REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Veți merge la vot, la referendumul pentru redefinirea familiei?

Veți merge la vot, la referendumul pentru redefinirea familiei?

Replica API 1 octombrie 2018 | 22:19 223

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O manipulare josnica a ciumatilor, cu acest referendum, daa.... O intrebare miseleasca, de manipulare, acesr referendum are si alte conotatii, da! Nu toti suntem cretini!
3
1
Cei care boicoteaza postand texte pe aici ca nu e clara intrebarea de la referendum, sunt analfabeti functionali. O sa votam DA! Stiu, ceilalti muriti de ras ...
6
7
Ma voi duce negresit, nu vreau ca copii mei sa fie obligati sa invete ideologia de gen si nici sa fiu obligat sa tolerez LGBT
6
2
Eu ma spal in lighean ca n-am apa calda si sa merg la referendum? Niciodata ! --omul se trage din maimuta ce ii trebuia referndum ptr imperechere ?
6
6
Cu aceasta intrebare miseleasca se pot face si alte modificari in Constitutie.Trebuia sa fie clara cu referire doar la familie nu generala!
8
3
Numai iubitorii de gaoaza vor boicota Referendumul pentru Familia Naturala.Cei care comenteaza anti-referendum sunt poponari activisti. Sunt doar demni de scarba vomitiva boicotanti referendumului.
5
6
DA trebuie mers la vot pentru viitorul copiilor si nepotilor nostrii.Si pentru a bloca distrugerea valorilor Natiei Romane de catre Dihorii Poponari AntiRomani din hastag rezist.Doar Tradatorii de Neam si Tara vor boicota referendumul.
5
6
din cate inteleg ma duc la vot digeaba. curtea constitutionala a recunoscut recent drepturile unui cuplu homosexual ca fiind aceleasi ca cele avute in tari UE. Dl Tariceanu a afirmat ca vor fi initiate demersuri pentru legiferarea parteneriatului civil. atunci ce rost are referendumul si cui foloseste?
3
4
Ma bucur ca are loc referedul acesta , penteru ca, acum vedem , si cine gandeste si e profund si cine nu are minte si e manipulat ! Cine are valoare , NU merge la vot , nu toti sunt cretini in tara asta!!!!!
3
6
Sunteti niste manipulatori de cea mai joasa speta voi astia de la REPLICA Constanta! Rusine PSD-isti acoperiti!
4
4
Sunteti de acord cu legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma aprobata de Parlament? asta scrie pe buletin? voi stiti ce anume votati? ca tot de parlament a fost votata si amnistia si gratierea si asteapta....
5
5
Da, merg cu gasca. Si votam DA.
6
8
acest referendum are alte conotatii decat cel propus.se exparimenteaza un nou sistem de furt al voturilor sunt.disperati ca s-au dus la vale din cauza lui dragnea.adriana nastase sigur nu se duce la vot.saracul e pasiv.
5
6
Un bosorog divortat care umbla cu o mucoasa sau un bosorog care a avut 7 neveste.
8
7
Merg pentru ca daca atatia tipa ca e inutil dar se zbat sa nu mearga lumea la vot inseamna ca nu e inutil.
7
2
In loc sa cheltuie o parte din acesti bani , pe renovarea viitoarei celule a lui Dracnea de la Jilava , varuit ,vopsit gratiile de la geam in culori mai optimiste..etc., ei arunca banii pe prostii !
11
7
Se arunca banii nostri pe o tema falsa! Adevaratele teme in tara asta sunt lipsa de perspectiva, de investitii, de joburi bine platite. De ce Clujul duduie si Constanta este un oras de mana a 7 a cand ar trebui sa fie cel putin egale sau Constanta sa aiba un plus. Uite ce face Boc acolo! Domnule Fagadau, incearca sa faci ceva de esenta, cred ca ati avea destula trecere la Dragnea, cel putin Stroe care l-a sprijinit! Faceti stadion nou de fotbal, faceti Sala Polivalenta, atrageti firme de IT, de productie, ca oamenii sa poata castiga decent! Copiati Barcelona, copiati orasele de succes!
14
7
n as fi mers dar vad va sunt prea multi comentatori de profesie care ne indeamna sa nu mergem, deci TREBUIE sa merg
13
5
Este o invitatie la ura si la discriminare tipica partidelor extremiste.PSSD Nazisti.Referendumul lui Dragnea este NOAPTEA MINTII,este Evul mediu la romani.Huooo....PSD !
11
16
Merg pentru ca desi nu am nimic impotriva casatoriei intre homosexuali nu vreau ca acestia sa ceara si mai multe drepturi, sa nu mai ai loc de ei pe strada, in parcuri, sa faca parade, sa aiba strada lor, cartierul lor sau chiar orasul lor, sa nu mai ai loc de ei, sa-i vezi cum se ling pe strada si sa nu poti face nimic ca te dau in judecata. Vreau decenta.
13
8
aleg calea de mijloc, plec din tara
10
10
daca tu nu mergi la vot ,eu o sa merg sa moara hastag rezist de ciuda si va trimit o placuta suedeza la toti cei ce boicotati referendumul
13
13
Cetatenii stiu cu cine sa se casatoreasca, este stipulat clar in Constitutie. Este alegerea si optiunea fiecaruia, suntem in democratie, nu in dictatura, suntem un stat european. Sa merg la referendumul vostru, sa devin complice la sifonarea banilor de la buget, sa va validez voua interesele de a fura bani cu acoperire legala in organizarea, tiparirea, pazirea, numararea...etc. !?
18
12
Deoarece si pentru ca, n-am ajunst atat de sclav incat sa fiu masa de manevra a unori infractori Dovediti precum Dragnea , si nici sluga unei "institutii" condusa te homosexuali si infractori in sutana pe nume BOR
20
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108