REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Veți merge să votați la referendumul din 7 octombrie?

Veți merge să votați la referendumul din 7 octombrie?

Replica API 17 septembrie 2018 | 00:19 297

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca nu mergeti la referendumul asta de ce sa mergeti la celelalte? ca oricum iese psd! Stati acasa ca o sa va educe copii activistii LGBT, stati acasa ca oricum o sa va futa in cur psd, pnl, usr si udmr.
5
1
Ne grabim, ca asa vrea Infractorul Dragnea....poate daca era initiat de altcineva il votam da asa...un Infractor are are o iubita mai ica decat fi-su si celalalt cu 7 neveste, nu ne inspira increderea ca este ceva din suflet...e doar praf in ochi sa se atraga atentia de la altele....si bineinteles de-as face campanie...dar plm ne doare fix in pl de Dragnea ....
5
6
Marg sa-l votez pe Mishu in cur..Sa sugi ciorapi lingaule PeSeD-ist
1
5
Cat pierd timpu' acolo mai bine frig doua coniace!
5
4
referendumul va fi invalidat prin neprezentare, caci trebuie 51 din cei care au drept de vot in tara asta, si cum nu se va prezenta lumea nu are sa treaca
3
7
Voi merge sa votez, dar impotriva termenului de familie traditionala.
1
9
abea astept sa sa iasa bine la referendum ca sa ma pot marita cu concubinul meu europeanu
3
5
Trei milioane de initiatori. Fiecare dintre ei va mobiliza cel putin o persoana, care nu s-a aflat pe listele cu semnaturi ale initiativei. Iar pupatorilor de boase le zic doar atat: mai rasfirati, mai rasfirati! Va da fiori reci acest referendum si il vreti interzis? Va amintesc ca traim inca in democratie. In manifestarile voastre ridicole nu se vede decat disperarea si adevaratul vostru caracter!
13
0
ca sa scriu pe buletin :muie in cur PSD !
9
4
Oricum homalaii sunt tolerate de toata lumea. Faptul ca si-o trag in cur niste barbate si ca-si dau limbi niste cucoane e fix treaba lor. Pericolul sta in tolerarea inrfactorilor mai ales a celor violenti si plasarea spre candidature pe functii mari a unor oameni de cacat ce ajung sus de tot si nu mai scapam de ei cu deceniile. Ce-si fac poponarii in cur e problema lor,ce ne fac jivinele alea de sus e nasol pentru noi.Nu ma intereseaza cine si-o trage si cum sau daca face laba,important este sa nu deranjeze si sa se poarte civilizat in societate,sa nu fie cacat de interlop sau tradator de tara
5
6
din nou constiinta civica la romani isi spune cuvantul ,de ce sa merg la vot ,lasa sa voteze altii ,tot timpul gasim motive .Hai ,aproape toata lumea la vot 14- 15 milioane si atunci se vede clar DA sau NU fara dubii fara contestatii .Stau acasa nu votez si dupa aceia incep ca au votat numai aia ,ca au procent dar nu sunt reprezentativi ,vreau la putere dar nu prin vot ci prin mitinguri ,anarhie instigare ,dezordine parlamentara politie politica ,justitie care face politica,aranjamente in parlament tradari din interiorul partidului de guvernare, servicii implicate ambasade Recunoasteti tara ?
12
4
Ai dreptate danilo ! Iuteala de mana si nebagarea de seama sunt atuurile smenuitorilor, exact ca pesedistii. Muie dragnea, muie pesede !!!
8
6
acest referendum e praf in ochi pentru prostime.sa abata atentia de la marile probleme ,ca macelul justitiei si reprimarea din 10 august.
11
8
daca nu mergem la votare, le dam posibilitatea sa-si faca cartile
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218