REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Viceprimarul din Poarta Albă a fost DEMIS

Viceprimarul din Poarta Albă a fost DEMIS

Replica API 9 august 2020 | 00:05 5798

Florentina Țigmeanu s-a 'trezit' demisă din funcția de viceprimar al localității Poarta Albă. Aceasta a fost chiar și exclusă din partid. Motivarea primarului: ea și-ar fi dat demisia.

Florentina Țigmeanu, viceprimar al comunei Poarta Albă de 4 ani, a ținut să explice situația creată. „Începand de ieri, 6.08.2020, am îngroșat rândurile viceprimarilor care nu s-au ridicat la înalțimea pretențiilor domnului primar Delicoti. Mai exact, trei suntem în situație, cam toti atâția câte mandate are dânsul. Incompetenți fiind considerați, am fost dați afară, rând pe rând, într-un mod sau altul. Evident, a venit rândul meu... nu m-am "bucurat" de a duce la capăt mandatul. Nici măcar atât! Nu mi-am dat eu demisia așa cum spune!

Deoarece nu am acceptat niciun târg propus de dumnealui pentru a pleca în liniște, fără deranj și a-l lăsa să-si ducă la îndeplinire planurile, gândind că Primaria și Comuna Poarta Albă sunt lucruri care îi apartin, precum societățile familiei, si în care decizia dumnealui este lege, am ajuns prin a rămâne fără atribuțiuni, mai întai verbal, apoi scris. Pentru a evita momentele stânjenitoare datorită situației, am decis să solicit un concediu de odihnă, pe care nu l-am avut timp de 4 ani. Surpriză! Nu s-a aprobat! Ba dimpotrivă s-a soldat cu excluderea mea din partid. Mulțumesc pe această cale domnule primar pentru "cadoul" de sfârșit după 4 ani la primărie și 14 în echipa dumneavoastră!

Ca un cuvant de final, stiti de ce m-am opus deciziei de a pleca? Pentru ca acești 4 ani am lucrat în slujba cetățenilor din Poarta Alba, iar cei care vor decide dacă voi pleca sunt ei, nu dumneavoastră, domnule primar!” a declarat fostul viceprimar.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a mic de tipar A mare de tipar....
1
0
Sunt naturale
1
1
Prea multe "doamne" din administratia publica, confunda primaria cu bordelul. Nu te poti prezenta cu ugerul dezvelit la locul de munca, decit, daca rizi ca proasta in tirg si asta, pentru ca ele nu au chiar nimic in cap.
6
2
Sunt tzatze naturale sau sunt silicoane???
2
1
E buna de pula martaloaga
9
1
petrecea in USA,...o buna parte din postacii de mai jos erau legati si anchetati ,roamanii au inteles prost democratia,..esti liber sa spui ce vrei,..dar esti si responsabil,..
4
5
Mintea lu asta i-i sta in tite. MINTE IOC!
3
4
E tiitee si in gaura larga
3
2
terminati dracu cu tatele ei... asta e GILF deja..... handicapatilor. obsedatilor. ahahahahahhahahahahaha
3
6
Doamne! ce va mai plac lanturile.La gat lant,imprimeul rochiei lant..v -ati molipsit toate de la Dancila...
5
4
avea mandat de indeplinit? A votat-o cineva? Balmajesc si astea plansete puerile
6
1
Ba da prost mai este primarul eu in locul lui nu dadeam afara bunaciunea asta mama ce tateee are ccred ca nu mai poate saracul
12
0
Delicoti un sforar care pune oameni dubiosi in functii.Rusine PNL !
6
4
Aveti perfecta dreptate, primaria Poarta Alba face parte din grupul de firme Delicoti Group SA, dar asta stiati de cand ati fost numita vice. Ce sa intamplat, nu v-ati inteles la dividente?!
8
2
Sa ai tzatze asa mari si sa nu ramai pe post.....
12
1
Lasa ca o rezolva Lucian pe petarda aia de nevasta. Oricum, mare masochist Luci.
1
0
La ce tate are merita sa fie vice.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218