REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Vezi ce au declarat Costel Stanca și Sorina Tușa, candidați pe locuri eligibile la parlamentare, din partea PNL Constanța

Vezi ce au declarat Costel Stanca și Sorina Tușa, candidați pe locuri eligibile la parlamentare, din partea PNL Constanța

Replica API 17 octombrie 2016 | 01:31 576

În urma votului de duminică, 16 octombrie a.c., a fost definitivată lista pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie, din partea PNL Constanța. Mari surprize au fost, prin prezența decanului de la Universitatea Maritimă Constanța, Costel Stanca, dar și a avocatei Sorina Tușa. Cei doi sunt bucuroși de votul pozitiv primit de către colegii liberali.

„Votul mi s-a părut un vot firesc. O să încerc să fac cât mai bine. Nu am avut un susținător sau un grup de susținători. Cred că votul pe care l-am primit astăzi este un răspuns la ceea ce am încercat să fac în interiorul partidului. Nu sunt un membru cu o activitate foarte amplă sau foarte veche. Este un răspuns la carierea mea. Cred că a fost percepută pozitiv. O să fie o obligație care eu mi-o asum. Trebuie să facem lucruri mult mai importante, cu lucruri mult mai bune.”, a declarat Costel Stanca pentru Replica, candidat pentru Senatul României.

„În primul rând, eu vreau să încep prin a saluta decizia organizației de a trimite oameni noi în Parlamentul României pentru că a fost o dorință a organizației PNL Constanța și astăzi a fost înfăptuită și este meritul colegilor implicați și activi, și a întregii organizații per ansamblu. În ceea ce privește votul de astăzi, a fost un vot dat în forurile statutare ale partidului, respectând rigurozitatea statutului și a regulamentului intern al partidului. A rezultat această listă cu oameni care zic eu că sunt oameni noi, dar care au un potențial foarte mare în a aduce un plus Constanței, în primul rând, dar și partidului. Sunt oameni foarte serioși. O să îi cunoașteți pe toți și sper că și electoratul și presa ne va susține pe 11 decembrie.”, a precizat candidata pe listele Camerei Deputaților, Oana Tușa pentru Replica.

Claudia CORBU

http://www.replicaonline.ro/avem-lista-cu-liberalii-care-candideaza-pe-locuri-eligibile-la-parlament-294030/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102