REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Vica Blochina, luată cu duba poliţiei după scandalul monstru cu iubitul

Vica Blochina, luată cu duba poliţiei după scandalul monstru cu iubitul

Replica API 3 aprilie 2019 | 00:00 877

Vica Blochina

Weekendul a debutat prost pentru Vica Blochina. Pe plan sentimental, blonda, despre care se ştia că are o idilă cu un afacerist din Constanţa, este cât se poate de singură. Lituanianca a fost părăsită, cearta implicând şi oamenii legii. Fotoreporterii Click! au surpins imagini grăitoare cu cei doi amorezi şi o maşină a poliţiei, chemată în ajutor, sâmbătă după-amiază, la mall pentru a calma spiritele.

Vica Blochina este în mijlocul unui scandal amoros de proporţii. Fosta iubită a lui Victor Piţurcă a ajuns să ceară ajutorul oamenilor legii într-un scandal monstru cu iubitul. Totul s-a întâmplat sâmbătă, în parcarea unui centru comercial din Băneasa, iar fotoreporterii Click! au surprins episodul halucinant.

Vica Blochina la volanul unei maşini cu număr de Constanţa din care nu voia să mai coboare, ameninţată de bărbatul cu care se pare avea o relaţie de la finele anului trecut. Aceasta este pe scurt povestea, care s-a încheiat cu plângeri penale şi multe cuvinte grele.

Bărbatul a făcut şi el publice imaginile cu Vica Blochina, în care îi adresează vorbe greu de digerat, confirmând nu doar conflictul, ci şi ruptura dintre ei.

Contactată de Click!, fosta balerină a refuzat să comenteze incidentul. Surse din apropierea blondei au povestit pentru Click! că bărbatul a luat foc în momentul în care Vica l-ar fi acuzat că i-a furat bani din poşetă. Deşi vorbim de o sumă mică, fosta iubită a lui Piţurcă a tunat şi ea şi a fulgerat, totul culminând cu intervenţia unui echipaj de poliţie.

După ce oamenii au ascultat ambele variante ale celor implicaţi, au decis să o scoată pe Vica din maşina cu număr de Constanţa şi să o bage în duba poliţiei. Martorii au privit şocaţi ce se petrecea în jurul lor, creyând chiar că femeia ar fi fost arestată. În fapt, Vica doar a fost escortată de poliţie, care au transportat-o cu duba din dotare.

Vica Blochina s-a lansat în showbiz, în 2012, prin prisma relaţiei cu Victor Piţurcă, pe atunci antrenor al naţionalei de fotbal. Blondă, sexy, cu vino-ncoace, lituanianca a căzut însă în ispita operaţiilor estetice, făcute parcă fără număr. Şi-a mărit sânii în 2012 cu implanturi cu silicon, şi-a operat nasul în 2016, iar în 2017 a plătit 5.000 de euro ca să aibă fund bombat, de braziliancă. Medicul estetician i-a extras surplusul de grăsime din zona taliei şi i l-a injectat acolo unde era nevoie de el, în fese. Acestea sunt cele mai importante intervenţii estetice ale Vicăi, dar nu singurele. Fosta balerină, originară din Lituania, a devenit clienta fidelă a saloanelor de înfrumuseţare şi a clinicilor estetice la care a pierdut numărul injectărilor cu botox şi acid hialuronic.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o alta panarama proasta care a imbatranit degeaba
6
0
A cheltuit asa sume enorme pe opertii estetice si se cearta pentru cativa lei ?!.....
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614