REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Vicepreşedintele ALDE Mangalia şterge pe jos cu primarul şi consilierii locali!

Vicepreşedintele ALDE Mangalia şterge pe jos cu primarul şi consilierii locali!

Replica API 4 aprilie 2017 | 00:38 377

Vicepreședintele ALDE Mangalia, Radu Victor Silvian, a publicat pe pagina sa oficială o serie de fotografi alături de o scrisoare adresată cetățenilor din Mangalia. Scoate în evidență, în urma scandalului din timpul ședinței de joi, 30 mrtie, faptul că interesele cetățenilor nu sunt urmărite și respectate.

„Dragi cetăţeni ai Municipiului Mangalia, joi, 30.03.2017, am fost la şedinţa de consiliu şi ca de obicei a ieşit un mare circ. De această dată am avut marea surpriză să participe şi domnul primar Radu Cristian, dar nu pentru mult timp. Ţin să precizez faptul că pentru prima dată mi-a fost ruşine că fac parte din această comunitate a Mangaliei. Consilierii PNL şi administraţia domnului Radu Cristian doresc să trasforme şedinţele consiliului într-o camera robotizată unde unul dictează şi apasă pe un buton şi restul aprobă fără a se discuta de legalitate, de normalitate şi fără o dezbatere publică pentru a vedea şi opinia mediului de afaceri sau a cetăţenilor oraşului nostru.

Consider că într-o ţară democratică acest sistem nu duce la evoluţia comunităţii, ci la distrugerea ei, pentru că prin acest sistem se urmăresc doar interesele personale ale consilierilor sau mai precis a întregului aparat administrativ. De fiecare dată când merg la aceste şedinţe mă uit cu stupoare la mulţi dintre consilierii PNL şi văd cum fiecare încearcă să îşi apere interesele personale şi uită că au ajuns în acele funcţii votaţi de cetăţenii oraşului Mangalia şi trebuie să apere interesele şi problemele cetăţenilor şi a mediului de afaceri pentru a dezvoltă zona şi atrage noi investiţii.

Sunt curios dacă aceşti oameni care şi-au clădit averi considerabile prin muncă şi în timp în acest oraş, le oferă aceeaşi educaţie copiilor lor, adică să se vândă pentru un vot, pe o bucată de pământ concesionat de la primărie sau pentru un contract, să le fie frică să aibe dreptul la opinie, să nu ia atitudine atunci când este rău sau să îi fie frică să vorbească în public despre probleme reale ale oraşului sau staţiunilor că aude primarul şi trimite controalele peste ei.

Pe această cale îi trasmit domnului primar Radu Cristian şi administraţiei pe care o conduce că trăieşte într-o lume ireală şi că lumea în care trăim noi, cetăţenii Mangaliei, este cea reală unde astăzi mai sunt doar 3 săptămâni şi mulţi dintre hotelieri îşi primesc primii turişti din noul sezon, iar în staţiuni nu avem drumuri, nu avem trotuare, nu avem faleză, nu avem iluminat public, nu avem mobilier urban, nu avem coşuri de gunoi, staţiunile sunt pline de gunoi, nu mai avem spaţiu verde, iar în Mangalia în anul 2017 ţară europeană, oraş declarat staţiune de interes naţional cu un buget anual de 22 de milione de euro şi la acesta ora nu există asfalt pe străzi sau apă curentă ori curent electric.

Această este realitatea, domnule primar şi consilieri, după 5 ani cu dumneavoastră la conducere. Vină nu este în totalitate a dumneavoastră, problemele s-au perpetuat de la o administraţie la altă, dar vreau să precizez că am participat de fiecare dată la şedinţele de deschidere de sezon şi am observat că de fiecare dată este altcineva de vină pentru cum arată oraşul şi staţiunile, mai puţin domnul primar sau administraţia pe care o conduce. Domnule primar Radu Cristian, funcţia de primar este o funcţie pe care trebuie să vi-o asumaţi şi să veniţi în faţă noastră a cetăţenilor cu soluţii, nu cu scuze.

Doresc să trasmit mediului de afaceri şi cetăţenilor Mangaliei că s-a votat bugetul pe anul 2017 şi nici anul acesta nu vor există investiţii în infrastructură staţiunilor, ignorând în totalitate pe acei oameni care au cumpărat şi investesc masiv în hoteluri, restaurante şi agrement sau în oraşul Mangalia, deoarece domnii consilieri PNL au avut grijă să voteze 30 de miliarde de lei din buget pentru studii de fezabilitate, iar aceşti bani, probabil că vor pleca către firme din Constanţa numai de ei ştiute, iar pentru investiţi în infrastructură au alocat doar 2,5 miliarde de lei, cât să zugrăvim 2 clădiri. Tot în buget au fost prinse alte 25 de miliarde de lei plăti către avocaţi pe lângă acel 1 milion de euro deja plătit la sfârşitul anului 2016 şi începutul anului 2017.

Doresc cu această ocazie să îi mulţumesc domnului primar, consilierilor PNL şi aliaţilor săi pentru oraşul şi staţiunile pe care le avem astăzi şi pe care ştim cu toţii cum arătau ele în trecut”, transmite Radu Victor Silvian.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta trebuia sa fie primar si speram ca populatia sa analize-ze cine trebuie sa ajunga pe viitor primar, nu ca parvenitu asta ales de niste .... si uite azi ca as da seama ce prostie au facut prin alegerea acestui stramb si incult bun doar ptr. hotii ! Asta arata ce fac cei de la garda financiara de unde vine acest ... Credeam ca va fi om cinstit si corect si Ghinion ca si cu talanu .... rusinea poporului si tarii !
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102