru persoane fizice și între 1000 și 2000 de lei pentru persoane juridice. Mai mult, aceştia ar putea chiar să părăsească restaurantul, autobuzul ori parcul în care se alăptează.

O mamă are dreptul de a-și alăpta copilul în orice spațiu, chiar dacă în respectiva instituție există o cameră de tip mama și copilul.

Inițiativa a fost adoptată cu 93 de voturi pentru și 2 împotrivă, notează spynews.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
voi cretinilor nu ati supt la mama ,ati supt la tata,,sau ati mancat cacat cu ingura,
2
3
Toti astia care ati comentata aici....voi sunteti sanatosi? Mamele voastre nu au avut acelasi "uger de vaca?" Nu au stat la nicio coada cu voi in brate si nu v-au alaptat ca tigancile in public NICIODATA? Si daca nu,probabil alea nu sunt mame si de-asta sunteti asa frustrati.
3
4
Baaaaa nebunilor! Pai la 24 de luni un copil normal nu mai suge la tzatza.Si un copil normal o sa vada o vita in public cu tzatza de care trage un puradel si o sa le faca pofta la copiii intarcati.Chiar asa! Idiotii care au adoptat legea s-au gandit ca expun copiii sa vada femei in public cu tzatzele atarnand ca la vaci? Unde este protectia copilului? Ce poate sa mai vada copilul pe strada despre alaptare?Si cum isi spala alea ugeru'...pardon ...sfarcurile.Hai sictir cu legea vitelor
4
3
ce mama cu bunul simt isi scoate tatoiul plin cu lapte in vazul lumii...acst aspect este intalnit doar la tzigancile alea cu salvari,care n-au fost vreodata pe la scoala...n-au carte...n-au cultura...asa ca aceasta initiativa parlamentara nu este valabila...si apoi astea tinera n-au chef de facut copii...ele fac ...bani...
8
3
Domnule " asta da veste", dar cand curvele de plaja stau cu sanii la vedere??? Si ata de la fund care chipurile acopera acel cur cu drept care spuneti??? Curve cu expozitie de vanzare sunt alea care stau pe plaja asa!
2
3
Acum mai ramane sa le dea dreptul sa-si ridice fustele si sa-si arate cururile. Ca de scos sanul in public ne-au aratat toate vorbitoarele de "haz mo car" cum se face. Zic sa plateasca statul si cursuri de calificare in sensul asta corturareselor. Sa stie romanca educata cum se face corect
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614