REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Veşti de la Guvern pentru pensionari

Veşti de la Guvern pentru pensionari

Replica API 31 august 2017 | 02:23 405

Anunţuri de ultimă oră ale premierului Mihai Tudose. În direct la România TV, la emisiunea Andreei Creţulescu, titularul de la Palatul Victoria a anunţat că legea pensiilor a fost finalizată de ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, notează stiripesurse.ro. "Olguţa Vasilescu a finalizat proiectul legii pensiilor. Va fi lansat în dezbatere internă şi parlamentară. Vrem să reglăm o mulţime de nedreptăţi. Nu vrem să grăbim artificial procesul. Nu vreau să devoalez nimic ca să nu speriem. Nu vrem să spunem nimic până când nu o terminăm. Se va mări punctul de pensie.

Nu este normal să existe inechităţi la profesorii care au ieşit la pensie în ani diferiţi. Se va face o analiză de impact şi când vom avea cifre exacte, vom discuta despre impozitări", a spus Tudose.

Premierul a dezvăluit care va fi soarta Pilonului II de pensii. Totul se va decide săptămâna viitoare. "Şi pilonul I şi Pilonul II sunt de stat. Nu le ia nimeni. Toată suma este la acelaşi om. Au plecat câteva sume importante de la Pilonul II, e vorba despre câteva miliarde. Au plecat odată cu acea taxă de management. Săptămâna viitoare vom decide ce facem cu Pilonul II. Putem să lăsăm cum e acum pilonul II, dar fără acea taxă de management", a mai spus Tudose.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe pilonul II deocamdata nu se platesc pensii , daca este sau nu suces vom vedea cand vor trebui sa plateasca. Daca nu dau faliment.
2
1
parlamentarii au inceput aceasta hora a pensiilor barosane fara contributii la buget, tot ei ar trebui s-o si incheie,pare logic sa primesti pensie in functie de suma platita,iar de varsta cu totii avem o singura viata asa ca sa fim pensionati la aceeasi varsta,ca doar meseria ti-ai ales-o singur
3
1
Mai premierule , dar ce jucam omul negru ?De ce sa ne speriem?Inseamna ca voi pregatiti niste masuri la legea pensiilor demne de infarct.Nu inteleg vreti sa corectati sau sa distrugeti? Bagati-va mintile in cap si lasati glumele ca s-ar putea sa aveti surprize.
5
0
Cum adica " nu vreau sa devoalez nimic ca sa nu speriem" ? Pe cine si de ce ? Intentia declarata a acestei reformari a pensiilor este sa indrepte inechitatile si ca nimeni nu va pierde. Atunci de ce ar trebui sa ne speriem ?
8
0
ce modificari, despre ce vorbiti, ne-ati intoxicat cu prostiile voite si intentionat aruncate in ideea de a intari convingerea celor ce nu sustin ciuma rosie, acestia oricum si daca se decreteaza ca , spre binele lor, vor trebuii sa treaca pragul dintre viata si moarte, vor accepta. Singura modificare in cadrul pensiilor este cea a voastra, specialele voastre, nesimtitilor ordinari. Nu va atingeti de baniim oamewnilor de rand, care, din rasputeri, incearca sa isi asigure o batranete linistita
9
5
Ai dracu, astia de la gubernare: fura fara Lulutza, anticorupta !
3
0
Pana la urma au gasit formula prin care sa fure pilonul 2.
8
2
inechitati exista pt foarte multe categorii profesionale.
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367