REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Veşti bune pentru Dobre şi Fiii: Ecaterina Andronescu propune reducerea TVA la produsele din proiectul "Cornul şi Laptele"

Veşti bune pentru Dobre şi Fiii: Ecaterina Andronescu propune reducerea TVA la produsele din proiectul "Cornul şi Laptele"

Replica API 30 aprilie 2014 | 00:00 193

Vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu, a anunţat marţi că va propune reducerea TVA la produsele din proiectul "Cornul şi Laptele" pentru creşterea calităţii acestor produse, dar şi a atractivităţii în rândul copiilor faţă de produsele bio.

"I-am asigurat pe cei care m-au invitat aici că voi face o propunere: de a reduce TVA, în primul rând, la produsele din proiectul 'Cornul şi laptele'. Cred că dacă vom aduce o modificare pe acest program am realiza două lucruri: în primul rând, prin educaţie, copiii ar înţelege ce înseamnă produsele bio şi ar creşte atractivitatea lor. Din păcate, boala după bani de care vorbeam, a trimis uşor în derizoriu acest proiect. Cornul a devenit pâine şi pâinea a devenit un fel de pâine pe care mulţi dintre noi nu ar vrea să o aibă niciodată pe masă. Cred că este momentul să fim cu ochii atenţi la acest proiect, care a adus beneficii importante când a fost introdus şi în continuare poate aduce. Dacă putem să scădem TVA, putem să completăm acest proiect, ar putea să fie o idee foarte interesantă să-i învăţăm pe copii să mănânce bio, inclusiv prin programul 'Cornul şi Laptele", a spus Ecaterina Andronescu, citată de romaniatv.net.

În judeţul Constanţa, firma care a câştigat licitaţia pentru livrarea produselor din programul "Cornul şi Laptele" este SC Dobre şi Fiii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367