REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Veşti bune pentru Cazinoul Constanţa! Instanţa a respins plângerea formulată de firma Eldiclau

Veşti bune pentru Cazinoul Constanţa! Instanţa a respins plângerea formulată de firma Eldiclau

Replica API 14 decembrie 2019 | 01:24 1237

Veşti bune pentru municipiul Constanţa! Firma care a contestat licitaţia pentru reabilitarea Cazinoului a pierdut în instanţă procesul cu CNI (Compania Naţională de Investiţii).

Plângerea formulată de reprezentanţii firmei Eldiclau împotriva procedurii de atribuire a contractului pentru Cazino a fost respinsă de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti! Iată soluţia pe scurt, datată 13 decembrie 2019: "Respinge plângerea, ca nefondată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin grefa instanţei".

Reamintim că, în luna iulie, Compania Naţională de Investiţii a dechis ofertele depuse pentru consolidarea şi restaurarea acestui obiectiv important pentru constănţeni şi pentru litoralul românesc. La licitaţie au depus oferte următoarele asocieri de firme: 1. Asociere SC Eldiclau SRL (lider de asociere) & Telekom România Mobile Communications SA& Research Consorzio Stabile Societa Consortile A SRL & Implex Romcatel Cercetare Proiectare SA şi subcontractanţii Hoiura Electro Construct SRL, Facility Instal SRL şi Helinick SRL; 2. Asociere Aedificia Carpaţi SA (lider de asociere) & SC Remon Proiect SRL & SC Profesional Construct Proiectare SRL& SC Tehnoinstal SRL şi subcontractantul - Schindler România SRL; 3. Asociere SC Construcţii Erbaşu SA (lider de asociere) & SC Concas SA & SC Euras SRL & SC Polarh Design SRL. Contractul a fost adjudecat de Asociere Aedificia Carpaţi SA, însă, pe data de 13 septembrie, rezultatul a fost contestat de SC Eldiclau SRL.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/cine-sau-ce-se-afla-in-spatele-firmei-care-a-contestat-rezultatul-licitatiei-pentru-cazinoul-constanta-402842/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cateodata, cam rar ce-i drept, justitia functioneaza.
1
0
Hai cu demolarea, altfel nu se va incheia istoria!
2
2
eldiclau , sa ne sugi pula la toti constantenii !! Sa.ti iau tot neamul in stanga!! Mortii ma.tii de gunoi nenorocit , sictir in gaoaza ma.tii si vezi de telefoanele tale !!
6
0
legislatia trebuie schimbata total . firmele sa aiba un singur cod CAEN si f clar specificat domeniul de activitate . atata timp cat firma figureaza cu nenumarate activitati in statut , chiar daca vinde ciorapi se poate baga si in restaurari , reparatii auto , nave , nunti , muzica , etc ...
6
0
cu mult cacat judecatorilor carora le-a trebuit o jumatate de an sa se gandeasca pe salarii nesimtite !!! Huooo muistilor spagari !!!
10
0
hai, poate de data asta va apucati de treaba, inainte sa cada de tot!
12
0
Bravo Fagadau. La cat s a zbatut pentru asta. Sper sa inceapa cat mai curand lucrarile.
8
11
Firma serviciilor.
8
4
Poti sa le faci tu o feletie la toti romanii?
9
5
si cand nu are dreptaet as plaeassca toata aguba, asta insemnand renovare, pusa ca prejudiciu
5
1
Romanu-i luptator! Se lupta cu bautura, cu vecinii de scara, cu vecinii de curte, cu copiii si nevasta lui. In schimb, este foarte rezistent la foame, la jigniri, este obedient in fata sistemului corupt care l-a adus in sapa de lemn, la limita subzistentei si saraciei. Romania, nu o sa fie niciodata Germania, pentru ca suntem prosti si neam de sclavi si curve. Cei putini si inteligenti au parasit deja aceasta cloaca infecta. Nici nu mai conteaza cine ajunge la guvernare. Din prosti, se nasc prosti! Sictir!
18
6
Contestatiile sa aiba termen 30 de zile dupa care cistigatorii sa inceapa contractul -----nu in ani
15
0
la sfarsit de an...
11
0
Ce de microfoane vor fi bagate in pereti! Sa traiti!
4
8
Fagadau inca 4 ani !
6
16
Bravo Fagadau cel mai mare primar din istoria orasului
7
21
asta a cata prosteala este?
11
2
Vineri 13, ghinion pentru baietii veseli din Craiova.
19
0
muie sa va dau,toate rapandulele sug pula
10
1
Acum firma care a facut contestatie si a blocat lucrarile trebuia amendata cu cateva milioane de lei bune chiar inchisa sa se invete minte toti bulangii care blocheaza proiecte importante prin contestatii !
29
1
A cata draqu veste buna.i asta ?? Nu mai vine oare firma din Craiova care se ocupa de telefonie sa conteste??? De rasu pulii am ajuns!! Auzi , firma care se ocupa de reparatii telefoane sa conteste o lucrare legata de Cazinoul din Constanta . Ti.ai draqu de lichele ordinare !!
24
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614