REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Viceprimarul cu atribuţii de primar interimar în Poarta Albă şi-a dat DEMISIA

Viceprimarul cu atribuţii de primar interimar în Poarta Albă şi-a dat DEMISIA

Replica API 26 iulie 2013 | 00:00 463

Veste-bombă din comuna Poarta Albă. Viceprimarul cu atribuţii de primar interimar, Ionuţ Farcaş, şi-a dat demisia. El va rămâne doar consilier local.

"Am depus azi (vineri - n.r.) demisia din funcţia de viceprimar, 90% din motive personale, am probleme de sănătate", a declarat, pentru Replica, Ionuţ Farcaş. El nu a dorit să explice care sunt celelalte motive. Întrebat dacă s-a stabilit deja cine îi va lua locul, Farcaş a spus că este decizia partidului, că va urma o şedinţă a Consiliului Local, în care va fi desemnat un nou viceprimar, iar acesta va fi împuternicit să preia atribuţiile de primar interimar, având în vedere că primarul ales în 2012, Vasile Delicoti, a fost eliberat din funcţie prin ordin de prefect, întrucât ANI a constatat că e incompatibil.

"Pe mine nu m-a interesat la primărie decât să duc mai departe proiectele lui Delicoti. Din punctul meu de vedere, Delicoti ar trebui să îşi termine mandatul de primar, fiindcă a fost ales de cetăţeni. Ce va fi mai departe... instanţa va decide", a mai spus Farcaş, referindu-se la procesul prin care Delicoti a contestat ordinul de eliberare din funcţie.

"Si-a dat demisia pentru că nu mai făcea faţă. Nu mai putea, are probleme de sănătate", a spus, la rândul său, Vasile Delicoti, referindu-se la Ionuţ Farcaş. Urmează ca viceprimar să fie desemnat, conform lui Delicoti, unul din următorii: Florentina Tigmeanu, Milică Gigea, Tiberiu Stavian. "Unul ar putea fi viceprimar cu atribuţii de primar interimar, iar altul consilier cu atribuţii de viceprimar, conform legii", a mai spus Vasile Delicoti.

Vom reveni cu detalii.

A.A.

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/delicoti-vrea-sa-tina-primaria-poarta-alba-in-familie-candideaza-nevasta-126563/

http://www.replicaonline.ro/judetul-constanta-plin-de-incompatibili-replica-a-mai-descoperit-unul-la-poarta-alba-127048/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218