REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

VESTE TERIBILĂ! A MURIT OVIDIU BRĂILOIU

VESTE TERIBILĂ! A MURIT OVIDIU BRĂILOIU

Replica API 7 iunie 2017 | 14:57 825

Veste teribilă în familia Brăiloiu! Ovidiu Brăiloiu, fost primar al orașului Eforie, a murit, din câte se pare în cursul nopții de marți spre miercuri, în hotelul Ambasador din Capitală.

Apropiații acestuia sunt în stare de șoc, însă unii dintre ei cunoșteau faptul că Brăiloiu se lupta, de ani de zile, cu o boală cumplită, dar despre care nu dorea să se plângă, în schimb, îndemna pe toată lumea să își mai vadă și de sănătate, și să lase "mai ușor" stresul, nervii și activitatea până la surmenare.

Din câte se pare, ar fi făcut infarct, în timp ce dormea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu cine pizda ma-tii vorbesti ma ?Daca te mananca la pula dupa coordonate, s-ar putea sa ti-o iei tu pana ajungi la persoana pe care o cauti. autistule
17
0
nu stiu daca cineva de aici il cunoaste asa de bine pe omul acesta .Dz. sa il ierte si sa odihneasca in pace dar multa lume a avut de suferit dupa urma lui si unu dintre cei mai corupti primari din tara asta nu a facut nimica pentru localitatea asta eforie sud in care sa nascut si a copilarit . tot ce a facut a facut numnai in eforie nord si acolo cu spaga si luare de mita ca sa se faca ceva locuri de constructie loate prin spaga mituire la maxim cum de sa imbogatir asa de o data vezi ca in fata lui dz. nu poti sa te pui cu totii bani pe care ii ai cind moartea vine nu poti sa fugi
1
6
Tu raspunzi lu mata! Si le o sugi la toti. Insa vine si ziua judecatii. Avem coordonatele tale .
0
5
ba muist imbecil, ti-am zis sa-mi enumeri ceva facut de brailoiu in 12 ani de mandat, ianfara de furat, spaga, crime la comanda, ruinat vieti,distrus statiune la cheie de pe vremea lui ceausesc , anl pe spagi nu a vopsit o bordura, nu a construit nimic, anl erau dinainte sa vina el in progres. plus ca le-a dat el pe spaga deci facute degeaba. nu a asfalatat 1km in eforie nu a vopsit o bordura nu a astupat o groapa, tot ce e facut e facut de CNAIR ca le apartine. a furat cat a trati zi de zi ora de ora minut si secunda, furat si imbarligat. handicapatule mintal....habar nu ai cine sunt.
8
0
Ne place sa te vedem cat de jalnic esti. Esti un poponar care nu te stegi de slobozul din coltul gurii nici la amiaza. Iti place pula si tie si lu mata si la tot neamul tau de oligofreni. Am inteles ca iti place cand ti-o indeasa in cur cainele tau ala spurcat. Muie fraiere. Tot prost ai ramas.
2
1
Da...Ion Ovidiu Brailoiu este un nume si a realizat suficiente lucruri vizibile, pe care actualul " Primat" nu o sa fie in stare nici sa macar sa le mentina .. dar TU intreaba-te "cine esti si ce o sa lasi in urma? " Esti un " no name" si un frustrat care nu reprezinta decat o cifra intr-un sondaj. Atat! Faci umbra pamantului degeaba! Nu poate decat sa imi fie mila de tine... caci celor " saraci cu duhul" nu ai ce sa le ceri. Dumnezeu sa te lumineze si Doamne ajuta sa iti dea si putina minte! Condoleante familiei indurerate si fiti mandri!
0
5
pentru cel numit eu va raspund hai repede cu 3 lucruri facute de asta, fmm de mincinos lingau jegos autist nenorocit si misel. cacatul asta nu a facut NIMIC, una sflat macar, un fond european, nimic!NIMIC fmm de jigodie borata, de unde ai tu ideile astea imbecile?
6
1
Da...Ion Ovidiu Brailoiu este un nume si a realizat suficiente lucruri vizibile, pe care actualul " Primat" nu o sa fie in stare nici sa macar sa le mentina .. dar TU intreaba-te "cine esti si ce o sa lasi in urma? " Esti un " no name" si un frustrat care nu reprezinta decat o cifra intr-un sondaj. Atat! Faci umbra pamantului degeaba! Nu poate decat sa imi fie mila de tine... caci celor " saraci cu duhul" nu ai ce sa le ceri. Dumnezeu sa te lumineze si Doamne ajuta sa iti dea si putina minte! Condoleante familiei indurerate si fiti mandri!
0
7
A scapat usor , Dca ar fi fost dreptate trebuia sa i putrezeasca oasele in puscarie . O GENA STRICATA DE OM , AVAR ,HOT ,PERVERS
6
2
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Condoleante sincere familiei.
3
3
fiecare om are parte de judecata de apoi! nu suntem noi in masura sa judecam pe nimeni!Dumnezeu sa -l odihneasca!
0
3
A murit TATA LOR.cred ca era satul ,cu burtica plina la cat a papat la viata lui. Dupa 12 ani ai conduceri sale marete orasul arata fantomatic.Un om fara viziune.....in rest numai de bine......
6
3
Dumnezeu sa-l odihneasca! Imi pare nespus de rau....
3
2
Nimeni nu are o parere prea buna despre el sincer nici eu , chiar il sustin pe actualul primar dar nu trebuie sa fim meschini sa ii injuram si sa ii dorim moarte si familiei sale. Pacat de el chiar imi pare rau sa aud asa ceva, poate a facut el lucruri care au dus la paragina Eforie dar daca majoritatea il dispretuiti atat de mult , cand a trait de ce nu ati spus lucrurilor pe fata? Sincer nu a omorat pe nimeni chiar daca a facut ilegalitati si altele. Nu trebuie privit ca un criminal , sincere condoleante familiei deoarece este greu sa pierzi un om atat de devreme.
3
6
Numai scrieti cuvinte jignitoare aici, eu sunt din Eforie Nord, da, omul a avut defectele lui si a gresit foarte mult. Va inteleg libera opinie!Dar e foarte taioasa SI DA,CINEVA ARE DREPTATE,cel care a scris de ANL-uri, m-am chinuit 4 ani zilnic la sedinte sa primesc ANLsi primeau toti spagarii care le inchiriaza vara. Va rog nu va mai legati de mort, oricum nu va poate auzi. O seara buna din eforie va urez!
9
3
multi prosti pe lumea asta, vad ca scriu doamne ajuta si sa-l odihneasca, daca exista dzeu,desi nu cred, asta numai acolo nu o sa ajunga.Cum poti sa-i doresti liniste cel mai viciat mafiot din zona? Numai pot eu ca a murit, asta nu schimba cu nimic faptul ca a furat si a fost corrupt, si mi se pare ca a scapat prea usor, nu a ajuns DNA la el sa-l tarasca pe la televiziuni.
7
1
Asta nu stie cati oameni au ramas fara afaceri ca nu au avut spaga sa dea la brailoiu,ca avea familia mare burta mare foame mare, cati tineri nu au primit anl si stau vai de capu lor. AIA au primit ANL pe spaga, vezi ce masini au in curte, brailoiu a distrus TOT, absolut TOT ce tinea de eforie nord si sud, nu a ramas loc unde sa nu distruga. Eforie, Perla Marii Negre , a ajuns o tinganeala si o boschetareala pentru familistii saraci, a ajuns cea mai jalnica statiunea din tara,dupa vama veche.
13
2
Cretinule edi boss,Mortaciunea asta a furat de a rupt, a avut contracte ilegale , in eforie numai tiganii au tarabe, boule, nu romanii, romanii au afaceri legale, numai machedonii, tiganii, tatarii si turcii poate si lipovenii fututi,doar astia fac ce ai scris tu , prostule. Probabil esti vreun cioroi pe somaj si trimiti oamenii la munca, sugi pula si cu curu si cu gura. Brailoiu a ruinat statiunile eforie nord si sud, le-a distrus,si familia lui are parte de vina, au fost fomisti, le -a placut sa-si miste curul numai in x5 si x6, vile de lux si basini.
14
1
Eduard cioara mica, nu ai prins taraba si esti suparat? Vezi ca vine somajul saracule, ti-a dat la muie autorul mesajului de mai sus, ai supt pula si ai falcile pline. Tigane
16
0
Redusule mintal, la taraba muncea ma-ta aia cioara borata de langa alimentara . MUISTULE, cacatul asta inainte sa moara a umplut statiunea de cioroi cu tarabe, de labagii care lucreaza la negru, de tiganet machedoni si pule mici ca tine, nespalatule. Ma pis in gura ta si pe parerea ta despre mine, ca sa mai sugi umpic pula, habar nu ai cine sunt, poti sa sugi pula pe net cu parerile tale.Familia lui muista , boule, a fost martora si stia toate faradelegile lui, s-au bucurat la bani, sa se bucure si la coliva, hai ca ma pis pe tine, tiganule.Cacamas in satra ma-tii,de tigan rahitic si fomist.
13
0
BAi cretinule care ai scris la 00:20, mortul nu a distrus pe nimeni, v-ati distrus singuri ca sunteti niste putori ordinare care vroaiti sa munciti vara la taraba. Numai tarabe aveati in cap in p mea de putori ce sunteti. Copiii vi distrugeti voi ca sunteti puturosi, ca fumati mult, stati cu smartphonul in mana in loc sa mergeti la munca putori ordinare ce sunteti. Futu te in gura de muist, ce ai ma animalule cu familia omului? Ma boule are doua fetite mici luati as neamul de saracii puturoase in pula sa ti iau de cacat muist ratat si retardat ce esti. Bea pisat in loc de sampanie cretinule
4
15
Bai replica, nu exista definitie a libertatii de expiramare, geniile pulii, iar definitia nu o dati voi,am voie sa zic ce vrea plm mea, mortul asta a distrus mii si mii de vieti, a distrus sperante, familii, afaceri, copii etc. Voi nu stiti ce satana a fost sau habar nu aveti! Statiunile eforie nord si sud sunt DISTRUSE si cotropite de el! am dreptul sa ma bucur ca i-a crapat pipota si vreau sa bea o sampanie ca sunt foarte bucuros. Cel mai mare mafiot criminal dupa porcaul constantinescu si mazare, a crapat bobina in el! sa fim sanatosi , si sa-l urmeze si familia sa nu le fie doru mare.
9
0
CE se fac slugile,care ii faceau blaturile cu bani,murdari,si dupa ,au facut pirnaie,da,ei stiu care sint,fini,cumetri,etc,etc,au facut puscarie,dar acum CA da dus...Nasul,trebuie sa puna umarul la treaba,sa terminat cu traficul,cu smecheriile,la munca,cremelor,
14
1
mai cretinilor, voi nu intelegeti ca a murit omul? ce tot mancati cacat cu constitutia romaniei, aici e vorba de omenie si respect fata de un om care a murit. Voi chiar nu credeti ca mai presus de moarte nu mai e nimic? luati l din sicriu si certati va cu el, dati l in judecata futuva n cura de retardati animale imputite si cretine. Sunteti plini de pizma si rautate saracii puturoase ce sunteti, A murit omul! gata ! v-ati vazut visul cu ochi muile dracului
3
11
Sincere condoleante! Un om deosebit , un prieten adevarat si un tata minunat , un sprijin pentru cei din jur! Dumnezeu sa-l odihneasca printre ingeri!
3
4
sa l ierte d zeu daca poate dar pt Eforii nu pre a facut nimic
6
3
mesaul postat de mine continea injuraturi?calomnii?mizerii?era doar o alta opinie,de un alt fel,dar pentru ca puteti mentine numai ce-i pro si nu puteti adminte si opinii contra,ati ales sa CENZURATI eliminand comentarile care aveau si altceva de spus.Putem fi decenti exprimand si o alta opinie fara atacuri directe la persoana decedata, asa ca nu va mai agatati de INDECENTA ca sa va puteti justifica CENZURA grosolana de tip ION ANTONESCU pe care o aplicati,nu ne mai puneti PUMNU-N GURA doar pentru ca avem o alta opinie,si nu uitati ca CONSTITUTIA ROMANIEI ne garanteaza dreptul la a opina LIBER
18
2
Sunt un anti-ciuma rosie,dar nu pot spune ca acest om nu a fost de calitate! Javrele din jurul sau care au fugit la primul vanticel si au ''tradat'' precum un un totoshel,precum o boaba de fasole , etc... iau stricat imaginea. Dumnezeu sa il aiba in paza!
0
5
Pacat,a murit un om! DUMNEZEU sa-l odihneasca si sa aiba grija de el! Orice inceput are si un sfarsit,pacat ca in unele situatii sfarsitul vine mai repede!
4
6
Dumnezeu sa- l odihneasca!
3
3
Avand in vedere ca se posteaza comentarii injurioase, SUB ANONIMAT, le vom cenzura. Minima decenta ne obliga la acest lucru. Sa injuri un om care a murit nu are de a face cu libertatea de exprimare! Fiti decenti, asa sa va ajute Dumnezeu!
12
13
Dumnezeu sa-l ierte !!!Condoleante familiei!!! Saracul Cosma vost primar dupa ce a fost inlaturat din primarie si a ajuns si el in pamant ,Sa ne punem intrebarea oare exista Dumnezeu
11
5
Condoleante familiei! Un om spiritual, un tata minunat.
6
5
Sunteti niste nemernici asa a vrut Dzeu,odihneascase in pace!
4
6
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca ! Un om deosebit ! Sincere regrete !
3
10
Un prieten si un om deosebit ! Dumnezeu sa-l aiba in paza si sa-l odihneasca ! Sincere condoleante familiei !
3
11
Sincere condoleante familiei.
4
12
Dumnezeu sa-l ierte !
7
12
Drag prieten, Iarta-l Doamne ! Condoleante !
4
22
Condoleantele mele familiei !
6
21
Dumnezeu sa-l ierte !!!Condoleante familiei!!!
7
25
Dumnezeu sa l ierte !
10
26
Dumnezeu sa l ierte si sa l odihneasca in pace!!!Condoleante familiei!!
5
23
se zice ca despre morti numai de bine. cand traia de ce nu ati spus nimic? de ce nu ati facut nimic? acum va dati justitiari? acum e prea tarziu, lasati l in pace
16
23
Dumnezeu sa-l ierte...
17
33
Dumnezeu sa te ierte!
11
34
Asta e viata
8
27
Un om deosebit.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!Condoleante familiei.
16
33
Drept in fata celor dragi si in fata lui Dumnezeu.Dumnezeu sa-l odihneasca! Prea tanar s-a dus, mare durere pentru cei dragi.
11
31
asta este soarta celor cinstiti nu a celor cretini ce fac doar rau poporului : Dumnezeu sa-l ierte !
8
38
Sufletul sa I se odihneasca in pace.
12
32
Sa lasam rautatile deoparte in aceste momente...nu am fost simpatizant de dumnealui dar in asemenea momente trebuie sa gandim rational...DUMNEZEU SA-L IERTE!
24
31
Dumnezeu sa-l ierte !
19
35
Dumnezeu sa-l ierte ! Mare pacat sa pleci asa de tanar .
18
32
Rip prietene drag....
8
31
Dumnezeu sa il odihneasca in pace! S-a dus prea tanar!
17
30
Pacat de el. Daca isi vedea de viata lui si nu se baga in mocirla din Eforie, acum se bucura de familia lui
18
36
Sa'i fie tarana usoara!
15
38
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
25
36
Dumnezeu sa-l ierte!
22
38
Dumnezeu sa-l ierte!
21
36

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102