REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.9° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Vicepremierul Raluca Turcan: Ar fi bine ca Marcel Ciolacu să-și vadă lungul nasului

Vicepremierul Raluca Turcan: Ar fi bine ca Marcel Ciolacu să-și vadă lungul nasului

Replica API 19 noiembrie 2020 | 23:54 1601

Vicepremierul Raluca Turcan a transmis miercuri un mesaj pro-Cotroceni după ce președintele Klaus Iohannis a acuzat PSD pentru tragedia din Piatra Neamț și liderul social-democrat Marcel Ciolacu a apreciat că șeful statului „se cațără pe cadavre pentru a ține la putere guvernul morții”.

„Marcel Ciolacu îl atacă pe președintele Klaus Iohannis din biroul în care Dragnea și Iordache măcelăreau justiția și bugetul țării. În mod normal n-aș fi scris nimic după un astfel de atac suburban. Dar cred că oamenii trebuie să fie informați, iar comunicarea este o formă de respect față de ei.

Președintele Klaus Iohannis a salvat România când PSD-ul, cu Marcel Ciolacu de-a dreapta lui Dragnea, erau pe punctul să scoată țara din UE. Klaus Iohannis a readus normalitatea și speranța în rândul oamenilor de bun simț. Cred că suntem cu toții datori să nu uităm asta. Președintele Iohannis este respectat în Europa, a negociat salvarea economică pentru România obținând 80 de miliarde de euro pentru dezvoltare și investiții și a intervenit în momentele cheie ale acestei țări cu soluții și empatie. Președintelui Iohannis i-a păsat.

Marcel Ciolacu și ai lui au blocat măsurile de protejare a populației în starea de pandemie, a încurajat ca oamenii bolnavi să părăsească spitalele, a fost pe punctul să arunce bugetul în datorii insurmontabile. Ciolacu și ai lui au promis spitale regionale – ați văzut vreunul? A promis racordarea satelor și școlilor la utilități. Ați văzut vreo lucrare începută? A promis mii de kilometri de autostradă. A inaugurat măcar un kilometru? Spitale, școli, utilități, autostrăzi – sunt începute și unele aproape de finalizare de guvernul liberal minoritar, în parteneriat cu președintele Iohannis.

Ar fi bine ca Marcel Ciolacu să-și vadă lungul nasului”, a scris Raluca Turcan pe Facebook, potrivit ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce face tantica asta taie frunza la caini i au infiintat unpost sa ia niste bani
0
1
Era bine sa fie ca Dancila ,Viorica este si va fi INGINERA toata viata si notele arata ca nu este o proasta dar cine nu ajunge ai PUTE sau strugurii sunt acrii
0
1
Nu o apar personal pe turcan dar cand vad postaci platiti de ghita fugarul mai intervin pentru ca ciorile nu este oameni este peseri.....
1
1
Ea e mai breaza ? Se crede mare smekera dar e ca dancila. Numai ca nu face nimeni misto de ea cum facea usr de PSD.
3
4
Daca ar dispare detot de pe esichierul politic.
2
0
prea mari pretentii de la un tigan, care s-a trezit peste noapte precum detinutul dragnea, stapan, in mintea lui bolnava, peste tara si poporul roman.Il urmezi tiganulr nespalat-si sa nu uiti sa tragi dupa tine si pe criminalul dorneanu caruia, alaturi de PSD, este direct responsabil de mortii si infectarile masive. Asteptati data de 6 decembrie
5
4
de puli a lui klaus ,orban si penele Stiu ca speli bine poate ma speli si pe mine la pula
7
3
Vaca cu cabina,vorba lui Unguru Bulan.Asta esti!Poate stii cati ani ai si ne spui si noua cum ai facut scoala la fratii rusi.
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369