REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Viaţa tragică a iubitei lui Superman. Cum a ajuns Margot Kidder să doarmă pe străzi şi să se teamă pentru viaţa ei

Viaţa tragică a iubitei lui Superman. Cum a ajuns Margot Kidder să doarmă pe străzi şi să se teamă pentru viaţa ei

Replica API 25 noiembrie 2020 | 20:23 1459

Kidder a devenit cunoscută după ce a întruchipat-o pe Lois Lane în Superman. Actriţa a jucat împreună cu Christopher Reeve în patru producţii Superman.

Margot Kidder

Margot Kidder a încetat din viaţă la 69 de ani. Viaţa reală a frumoasei actriţe a fost însă una tragică. După ce s-a luptat cu bolile mintale şi dependenţa mai mulţi ani, Margot s-a trezit odată într-o situaţie care nu se potrivea divei de pe marele ecran, scrie okmagazine.ro.

Kidder a avut destul de succes ca actriţă, cucerind publicul cu producţii precum The Amityville Horror, Heartaches şi alte filme. Dar, în ciuda succesului ei, actriţa a ajuns să aibă probleme grave de sănătate. Ba mai mult, la un moment dat chiar a ajuns să trăiască pe străzi.

În prima fază, actriţa a fost diagnosticată cu tulburare bipolară (cunoscută şi sub numele de depresie maniacală) în 1988. Margot a refuzat însă să ia pastilele recomandate de medici. „Este foarte greu să convingi o persoană maniacală că este ceva în neregulă cu ei”, spunea ea.

Kidder a început să aibă ieşiri exagerate, apoi simptomele s-au agravat şi schimbările bruşte de dispoziţie au devenit adevărate episoade de nebunie.

În 1996, un virus i-a şters memoriile din computer. Când a aflat că fişierele nu pot fi recuperate, a fost convinsă că Thomas McGuane, primul ei soţ, a angajat asasini pentru a o ucide, deoarece în cartea de memorii pe care urma să o lase făcuse dezvăluiri puternice. “Kidder a dispărut câteva zile: Eram ca una dintre acele doamne pe care le vezi vorbind cu extratereştrii spaţiali de la colţul străzii”.

În 1996, Margot Kidder se îndrepta spre casă după o vizită în L.A. În timp ce se afla în aeroport, a devenit copleşită de paranoia. Kidder era convins că fostul ei soţ o urmăreşte şi chiar a angajat un asasin care să o vâneze.

Dominată de frică, Kidder a dat peste o echipă de televiziune şi a încercat să obţină ajutor. Jurnaliştii au aruncat o privire asupra hainelor sale murdare şi au crezut că e o femeie care trăieşte stradă nebună, aşa că i-au dat 20 de dolari ca să scape de ea.

Margot a scăpat de poşetă, pentru că a crezut că are o bombă înăuntru şi a părăsit terminalul. S-a trezit rătăcind pe străzi, încercând să se amestece în mulţime pentru a nu fi găsită de fostul ei soţ.

„Am dormit în curţi şi pe câte o verandă de frică”, povestea ea.

A schimbat haine cu o persoană fără adăpost pentru a nu fi detectată.. S-a ascuns până a întâlnit un om al străzii care a dus-o la un adăpost. “Omul se numea Charlie. Am fost copleşită de bunătatea lui şi i-am acceptat ajutorul. Îmi era frig. Eram infometată. Şi îngrozită”

Mai târziu, Margot a regretat că a avut încredere în bărbatul fără adăpost, pentru că acesta a atacat-o. A reuşit să se lupte cu el şi s-a îndreptat spre unul dintre prietenii ei pe care îi avea în L.A.

Familia lui Kidder se speriase. Mama lor lipsea de trei zile şi nimeni nu ştia unde se află. Au contactat poliţia şi nu şi-au pierdut niciodată speranţa de a o găsi.

După incident, actriţa şi-a acceptat în cele din urmă diagnosticul. După cum s-a dovedit, când era adolescentă, Kidder avea schimbări de dispoziţie şi intenţii de sinucidere. Vedeta a als să se facă actriţă deoarece asta era singura modalitate de a nu-şi arăta adevărata faţă.. Mai mult, după ce a avut un accident auto în 1990, actriţa s-a confruntat cu dureri extreme, iar suferinţa a făcut-o să se îndrepte către alcool şi pastile. Ea chiar s-a alăturat unori grupuri pentru a-şi învinge dependenţele..

Îndrăgita vedetă din Superman, Margot Kidder, a fost declarată moartă la vârsta de 69 de ani, în 2018. În acel moment, reprezentantul ei a spus că actriţa a murit în somn. Cu toate acestea, câteva luni mai târziu, au fost făcute publice noi detalii neaşteptate.

Moartea actriţei a fost un adevărat şoc pentru familie şi colegi. Kidder a fost găsit fără suflare în casa ei din Montana. Cauza decesului a uimit pe toată lumea.

Într-o declaraţie, legistul Richard Wood spune că moartea lui Margot Kidder nu a fost una naturală.

Iubita actriţă a decedat ca urmare a unei supradoze de droguri şi alcool. După anunţ, moartea lui Kidder a fost considerată sinucidere. Fiica ei, Maggie McGuane, a explicat că este o „mare uşurare” că adevărul a fost dezvăluit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920