REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Vezi cum arată noul Dacia Duster

Vezi cum arată noul Dacia Duster

Replica API 29 august 2013 | 00:00 229

Dacia va prezenta cu ocazia celei de-a 65-a ediţii a Salonului Auto de la Frankfurt noul Duster. Modelul marchează o evoluţie minoră în privinţa designului exterior, accentuând valenţele sale 4x4.

Noul Duster afişează o parte frontală mai expresivă. Calandrul uşor restilizat include o nouă grilă cu bandouri cromate, încadrată de blocuri optice cu lumini de zi. Aceste evoluţii pun in valoare Noul Duster ca fiind un vehicul stabil si robust, un veritabil 4x4. .

"Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus încă de la început pe clienţii noştri, păstrând totodată proporţiile iniţiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4x4 ale vehiculului, fără a renunţa la elementele de utilitate deja cunoscute. Noul Duster îşi reafirmă caracterul puternic dar îşi păstrează genele sale iniţiale" a declarat David Durand, director de Design al gamei Dacia.

În cazul versiunii prezentate, noile bare de pavilion longitudinale, care poartă inscripţia Duster, accentuează caracterul de SUV al autovehiculului, iar noile jante de aluminiu de 16 inci cu aspect "dark metal", alături de pneurile Mud and Snow dau un plus de dinamism Noului Duster.

În partea din spate, blocurile optice noi reiau linia stilistică a părţii frontale, în special prin prezenţa elementelor cromate. Ornamentul de eşapament cromat, precum şi noua inscripţie 4WD, completează evoluţiile de design exterior şi reafirmă personalitatea puternică a noului Duster.

În interior este de aşteptat ca vehiculul să includă detalii prezente pe noile modele din gama Dacia precum sistemul multimedia MediaNav, limitatorul şi regulatorul de viteză sau asistenţa la parcarea cu spatele.

sursa: capital.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367