REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Vica Blochina vrea să plece din România. Vedeta a scos la vânzare apartamentul

Vica Blochina vrea să plece din România. Vedeta a scos la vânzare apartamentul

Replica API 9 decembrie 2021 | 00:00 1007

Vica Blochina (46 de ani) s-a săturat de viața din România! Blonda, care a fost anul acesta mai mult plecată în vacanțe în Grecia, unde și-a făcut un grup de prieteni afaceriști de succes, vrea să se mute definitiv în America. Vica Blochina a anunțat că și-a scos deja la vânzare apartamentul de patru camere, primit cadou de la fostul ei amant, Victor Pițurcă, scrie click.ro.

Vica Blochina

Vica Blochina a făcut marele anunț: se mută din România definitv! Blonda a avut mari probleme cu banii pe pandemie. A fost dată, din nou, în judecată de Asociația de locatari din imobilul în care deține un apartament de lux, pentru datorii uriașe la întreținere, în valoare de aproximativ 10.000 de euro.

Vica Blochina a ieșit public și a explicat că a rămas cu datorii uriașe la întreținere încă de pe vremea când a cumpărat apartamentul. Practic, apartamentul a fost primit cadou de Vica de la fostul ei amant, fostul selecționer Victor Pițurcă, care însă nu i-a achitat și datoriile la întreținere.

Vica Blochina: ”Nu am vrut să plec până acum din cauza lui Edan”

Sătulă să se tot judece cu Asociația de locatari, Vica a decis să vândă apartamentul primit în dar de la tatăl fiului ei, Edan. „Eu mi-am scos deja apartamentul la vânzare. Are 150 de metri pătrați, patru camere și garaj cu două locuri. Îl dau cu 400.000 de euro. I-am fixat prețul. E situat central. Îmi doresc să mă mut din România! La anul mă mut în Statele Unite! Nu am vrut să plec până acum din cauza lui Edan, am vrut să-l pun pe picioare. Dar acum Edan e mare. Am afaceri noi cu gașca cu care tot plec prin vacanțe”, a declarat Vica Blochina, la Kanal D.

Vica a decis să mai păstreze încă o perioadă mașina pe care, zilele trecute, i-a șifonat-o un șofer imprudent în trafic. „A fost un an nefast pentru mine. Am avut de două ori accident cu mașina. Pe șoferul care m-a lovit ultima dată l-am iertat. M-a sunat șeful lui că-l dă afară. Nu am vrut să-i fac rău. M-am speriat foarte tare! Mașina o repar și o mai țin un an de zile până plec în America”, a mai spus blonda.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pleci in America poate prinzi si tu un milionar ca Monica altceva ce sa cauti
0
0
de hoasca plasticoasa!
1
0
Fwte nimeni fosile, de unde bani, pitzi nu mai cotizeaza, gata, sa dus
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369