REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Viaţa Larei Şaban, ca o telenovelă: cine ia copilul tinerei ucise?

Viaţa Larei Şaban, ca o telenovelă: cine ia copilul tinerei ucise?

Replica API 4 iunie 2012 | 00:00 142

De la sărăcie, la viaţă de lux în haremul politicianului turc

De la sărăcie, la viaţă de lux în haremul politicianului turc

Lara Şaban, tânăra ucisă la Constanţa la începutul lunii mai, a cunoscut în copilărie sărăcia lucie, iar de câţiva ani - viaţa de lux. Schimbările au venit odată cu plecarea în Turcia, acolo unde l-a cunoscut pe omul de afaceri şi totodată politician Husseyin Sipahi, candidat la Primăria Istanbulului. Bărbatul a transformat-o în amanta sa şi urma să o integreze "oficial" în haremul său, mai cu seamă că tânăra i-a dăruit un copil. Deşi au existat speculaţii cum că Lara a cerut în instanţă ca bărbatul să recunoască fetiţa lor, acum în vârstă de 2 ani, ancheta arată că Husseyin Sipahi nu s-ar fi aflat în conflict cu tânăra originară din Constanţa, ba dimpotrivă.

Amantul turc al Larei Şaban urma să îi cumpere acesteia o casă de un milion de euro în Turcia. Moartea ei l-a afectat foarte mult, spun anchetatorii, care au discutat cu politicianul turc prin intermediul unui translator, luând totodată şi decizia de a-l exclude din cercul de suspecţi. Vinovaţi de comiterea crimei sunt, în opinia anchetatorilor, fratele Larei şi un prieten al acestuia. În schimb, Gilberto Ghiunal Şaban, fratele Larei, a susţinut că nu el a omorât-o, ci nişte turci, la comanda omului de afaceri mai-sus menţionat. Gilberto a mai povestit că el şi prietenul lui ar fi fost obligaţi de acei turci să transporte cadavrul undeva şi să scape de el, iar locul ales a fost... acolo unde tânărului i-a venit să urineze! "Regret că am ajutat la cărarea cadavrului. Este prima şi sper să fie ultima crimă la care asist", a spus Gilberto în faţa instanţei care a decis ca acesta să rămână în arest. Revenind la Lara Şaban, de menţionat că, odată devenită amanta lui Husseyin Sipahi, a început să cunoască o viaţă de huzur, iar din banii pe care îi avea la dispoziţie trimitea şi familiei din Constanţa, fratele ei, Gilberto Ghiunal Şaban, fiind obişnuit să nu muncească tocmai din acest motiv. Chiar şi aşa, întreţinut de sora lui, Gilberto începuse, spun apropiaţii familiei, să împrumute bani şi de la cămătari, întrucât obişnuia să îşi schimbe des maşinile. Interesant că sora lui îi comandase de dată recentă un Mercedes de lux, care însă a ajuns după ce ea a fost ucisă. Lara Şaban venise la începutul lunii mai în Constanţa, cu un avion privat, alături de fetiţa ei şi de bonă. Avea bani mulţi la ea fiindcă urma să cumpere un apartament pentru mama ei. Se ştie că tânăra mai deţinea la malul mării un apartament, în zona Modern, şi conducea un Porsche Panamera. Nu a mai apucat să ia o casă pe numele mamei ei, fiindcă între timp se certaseră şi părea să-şi fi schimbat planurile. Că revenise sau nu la sentimente mai bune, nu este clar, cert este că s-a dus la o întâlnire pentru a discuta privind achiziţia unui imobil. N-a mai ajuns niciodată să perfecteze vreo tranzacţie, întrucât a fost ucisă de fratele ei şi un complice al acestuia. Ce mai rămâne în urma tinerei, în afară de durerea rudelor şi bunuri? Ei bine, fetiţa, pe care acum şi-o doresc atât mama Larei, din câte spun rudele ei, dar şi rudele omului de afaceri turc, Husseyin Sipahi.

Liliana CHIRU, Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614