REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Vicele din Seimeni susţine că a fost implicat într-un joc murdar: „Nu eu am depus plângere la ANI”

Vicele din Seimeni susţine că a fost implicat într-un joc murdar: „Nu eu am depus plângere la ANI”

Replica API 8 ianuarie 2016 | 00:17 486

Lucian Blaj

Viceprimarul din Seimeni, Marian Iordache, susţine că nu el l-a reclamat pe primar la Agenţia Naţională de Integritate. Acesta a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, că nu a depus în viaţa lui nici o sesizare şi că numele i-a fost aruncat într-un joc murdar, la care nu a luat parte.

Marian Iordache, viceprimarul din localitatea constănţeană Seimeni, a precizat faptul că nu a depus sesizare la Agenţia Naţională de Integritate în ceea ce-l priveşte pe primarul din localitate, Lucian Blaj. “Voi merge şi eu, luni, la ANI, să cer documentele, să văd dacă este vreo reclamaţie făcută de mine. Vreau să demonstrez că nu am făcut nici o reclamaţie. Nu am făcut aşa ceva în viaţa mea! Ştiţi cum este: hoţul este cu un păcat, păgubaşul cu 100. Nu ştiu ce să mai cred şi ce să mai înţeleg. Sunt nişte aberaţii. De la o problemă se ajunge la alta şi nu mi se pare normal să-mi apară numele într-un scandal în care nu sunt implicat”, a declarat el pentru “Replica”. Amintim că primarul din Seimeni, Lucian Blaj, şi-a angajat fratele în cadrul Primăriei pe funcţia de şofer, fiind vorba despre Tudor Blaj şi, potrivit informaţiilor noastre, o sesizare ar fi ajuns şi la ANI. În acest context, persoane din localitate au afirmat că sesizarea ar fi fost făcută chiar de către Marian Iordache însă iată că acesta susţine că nu este adevărat. Cât despre angajarea fratelui său în cadrul Primăriei, Lucian Blaj a spus că nu a ştiut că face un lucru ilegal. „Da, aşa este. Este angajat de prin 2007 – 2008. Dacă este conflict de interese sau incompatibilitate…. să se ia măsuri. Nimeni nu mi-a spus că nu are voie…”, a declarat primarul la data de 5 ianuarie anul curent. Amintim şi faptul că, în data de 23 decembrie 2015, chiar înainte de Ajun, primarul şi viceprimarul s-au trezit cu oamenii legii peste ei, atât la domicilii, cât şi la sediul Primăriei, dar şi într-o altă locaţie. Potrivit informaţiilor noastre, este vorba despre un dosar care are legătură cu o hotărâre de consiliu din 2012, cu privire la concesionarea islazului. În urma descinderilor, oamenii legii au ridicat mai multe documente, cercetările fiind în plină desfăşurare. De cealaltă parte, primarul consideră că este vorba despre o sesizare făcută de cineva din Primărie, care ar dori să-i ia locul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614