REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Veşti proaste într-unul din dosarele lui Nicuşor Constantinescu! Lovitură dură din partea instanţei

Veşti proaste într-unul din dosarele lui Nicuşor Constantinescu! Lovitură dură din partea instanţei

Replica API 23 mai 2019 | 00:00 315

Nicuşor Constantinescu

Nicuşor Constantinescu a solicitat, într-unul dintre dosarele în care este acuzat de abuz în serviciu, strămutarea dosarului la altă instanţă din ţară, pe motiv de incompatibilitate în ceea ce priveşte completul de judecată.

Este vorba despre speţa în care este acuzat că, în perioada decembrie 2009 - noiembrie 2010, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cu încălcarea dispoziţiilor legale în materie, ar fi achiziţionat şi ar fi plătit servicii de publicitate în valoare de 401.700 lei, sumă ce ar fi reprezentat un prejudiciu adus bugetului Consiliului Judeţean Constanţa, concomitent cu obţinerea de către firma prestatoare a unui folos necuvenit în acelaşi cuantum.

Preşedintele Curţii de Apel Constanţa i-a respins marţi, 21 mai a.c., cererea pe motiv că este neîntemeiată. De precizat faptul că, anterior, în acelaşi dosar, Constantinescu a formulat mai multe cereri de recuzare. Ultima a fost analizată în data de 10 aprilie, când i-a fost respinsă ca nefondată cererea de recuzare a judecătoarei Antoneta Ardeleanu.

Procurorii anticorupţie notează în rechizitoriul transmis instanţei că, în perioada decembrie 2009 - noiembrie 2010, Nicuşor Constantinescu, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cu încălcarea dispoziţiilor legale în materie, ar fi achiziţionat şi ar fi plătit servicii de publicitate în valoare de 401.700 lei, sumă ce ar fi reprezentat un prejudiciu adus bugetului Consiliului Judeţean Constanţa, concomitent cu obţinerea de către firma prestatoare a unui folos necuvenit în acelaşi cuantum. Potrivit anchetatorilor, în perioada respectivă, Consiliul Judeţean Constanţa ar fi achiziţionat servicii de publicitate în presa scrisă locală, pentru care a achitat integral 12 facturi fiscale.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
porculeeeeeeee , acolo sa putrezesti ordinarule ! Stai ca.ti vine si doamna imediat , poate va cununati si voi acum , in ceasul al 12.lea , gunoaielor . La bine si la rau , porcule!
4
0
Si Cristinel Dragomir admira apusul...
5
0
Stam si ca asteptam afara cu flori, te asteptam sa iesi de la Poarta Alba cu picioarele inainte!
8
1
sa mi bag polla in mata de gunii si tie si lu jegul ala infect sa o frecam oe mata direct in cur .
5
1
Stai linistit! Cand va iesi daca va mai iesi primul lucru pe care-l va face va fi sa-i dea o muie ma-tii si pe urma tie!
7
2
sa numai iesi din celula aia viu!!!!
7
1
nicusor burlan plin de kkt ce esti fa un bine omenirii si crapa draq odata...
10
2
Sper sa mierleasca cat mai repede si pe lumea cealalta vede el......o mie de ani la fiert in cazanul pazit de draci.
9
2
sa-i sugeti pula ....cand iese ! se pisa pe voi , traieste linistit , labagiilor ofticati !
4
17
are curaj jjustitia sa se ia de mititei, ca de maricei nu se atinge
4
2
Vesti bune nu proaste
11
1
sa fie luat la verificari, si sa se vada daca veniturile lui de cand a inceput sa munceasca coincid cu realizarile,si sa se treaca la confiscari, si apoi sa-si faca un CV si sa bata din usa-n usa in cautarea unui loc de munca, sa vada cat de frumoasa e viata cand te izbesti de realitatile din Romania si sa tot schimbe locuri de munca si sa fie umilit, si exploatat in acelasi fel cum a facut si el.La munca, nu la furat
19
2
Avand in vedere ca pentru cat rau a facut N.Constantinescu jud.Constanta ar fi trebuit sa ia 200 de ani de puscarie nici o veste nu este rea pt.Nicusor.
23
2
important este ca duminica sa fie cat mai multi doritori pentru a da o m..e
29
4
Nicusor- hot,betiv,marlan-tipic psd.
30
1
si averea este bine mersi pe numele lui Husein Ozghen, va bucurati de geaba ca face inchisoare, eu m-as bucura daca s-ar recupera prejudiciul si li s-ar lua tot ce au furat
36
0
Acest garoi impertinent se pare ca s a cam saturat de parnaie...cred c o sa iasa din puscarie slim
27
2
Vrei sa fie bine av filisan,are relatii la curte la nastase,sifon la sri.
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218