REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Viceprimarul din Hârşova nu se lasă: strânge semnături pentru demiterea primarului

Viceprimarul din Hârşova nu se lasă: strânge semnături pentru demiterea primarului

Replica API 9 august 2016 | 23:37 371

Ionescu: Dia să aibă demnitatea să vină la muncă sau... să-şi dea demisia!

Ionescu: Dia să aibă demnitatea să vină la muncă sau... să-şi dea demisia!

Se strâng semnături la Hârşova pentru demiterea primarului ales în 5 iunie, Viorel Ionescu! Din câte se pare, mai multe persoane din aturajul viceprimarului Ionel Dia ar fi demarat o acţiune de strângere de semnături privind demiterea actualului edil, Viorel Ionescu, prin organizarea unui referendum în vederea suspendării acestuia din funcţie. Primarul spune că nu-l interesează acest aspect şi îi sfătuieşte pe cei care-l vor departe de scaunul de edil să-i spună în faţă nemulţumirile. Nu ştie, cu exactitate, dacă Ionel Dia „dirijează“ această acţiune, însă alesul local şef îl sfătuieşte pe acesta să dea dovadă de demnitate şi să vină la serviciu, pentru a nu-şi mai încasa salariul degeaba.

„Am auzit că se strâng semnături, sunt nişte zvonuri pe care nu le bag înseamnă. Le urez succes, dacă vor să strângă semnături de demitere a mea. Nu ştiu de ce, nu le-am făcut nimic, eu aplic legi, asta îi deranjează pe acei oameni care au fost învăţaţi să nu muncească şi să-şi ia salariu, acei oameni care au fost învăţaţi să nu-şi plătească taxele şi impozitele faţă de bugetul local. Nu ştiu cine e în spatele acestor acţiuni, sunt nişte zvonuri. Eu nu le spun decât succes şi sunt curios să-mi spună mie în faţă de ce vor să strângă aceste semnături“, a spus, pentru „Replica”, Viorel Ionescu. „Sunt persoane comune din anturajul domnului Dia. Nu mă lansez în afirmaţii, nu am un document, o dovadă că el este în spatele acestei acţiuni“, a mai completat Ionescu. În replică, Dia spune că nu are de-a face cu aceste semnături, mai mult, nici nu a auzit de ele. „Nu ştiu nimic. Dacă acele ajung la mine, nu voi semna. Este un primar ales, n-am de ce să semnez“, spune vicele. Revenind la Viorel Ionescu, acesta a dorit să-i transmită lui Dia un mesaj: „Îi recomand să vină la serviciu zi de zi, chiar dacă n-are atribuţii. El e mulţumit că n-are atribuţii şi îşi ia banii. Ar trebui, din punct de vedere moral, să se gândească că sunt cetăţeni care n-au nici un venit şi îşi caută un loc de muncă. Să vină să încerce să-mi demonstreze că pot avea încredere el să-i dau atribuţii, ori dacă nu, să aibă demnitatea şi curajul să-şi dea demisia. Profesional, eşti cum eşti, să stai şi să tânjeşti după un salariu fără să munceşti, este sub demnitatea oricărui om. Mai ales tu, care vrei să fii om politic“, a conchis Ionescu.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369