REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

VEZI când s-ar putea REDESCHIDE restaurantele în CONSTANȚA!

VEZI când s-ar putea REDESCHIDE restaurantele în CONSTANȚA!

Replica API 24 ianuarie 2021 | 00:00 6766

”Bună ziua! Pe data de 14 ianuarie a intrat în vigoare constatarea incidenței peste 3/1.000 locuitori în municipiul Constanța. Măsurile aplicabile în acest context sunt valabile până în data de 28 ianuarie. Săptămâna viitoare va avea loc CJSU pentru constatarea noilor valori de incidență. Dacă rata va fi sub 3/1.000, atunci municipiul va intra în scenariul prevăzut în anexa 3 (măsuri pentru localități cu rata între 1,5 și 3), care ar presupune, printre altele, deschiderea restaurantelor la interior, cu o capacitate maximă de 30%”, potrivit reprezentanților Prefecturii.

Iată ce declara prefectul Coșa pe 14 ianuarie: ”Știm că toată lumea dorește să se deschidă restaurantele la interior chiar și la 30 din capacitate. Vom putea lua o hotărâre abia după o întrunire a CJSU care probabil că va fi pe data de 12 februarie. Dacă rata incidenței pe județ va fi între 1,5 si 3,00, atunci vom putea deschide restaurantele la interior cu restricțiile care se știu. Dacă nu, vor rămâne în continuare deschise doar terasele. În municipiul Constanța, cel mai probail restaurantele vor rămâne închise la interior.” Dacă la acel moment din cauza incidenței care a fost peste 3 la mie în momentul întrunirii CJSU s-a hotărât menținerea restricțiilor, iată că acum nu mai există nici un impediment pentru ca restaurantele și localurile din municipiul Constanța să fie deschise și la interior.

Citește declarația prefectului În Constanța, RESTAURANTELE vor rămâne ÎNCHISE la interior

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MANARA, PIZICO,MARCO POLO,NIKOS,toate bodegile sunt deschise,nu le mai plangeti de mila jnapanilor...
0
0
Domnule prefect, restaurantele sunt...redeschise! Daca nu crdeti mergeti in zona Salii sporturilor, pe IG Duca, etc, etc...sau daca geamurile sunt acoperite cu jaluze le ,se considera ca sunt inchise? Sa va fie pt ca va bateti joc de cei care de un an respecta masurile antiepidemice impuse , ati ghicit, de catre guvern.
2
0
cand sar putea REINCHIDE ati vrut sa spuneti
1
0
Atentie...Hanu cu Peste apartine de Navodari. Acolo restrictiile s-au ridicat de pe 1 ianuarie. Aici e vb de mun. Constanta. Diar ca unii dintre voi cititi pe diagonala si nu faceti diferenta intre mere si pere, in schimb va pricepeti la toate. Asta e diar in creierul vostru prajit...in cazul in care exista urme de creier...
3
2
Vine covrigu nou ,ala britanic, se raspandeste ca focu in depozit de hartie, e mic la inceput nu-l vezi dar cand izbucneste nu se mai opreste pana nu are toata padurea
3
0
Pe ce lume traiti?... S-au deschis deja. Aseara am fost la Hanul cu Peste unde era full, se dansa pe mese pe BUG Mafia. Pisa-m-as pe ele de restaurante, ca toti incearca sa-si scoata parleala pe seama clientilor. Mancare de cacat, servire de cacat, preturi ca la Paris. Trei angajati, toti platiti la negru, care trebuie sa-i plateasca comision lu Misu George de la Sabroso ca-i lasa sa munceasca pentru el. Sper sa dea faliment cu totii.
5
4
locul unde se aduna ...pleava societatii romanesti...
8
1
ciupanilor!!!!!
7
1
Nu stiu pe ce lume traiti stimate domn sau doamna dar cei in varsta nu mananca la restaurant, noi cei din horeca ne bazam pe cei din categoria 25-45 de ani! Asa ca rautatea dumneavoastra e gratuita! Cu stima !
2
5
Decizia pentru redeschiderea restaurantelor este un lucru bun! Ganditi-va ca multi oameni si-au pierdut locul de munca din cauza restrictiilor!
4
2
Nu mai intereseaza pe nimeni haleala la restaurante,,acum se haleste covid,,,lumea n-are bani de pastile !
4
2
Nu va ginditi la cei care au ramas fara loc de munca ?----au copii au familie de intretinut !----Nu mai vorbiti vulgar ptr ca situatia e f serioasa ptr salariati !
11
3
Pai tu esti puturosul ca nu iti mist curu din casa boule.Macar pana la restaurant sau cafenea mai faci putina miscare ca bat pariu ca iti vezi pu ....a cu oglinda asa de mare hardau cu rahat ai .
2
5
este o industrie pe moarte, mai ales aici unde a crescut fals. Nu o sa mai vedem nunti cu sute de invitati, oamenii in varsta se vor feri in continuare, asa ca ball room urile o sa moara incetisor. Astia in varsta nici la restaurante nu vor mai merge atat de des si atat de usor, o sa ramaneti cu tinertul care trage de o cafea la 8 lei vvreo 3 ore. Sincer, asta meritati si nu va plang de mila pe cei din Cta, ati furat la greu.
13
2
Pana pe 12 februarie mai sunt 3 saptamani escrocule. Masurile expira pe 28 ianuarie...O sa va trimitem angajatii la prefectura...sa-i platiti voi. Futu-va muma-n cur de politruci
11
11
Oricum sunt deschise si la interior de o saptamana.....actiunile politie sunt la misto....ca oricum sunt anuntate...sau aplica legea unde vor ei ...
15
1
cati prosti scriu pe aici..ce aveti cu restaurantele idiotilor? Si scolile trebuie redeschise..V-ati invatat puturosi sa stati doar acasa..Doar ura etnica pe aici, de ce nu va luati de tigani? Ma doare in spate ca patronii sunt machedoni, arabi sau romani! Daca nu vreti, nu mergeti la niciun restaurant ca nu va obliga nimeni!
17
15
Restaurante ne mai trebuie! Le aveam pe toate. Puteti sa asteptati pana rata de infectare este zero. Dupa, mancati pana ajungeti la spital. Asa ca acum mancati acasa puturosilor.
14
11
ia sa vedem cati o sa puna afis ca au acces doar vaccinatii asa cum suna intrebarea idioata a zilei pe aici?
10
2
Se vor deschide respectand procentul de 30% ... este o poveste de adormit copii ! Stim cu totii f bine ca din momentul deschiderii nimeni nu va mai respcta nici un procent ! Totul nu este nimic altceva decat o pacaleala !
25
2
se stia de ieri de aia a fost plin de politie pe la terase sa amendeze, au intrat in panica ca nu sunt bani la buget de salarii
13
1
Behaie cipanii de fericire.
22
3
Ne lasa stapanii nostri la restaurant? Mama ce privilegiu.
8
6
Astea-s vesti bune ptr voi?
9
3
Fara pacanele viata e pustiu!
15
4
Sa imi sugeti pula ca sau deschis deja si apararele am pierdut 12 milioane huuuuuu
8
9
De ce nu scrii si adesa bodegii tale aici sa vezi controale de o sa-ti vinzi jeep-ul nespalatule.
14
2
Nu am facut carciuma, ptr ca nu sunt bagat in partidul vostru de hoti.
19
2
Hai sictir
12
1
Pentru asta de mai jos. De ce plm nu ai facut tu o carciuma sa ai si tu jeep, orfanul pizdii ce esti. Futu-va-n gura de saraciile pulii mele
10
29
Pai , or sa se redeschida liceele , sa aiba copiii unde invata ... sa se drogheze , sa bea , sa se prostitueze , iar talharii de machedoni sa se imbogateasca ! Nu le mai plangeti de mila astora din HORECA ... asta vara cand iti luau 50 de lei pe o pizza congelata de la Lidl care costa 7 lei si ti-o aruncau in farfurie , nu se mai vaicareau ! La sfarsitul sezonului , toti isi schimbau Jeep-urile !
42
10
De ce nu se inchid si spitalele, sectiile de politie?
15
18
toata europa se inchide , la noi relaxare...
33
16
sa aiba si elevii unde sa faca scoala.
29
5
Asta i tare, le distrugem si apoi le deschidem
19
22
Adevaru e ca asta e marea problema... ca erau inchise bodegile insalubre care nu respecta nicio regula. Sper sa fie inchise pana in 2023 ...
42
26

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920