REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Veşti proaste pentru samsarii de mașini. RAR introduce cazierul autoturismului prin SMS

Veşti proaste pentru samsarii de mașini. RAR introduce cazierul autoturismului prin SMS

Replica API 28 august 2018 | 00:22 332

Registrul Auto Roman a venit cu o idee interesanta in vederea sustinerii celor care vor sa-si cumpere o masina la mana a doua. Astfel, in scurt timp angajatii vor da detalii, printr-un SMS, celor care vor sa afle detalii despre istoricul masinii pe vor sa o achizitioneze.

Directorul RAR, Adrian Dinca sustine ca, in curand, cumparatorii nu vor mai putea fi pacaliti de numarul de kilometri afisat in bordul autovehiculelor second hand, iar istoricul accidentelor va putea fi aflat in cateva secunde. Toate informatiile vor fi oferite prin sms chiar de catre Registrul Auto Roman. Dinca a spus ca proiectul se apropie de finalizare. “Fiecare cumparator sa aiba toate datele necesare”. “Ne dorim sa introducem cat de curand, in parteneriat cu ASF, cazierul autoturismului. Printr-un singur sms dat la Registrul Autor Roman va primi inapoi, in timp real, daunele pe care le-a suferit autoturismului, norma de poluare, istoricul kilometrajului pe care l-a inregistrat la inspectia tehnica periodica, astfel incat fiecare cumparator sa aiba toate datele necesare cand doreste sa isi achizitioneze un autoturism. Suntem aproape de finalizare, dar lucram la partea tehnica a finalizarii cazierului”, a declarat Adrian Dinca, directorul RAR.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara samsari schimburile de autoturisme se realizeaza mai greu. Au si ei rolul lor de intermediari in economie. Cinstea este punctul lor slab.
0
0
La 1 mai muncitoresc a intrat in vigoare o lege in care ne traseaza directeve precise cei care au masini neinmatriculate li se radiaza direct autoturismul ?.O frectie de aceea nu circula masini neinmatriculate de ani de zile.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614